Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Akkor valami idegesítő zenét kell belerakni és akkor tuti be fogja zárni az ajtót. Amúgy ötletes megoldás.
Nem tudom a kulcsra nem gondoltál még?
Ezt nem teljesen értem.
A probléma az, hogy amikor kislányom feljön a szobájából nem csukja be rendesen az ajtót. Ez több okból is probléma, fűtés, konyhai szagok stb...stb... Vagyis a kulcs nem hiszem, hogy megoldást jelent erre a problémára.
Én tökéletesen megértem. Az ajtó egy nagy talány
![]() Autó ajtó csak finoman betéve, aztan pár nap mulva indulás helyett akku töltés, bikázás, stb... Ja és nálunk a macska is ki tudja nyitni a bejárati ajtót (becsukni viszont nem szokta) ami télen roppant kellemetlen... Én is csinaltam hasonlót, az mondjuk sziréna volt (nem lettem tőle népszerűbb...).
Esetleg az ajtóra az ami visszahúzza?Nemtudom mi a neve de szerintem tudod mire gondolok.... vagy úgy nemtudná kinyitni mert nehéz?
![]() Erre föláldoztál egy dugdosós próbapanelt? Lehet kapni ezeket a ISD2560 hangtárolós IC-t, egy ilyen áramkört ha megcsinálnál, és rámondanád,: "Csukd be az ajtót Wa*e" akkor tuti, nem hagyná nyitva
Khm... Ez a ki mit épített topic és nem a viccek mókás történetek! Ne offoljátok szét, légyszi!
Sziasztok 15 év kihagyás után elkészült új erőlködőm. Tesztelés közben két 80-as évek beli orion vidi "kombós" hangfalammal.Bővebben: Link
Én azt hittem a bejárati ajtót hagyja nyitva, mert azt nem írtad, hogy melyik ajtó.
Gondolom Topi egy kicsit elírhatta az árat....
Szegény HS-280-asok :no:
Miért kellett így "tuningolni"?
Eléggé gány technika, ez a tuning. Szép lenne eredeti állapotában!!
Ötletes! Remélem bejön. Sajna tapasztalat hogy nem... Én úgy oldottam meg a problémát hogy az ajtóra a sarokpánttól 20 centire az álló és mozgórész közé egy megfelelően méretezett hosszúságú és szélességű tejgumit erősitettem. Az ajtó a nyitás után automatikusan csukódik...
Gyárilag ugyseszólt semmit a textilperemes mélyekkel.... így legalább lett benne egy kicsi mélyhang is...egy vidi díszkeret rá és jóazúgy hamár csak ezvolt. vidi azért sokkal szebb....de végülis mindegy egyik sem tudott jó hangfalat.. esetleg a vidi dc2050....
Ez nem eredeti mangfal, hanem egy szerintem RFT (NDK) alap. Persze új előlep szigetelve kitőmve. Anno 15-16 évesen építettem. És a Somogyinál (vagy az Impulzusnál ) vásároltam a dolgokat hozzá amikor még "garázs bt." volt Győrben. Azóta kinőtte magát... most már én sem ott élek.
A Vidi hangszórót egyébkét az építés után kb 5-6 évvel cserélni kellett mert szétporladt a membrán. Most is kezd, ezért lekentem vízbázisú műanyag festékkel de nem sokat ért. Szóval ez most itt csak teszteléshez lett nosztalgiából (padlásról lehozva) kipróbálva...egész jól szól. A "ki mit épített?" jegyében raktam fel a képet igy az új szerzeményemmel együtt. Sajnos a quad 405 panelemet nem találom bár sosem sikerült akkor szóra bírnom . Most szívesen összedobnám . A középső doboz egy sub volt csak szétszedtem most alkatrész tároló és épül az új sub.
Nem értem, minek kenegeted a membránszélt?
Lehet cserélni is rajta!
Kaposváron 1600-ért megcsinálják darabját, másnapra!
Szóval nem gány tuning
vagy mégis? Akkor ilyet tudtam sajna a hangszóró besűlyesztést most fogom kipróbálni az új subnál egy maró géppel és hangszóró keretet is egyedileg szeretnék készíteni hozzá.Itt a hangfal közelebbről. Egyébként a magasakat is kinyírtam párszor találtam egy szétégett betétet az egyik alkatrészes fiókomban. Az oldalát is én fóliáztam.
Ha rft akkor nemlehetett rosz eredetiben sem
Nekem is van egy 30-as rft hangszórós gitárkombóm és tényleg jó cucc bár mostmár végképp meghalt.
Sziasztok!
Építettem egy, hát nem is tudom mi lenne, nevezzük fénytechnikának.3piros és 3zöld, a pirosak bal oldalt helyezkednek el a zöldek pedig jobb oldalt.Az áram megszakítását külön külön óldottam meg a 6 égőnek.Azaz sorosra lett kötve a piros és a zöld.A zöld igaz lasabban villog, mivel nem volt otthon ugyan olyan kondi, de szerintem így is jó.Az égők fejenkét 15v-ak... Csatoltam képet...
Csinos ketyere!
Az igazi az lett volna, ha falba építed nem csak olyanra tapétázod
A személyeskedő, ide nem tartozó hozzászólások eltávolítva.
Kérem, hogy a topic az eredeti témával folytatódjék!
Nah végre készlett az én "kis" mélyládám is.
A szíve egy DLD ST300. 500 Watt. Nah nem is beszélek olyan sokat. itt vannak a képek.:
Szia! Én nem tudom milyen a gyári, de Tiednél nem jobb! Időnkét kiszoktad porolni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

vagy mégis?