Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok, jó reggelt.
Lenne egy feladat amivel nem tudok megbírkózni. Hangot kéne felvenni, minimum 2 - 3 órányit, maximum 8 - 10. Idáig a Nero Soundtax -al csináltam, ami tökéletes is volt, de ritkán előfordult, hogy selejt lett a hanganyagból. Ezután átmentem a jetaudio -ra, ami tökéletes is lenne, de ott valami bibi van. Felvettem tegnap óta 8 órányi hangot, de a 80% -a eltünt. két 3 gigás vaw -ot generált, amiből az egyik olvashatatlan, a másikból meg 2 órát ismert fel a lejátszó. ![]() Tehát a kérdésem a következő, milyen programot ajánlotok, ilyen hosszú hangfelvétel lebonyolítására, esetleg olyan funkcióval kiegészítve, hogy méret/ időlimit ( a nyolc órás anyagot például 8 egyórás hanganyagra szedi szét) Előre is köszönök mindent, kellemes pákászást.
Szia.
Az XD egy nevető arcot ábrázol. Képzeletben forgasd el az XD -t, és egy csukott szemű, nyitott szájú emberkét lehet belőle kikövetkeztetni, amiről feltételezhető, hogy nevet.
Valamilyen vigyort fejez ki, de ide MEG NE TAULD!
Köszi szépen a válaszokat, okosabb lettem, igaz biztosan a képzelő erőmmel van a gond, de nem megy. Meg konzervatív is vagyok, maradok ennél:
![]() Szép napot!
Dobjuk fel a reggelt egy kicsit: Ki mit reggelizik, és mit fog ebédelni?
![]()
Ej, Frankye, hát mondtam én, hogy nem jó helyen laksz...
![]()
Én nem reggelizek, ebédre meg csirkepörit fogok enni, már ha hajlandó leszek megfőzni, fehérnép ugyanis délután 3-ig nem fordul elő a lakásban...
![]()
Én régebben ezt sokat használtam, egész tűrhető volt.
Bővebben: Link
Én mogyorókrémes zsemlét majszoltam és még nem tudom hogy mi lesz a későbbi menü.
![]()
Én most épp csokiparányt majszolok, az ebéd még kérdőjel. Amúgy jó Neked, szinte egész nap nyugodtan pákászhatsz.
![]()
Azt a krémet hogy lehet megenni?
![]()
Hát elég egy gnóm feje van azzal az X szemével. Mért nem inkább |D
![]()
Kanállal, vagy késsel a kenyérre kenve, vagy csak úgy natúre újjal kinyalni az üvegből.
![]()
Én csak ilyen egyszerű reggelit csináltam...
Egy kis szalonnát pirítok olyan üvegesre, dobok bele felkarikázott zöldpaprikát, aztán amikor a paprika kezd egy kicsit fonnyadni, akkor egy fej felszeletelt hagymát rá. Ezt így együtt pírítom. Amikor a hagyma már szép sárga, a szélei kezdenek barnulni, és a paprika is begöngyörödik, akkor szinte kész is. Gyorsan rádobom a velőt, - és 2-3 perc múlva még a tojást.
Még csak rendezkedek az új műhelyben, most nagy a rumli. Persze, tegnap délután is lementem, hogy tovább pakolászok, meg szortírozok, mert sok dolog eléggé "ömlesztett" állapotban van. A kezembe akadt egy tápegység, ezer éve nem láttam, kipróbáltam, és nem működött. Természetesen a pakolás úgy elfelejtődött, ahogy volt, és a rumli közepén addig küzdöttem, forrasztottam, méricskéltem, míg életre nem kelt a cucc, aztán a jól végzett munka tudatában visszasüllyesztettem a dobozba a tápot, ahonnan szerintem megint nem fogom elővenni vagy két évig...
![]()
Oké Laci, ez mind szép és jó, de most akkor gyere ide az Üllői útra, és magyarázd el a lakóknak, hogy mi az a nagy nyáltócsa, ami a gondnoki lakás ajtaja alatt csordogál kifele....
![]()
Á, XXI. század gyermeke...
![]() ![]()
:nyálcsorgatószmájli: Ugye tudod, hogy ez emberkínzás.
![]()
Mindenképpen, ekkora adatmenyiséget érdemes lehet rögtön tömöríteni! Sok szoftver jelzi, ilyenkor, hogy mennyi helyed van, az-az mennyit tudsz még felvenni. Persze, ha hangfelvétel közben elfogy a hely a vincseszterről akkor gáz van.
Én ilyen hosszú anyagot még nem vettem föl, de ez talán segít! (Még nem próbáltam) Bővebben: Link
Csak a hozzászólás szám növelése miatt külön hozzászólásban leírom mit reggeliztem.
![]() Egy zsömlét vajasan, felvágottal, teával, de azt hogy mi lesz az ebéd, azt errefelé sem tudni, mert még hanyag voltam és lusta, hogy megkérdezzem. ![]()
Újabb gyöngyszem bukkant fel a fényvetős témában:
Idézet: „de lehet hogy én vagyok a hülye ehhez tik meg az okosabbak vagytok” Én majdnem berosáltam a röhögéstől... ![]()
Nekem 7, 10, 13, 16, 19, (22) órakor kell ennem. Keveset. Zsír nélkül.
Kefír, joghurt, natur pulyka párizsi, vágott pirított kifli, cikória tejes ( 1.5% ) kávé az alap. Régen egy mignonra másikat ettem, most egyre három nap keksz, tea és hasfájás.
Az szép, enyhe hímsoviniszta beütésű kommentedből ítélve nem Te fogod megfőzni az ebédet...
![]()
Idézet: „Mért nem inkább |D” Az már túl logikus lenne! ![]()
Azért látom, a Te szövegeddel is lehetne vallatni az éhségsztrájkolókat....
![]()
Ez enyhén szólva is diétának tűnik. Nekem csak a gluténre kell figyelnem, de sajnos zabálok összevissza mindent, és rendszertelenül...
![]()
Szerencsére nem.
Tegnap nagyon megjártam, mert felszereltem a szobámra egy almérőt, és kábelcsatornával kiépítettem egy pár falon kívüli dugaljat, mert az egész szobában csak az egy volt. Megkérdeztem, hogy melyik kismegszakítót nyomhatom le, majd kaptam a választ, hogy az első négyet. Ezzel semmi probléma nem volt, csak hogy a kombinált villamos tűzhely leállt - benne krumplis pogácsa sült - és nem is növekedett tovább (mert a tűzhely része elektromos), így nagyon pipa lett rám a tulaja, aki épp sütötte. ![]()
Egy olyat elfogyasztottam volna jómagam is. :finom:
Szerk.: most már llaci, és miattad, megint reggelizhetek meg. ![]() ![]()
Köszi szépen, kipróbálom.
![]()
Jujj, ez fájt!
![]() ![]() Merre található az a mezőgazdasági topic a fényvető? Most már kíváncsi lettem rá, azt hittem, hogy ez vicc. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |