Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Arra a csípős, őrölt kerámiakondis, árnyékolt huzallevesre gondolsz, amit ott mutogatott nálunk a múltkor a Zoli?
![]()
Ja, az amit indukciós parabola tányéron szolgált fel, méretre vágott CuZ metéltél. :yes:
Idézet: „metéltél” Fogadjunk, hogy a nagy hideg miatt írtad így! De akkor már lehetett volna egyből így: ![]() me(tél)2
Ez akkor inkább gyök, mint négyzetre emelés.
![]()
Mi megy itt, nem semmi
![]() ![]()
Mivel az is. A programozás gyakvezetőm van oda ezért a filmért és ő mondta, hogy minden karakter számítógépes figura. Az egész filmet számítógéppel csinálták. :yes:
No comment...
![]()
Üdvözöllek!
Oszt tessék mondani hány VA-t ad hektáronként a termés... ![]()
Áááá, milyen egy bullshit ez a nap is
![]() ![]() ![]()
Azért néhány kanócot döfjél majd le, és egy pár Amert vezess bele, hogy minnél nagyobbak és egészségesek legyenek.
![]()
Na, az lesz még a nem sámli, amikor a napfény hatására elkezdenek elektroszintetizálni, és oxigént termelnek.
![]() Csak aztán nehogy a varjak megcsámcsogják a frissen elvetett magokat majd tavasszal! ![]()
Ezt olyan szépen levezetted hogy kedvet kaptam én is a kertészkedéshez. Be is ültetek néhány Ic-t meg kondit...
![]() Norberto : Ez hasonló a "bio vízbontás" topikhoz..?(a napelemet ki ne felejtsük!) ![]()
DurrogóMatyi megmondta, "Ha köbüki hiperszil nagyhatalom, akkor szamóca toroid lesz".
![]()
Arra is kaptál tippeket, hogy hol tartsd, ha nincs hely máshol... :hehe:
Nem én akartam szaporodni a torroidokkal! Alig tudtam elvenni tőled őket emlékszel?
![]() Ezt többen is megerősíthetik. :yes:
Hol - Hol ? Matyi ez nem lehet kérdés , természetesen nálam
![]()
Kikérem magamnak, az csak tárolási célokat szolgált...
![]()
Még képes lettél volna megtenni, és használhatatlanná "tekerted" volna őket, ha nem tépem ki a kezedből.
![]()
Na ne már, nekem meg csak az EI-k maradnak?
![]() ![]() ![]()
Anyám!
![]() ![]() ![]()
Matyinak is zsibbadni fog, ha sokáig fent felejti a toroidot! :hehe:
Ezt elképzeltem!!!
![]() Kíváncsi lennék, mit tudná megtörni ezt a témát! Mondjuk ha egy csaj kezdene el hirtelen offolni??!! ![]() Ekkor rögtön lenne 150 oldalnyi hsz., amitől csak úgy sziporkáznának a kedves moderátoraink! :hehe:
Elkezdett teremni az őszibarack fánk, hála Eszteremnek.
![]()
Mintha jégkristályok lennének rajta...
![]() ![]()
Nincs orvos a közelbe? Sikerült a csillag csavarhúzót beletolni a bal tenyerembe úgy ,hogy a másik oldalon kinyomta a bőrt.
Felénk barackmagnak hívják ezt a sütit, és nagyon szeretem, csak sajnos az itthoni asszony nem töri össze magát, hogy ilyesmikkel kényeztessen el, jó ha kaját kapok tőle. Na jó ez utóbbi kicsit túlzás, mert a gyerek nevelés mellett néha szokott kaját is készíteni, úgy 50-50%-ban.
De mégis nekem érzés alapján többször van az, hogy eszed amit találsz.
Jesszus! Gyorsan nyomó kötés rá, betadinos fél csomag mullpólyával. Tartsd a fejed fölé, hoyg ne menjen bele sok vér. Belegondolni is rossz...
Mi???
![]() Ez most vicc? ![]() Azonnal menj be a sebészetre, és tedd azt amit Matyi mondott, továbbá, ha nem vérzik erősen, akkor, inkább a hirtelen mozdulatokat is kerülni ajánlott, hogy a vérnyomásod ne menjen fel!
Ha igazi lenne, az csúnya lenne, de az is lehet, hogy csak erre volt "reakció":
Idézet: „Kíváncsi lennék, mit tudná megtörni ezt a témát!”
Az jó...
Most milyen kaját készítettél, tán rántottát, és ezzel akartad megpucolni a hagymát? Javaslom a betadin-t vagy jódot, ha nincs egyik sem, akkor só, és pálinka keveréke, aztán fél órát szigorúan a szíved fölé helyezni magasságban, vagy fél órát csáplojál valami tucc-tucc zenére, így a vérzés biztosan eláll, ha egyáltalán még ömlik belőle. Esetleg az ujjaidat is nézd meg mindent mozognak-e és mindenhogy mozog-e, ha nem akkor akár hogy is, de irány az orvos, ha mozognak, akkor biztos lehetsz benne, hogy életben maradsz. Szóval minimum fertőtlenítés kívül - belül, aztán feküdj le, és pihenj. A csavarhúzóval előtte ugye nem valami veszett állatot boncoltál, vagy már bomló-foszló valamilyen vírusos megbetegedésben, esetleg járványban elhunyt embert boncoltál? |
Bejelentkezés
Hirdetés |