Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bizony. Ez a tegnapi fotó és több mint 25cm város közt. (minőség-mobil)
![]()
Erről jut eszembe, a rég nem látott Llaci56 fórumtársunk mennyire lehet behavazva?
![]()
Pont ez az. A későn kelőknek hólapátolás sem marad.
![]()
Én régebben otthon a simsonommal húztam el a havat a (jó poén volt). Utána kötöttem 2 szimó külsőt kb 1-1,5 méterre és adjad neki
![]()
Jó reggelt mindenkinek.
![]()
Ampi felébredt, még a Nap is kisütött!
![]() Csak az a baj ezzel a ténnyel, hogy ez negatív behatással van arra a spontán emmitálódott dihidrogén oxidra, amely vertikális traszlációt végezne a gravitációs metőben. De még a statikus pozícióbal lévőt is veszéllyezteti. ![]()
Akkor visszafeküdjek?! Ha ez igaz, akkor hó sem lesz miattam.
![]()
Anyám!
![]() ![]() Ez nagyon fájt! Tudod erre elképzeltem valamit. Menni kéne a vonaton, és csak ilyen szavakban kéne egymással beszélni. Teszerinted, hány percen belül mennyi utas akarna lecsapni utána?! ![]()
Nézd a jobbik oldalát. Esetleg még hely is lesz körülöttetek.
![]()
Csak ne velünk együtt szabaduljanak fel helyek.
![]() Megmaradva ebben a tudományos témában, kiváncsi lennék a véleményedre. Csatolom fényképen a részleteteket.
Mit szóltok az új, AM3-as tokozáshoz? Épp most pattintok össze egyet. Iszonyat sűrűn vannak a lábak. Szinte már jojózik a szemem tőle.
Nem rossz kis prockó foglalat.
![]() ![]()
Ha ez így lenne, az én gyerekeim már nem élnének. Évekig a mikrózott tejtápot voltak kénytelenek kapni, s semmilyen vérproblémáik nincsenek. Sőtt, még degeneráltság sem mutatható ki bennük. Hacsak nem az a tünete, hogy komiszabbak, mit hat másik gyerek együttvéve.
![]()
Nem, a cég új szervere.
Nem rossz.
Milyen cégnél/szakterületen dolgozol, hogy éppen szervert kell összedobni? Csinálnám szívesen ezt a munkát is, elhiheted. ![]()
Milyen az időjárás most mindenkinél, mert itt Miskolcon lassan ellep a hó?
![]()
Itt -5 fok van, de nyitva vannak az ablakok, és a ventillátor is jár. (szellőztetés miatt.)
Hóból meg nem sok van. erre felé, de tartja magát.
Hát én nem igazán tudok szellőztetni kérlek szépen mert épp a délelőtt kellett szétszednem a tűzhelyet. Most vagyok azon a fokon, hogy a kezem már lassan leolvad a billentyűről. Itt -4fok körül van és még mindig mindig esik a hó.
![]()
Ezért előnyös pincelakásban lakni, mert minimális fűtéssel melegen tartható, ha a falak szárazak.
![]() Most körülbelül kettő és félórája szellőztetek, de csak 18 fokig ment le a hőmérséklet, ami pont jó. 23 fok felett elaludni sem tudok rendesen. ![]() ...ez gyakran megesik, mert a muterom meg 35 fokban érzi jól magát, és a ruhaszárításra fogja az egészet, pedig a száraz levegőn hamarabb száradnak ki a ruhák, mint a meleg, nedves levegőn. ![]()
A mai ember ha úgy nézzük tulajdonképpen egy saját maga által létrehozott környezeti ártalom. Egy pár éve hallottam késő éjszaka a helyi rádióban egy érdekes kérdést: hányszorosára nőtt a környezeti szennyezés 1900-tól. Három választ adtak meg
-10 -1000 -1000000-os. Dobtam egy hátast de a valóság utánanéztem de a harmadik válasz. Tovább menve itt feszegették, hogyha egy ősember feltámadna kb. egy órát sem élne emiatt. Csakhogy mi már hozzászoktunk . Nem hiszem, hogy mind a mobiltelefon mind a mikrohullámúsütö ellenség volna. Több mint tíz éve van már mobilom és még semmi bajom tőle. Ezek az idézett cikkek csak rémhír keltésére alkamasak. Még egy záró gondolat 1965-ben helyezték üzembe az első mikrohullámú sütőt a Tokyo-Osaka vasútvonalon. Hány japán halt meg emiatt, hogy a hamburgerét ezzel melegítték föl. De a rádioaktív sugárzástól annál többen, illetve akik túlélték (hibakuza) azok milyen állapotban vannak. ![]()
Egy átlagos, kis forgalmú számtek bolt, ahol a UPC területi képviseletét is ellátom. Emellett a másik boltunk a Pannon képviselet. Ennek a két boltnal lesz az új szervere, mert végre 5-6 év után belátták, hogy a PII-es gép az ATA 33-as vinyókkal egy kicsit lassú. Most egy AMD Athlon II-es, SATA RAID-es lesz.
Hogy sikerült meggyőzni őket?
![]() Egy évig Esztergomba jártam iskolába, továbbá egy ismerősöm mostohatestvére is, akinek korábban egy VHS kazettát digitalizáltam DVD -re, és az volt a tapasztalata, és részemről is, hogy win95 - 98 megy mindenhol 486 - PI -ek, és tanárigép már PII -PIII -asok voltak. ![]()
Értelek, nem is vitatom, csak kiváncsi voltam a reakcióra, hogy a nálam többet tudók, mit reagálnak (-nának) a témával kapcsolatban, mert érdekelt a dolog.
Szerencsére, nem vagyok se telefon se mikrosütő függő.
Ma lettem kész a kislányom képével. Elég jól sikerült, így ezt is megosztom veletek.
Lehet irigyelni, hogy ennyire ráérek a munkahelyemen!
Gratulálok, tényleg nem lett semmi remekmű.
![]() ![]()
Én abszolute nem tartom magamat sokra, csak érdeklődő tipusú ember vagyok. Pedig ez ellentmond az én jó öreg csöves korszakbeli visszasírásom
![]() ![]()
Igazad van. Nekem most az a legfőbb bajom, hogy a csöves elektronikát nem tudom élvezni, mert nincsen, pedig de jó lenne egyet össze fabrikálni. Nekem például a Mig 25 -höz gyárott 6C33C típus különösen megtettszett. Persze kapásból PP -re építeném meg.
![]() Nagyon jók az adatai, és példaképp kocsiban is használható. ![]()
Találtam egy érdekességet, egy intersparos tőkehalmájról : Bővebben: Link
Kissé szenzációhajhász a cikk, de a képeket kell csak nézni.
Ha valakit érdekel 2009/12 stereophile magazin. Bővebben: Link
Jelszót privátban hozzá. |
Bejelentkezés
Hirdetés |