Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én nem értem, a közönség min nevet?
![]()
Karácsony táján aktuális, és egyben elgondolkodtató mondat!
".... idén népszerű ajándék az ajándékkártya." Nincs is ennél szebb üzenet, mint: - Fogalmam sincs, és nem is érdekel, hogy minek örülnél. - Fogd ezt a kártyát, menj el ebbe az üzletbe, és vegyél magadnak, amit akarsz!" ![]()
Bemegy egy csinos nő a szexboltba. Megveszi Bubut, a szexkutyát. Az
eladó elmondja, hogyan kell használni: - Csak mondja azt neki asszonyom, hogy: Bubu, hopp! - és meglátja Bubu érti a dolgát. A nő hazaviszi a kutyát. Levetkőzik és kipróbálja: - Bubu, hopp! Nemtörténik semmi. A kutya csak bámul és csóválja a farkát. - Bubu, hopp! Semmi... A nő dühösen viszi vissza kutyát. Az eladó hitetlenkedve néz a kutyára. - Asszonyom, feküdjön fel kérem arra az ágyra! Te meg, Bubu figyelj, mert most utoljára mutatom meg!
Ez kész
![]()
Ez sokkal érdekesebb. :yes:
Zsidó télapó bemegy az ovodába.
-Na gyerekek, ki viselkedet a legjobban idén, ki akar kedvezményesen vásárolni a puttonyomból? ![]()
Hát gyerekek, ma ismét rá kellett döbbennem, hogy mivel etetik a népet, döbbenet, nézegettem a vaterán a hangfalakat, találtan egy TNA nevezetű dobozt, állitólag ilyen meg olyan, Bővebben: Link mindenesetre 150 ropeszért vesztegetik, na akkor keresgéljünk csak, nocsak itt van szétszedve a cuccli, Bővebben: Link , na nézzük csak meg figyelmesebben azt a mélynyomót, ahham, szóval ez egy GDN 17/40 es nyomóka, hoppá, ez Tonsil, azaz lengyel gyártmány, jéé itt az adatlapja is, Bővebben: Link
heh, 88dB, háát, nem tudom, max 80W , 80-8000Hz ig? hmm, érdekes, egyre jobb, pedig a TNA doboz hátulján mást értékeket igér a gyártó,40Hz, 300W na akkor hogy is van ez. azt hiszem a többi hangszóró nem is érdekel, lássuk a dobozt, hátha kiderül mi kerül ebbe 250.000 bolti és 150.000 akciós árba, talán TL? neem, akkor aktiv? dehogy, sima forgácslap azzal a rávasalt mintával, egy reflex doboz, hát mondom ez igen, mi a parasztvakítás ha nem ez. ![]()
Monitor Riding
Hivatali patkányok géprombolás után szabadon: 1 és 2 Nagyi gépet javít: 1 és 2 Modern várvédőként hogyan védhetjük meg birodalmunkat az idegen behatolók ellen: Link
Megjegyzem van ilyen példa hazai gyártóknál is.
![]() Figyeld meg a mélynyomókat! /H2000/ aztán az árakat. ![]()
Sajna ilyen világot élünk.
Amennyire lehet leveszik az embereket. ![]() Hogy hívják. . . . Péter Pán öccsét? Marcipán. ![]()
Ez nagyon beteg.
![]() ![]() ![]()
Két részeg megy hazafelé, az egyik elesik:
- Hé, cimbora, ne hagyj itt, emelj fel! Mire a másik: - Arra nem vagyok képes, de ha akarod melléd fekhetek. Megy két részeg ki a kocsmából mikor elhagyták úgy 150-200 méterre megszólal az egyik: - Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni! Mire a másik: - Semmi baj, majd én megtanítalak! Két részeg beszélget: - Te, én tudok teleportálni! - Teleportálni??? - Jah. - Oszt' hogy'? - Há' megiszok még egy felest, és már csak azt veszem észre hogy az ágyamban ébredek..
MTI
2009. december 9., szerda 07:53 Megpróbált ellopni egy rendőrautót egy fiatalember a VIII. kerületi Népszínház utcában, de nem látta, hogy a sötétített ablaküvegű kisbusz hátsó ülésén két rendőr ül - írta a Népszabadság. A rendőrautó sofőrje kiszállt a járműből, de a slusszkulcsot nem vitte magával - ismertette a kedden történt eset részleteit a Népszabadság. Mindezt meglátta a fiatalember, aki a sötétített ablakon keresztül megpróbálta kifürkészni mit vihet el a kocsiból, majd beült a járműbe. Ekkor szólaltak meg a háta mögött ülő rendőrök és azt mondták: "mi nem tennénk!". A tolvaj megpróbált elmenekülni, de elfogták és előállították. A fiatalember az első, aki Magyarországon a benne ülő rendőrökkel együtt próbált ellopni egy rendőrautót." ![]()
Két nyúl rohan az erdőben . Az egyik megkérdi :
Kolléga miért szaladunk ? Mire a másik : Jönnek az oroszok ,medvére vadászni !! De akkor miért mi menekülünk ? JA ! Hát tévedtek azok már nagyobbat is !
Ez mekkora!
![]() De ezt figyeld! A parasztok vetik a búzát a földeken. Megáll mellettük egy fekete Mercedes, kiszáll belőle egy nagydarab, borostás ember, és elkiáltja magát: - Emberek! Ne vessünk! Mulassunk, dáridózzunk együtt...! ![]()
Ők már voltak régebben.
Az egyik haver mondja a másik havernak: - Te mit iszol? - Nekem nyolc. - Nekem is. Akkor 16 rövid lesz!
Jujj, de durva.
![]() ![]()
Ilyet láttatok már? Új fajta foglalattal lehet kapni bizonyos elkokat!
![]() ![]() ![]()
Az ötlet mondjuk nem is rossz, lehet szilveszteri petárdaként használni az elsőt. (Normál 230V-ra tenni). Vagy csak megviccelni valakit.
![]()
De jó a 40W -os kondenzátorod!
![]()
Bekötve nincs az elko,de végülis nem tart túl sokból megoldani
![]()
Ampikém, pont neked mondjam? nem 40 W, henm 40 VAr....
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |