Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köbzoli Neked nagyon jó szemed van, segíts már mert nem tudok rájönni milyen ital van a srác kezében.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Én is felrakok egy képet, bár ez nem egyezik az előző témájával.
Milyen menő sapkája van, nem?
Csak így sunyin a beszélgetés közbe iktatom hogy nagyon király az oldal új stílusa. Gratula a szerkesztőknek.
:yes:
Nekem a cicctal jobban tetszik de én egy különc vagyok.Gondolom mindenkinek a banános kutya tetszik.
Nem, az albínó kutya szebb.
Tekintélyt parancsoló kiállásuk van. A Hölgy a rokonod?
Nem. Miért a szörpös néni a rokonod?
Van azért tekintélyt parancsolóbb is, persze majd ha kicsit nagyobb lesz.
És szakad az eső
Egy hónapja még én is azt mondtam hülyeség, de most már elismerem, igazatok volt, tényleg itt az özönvíz. Azért hó ne essen a nyáron! :help:
Valaki árulja már el, mi változott az oldalon! A HEStore hírdetés hiányán kívül nem vettem észre mást...
A felbontás szát lett húzva a szélesvásznú monitorokhoz, meg a külalak is egy kicsit meg lett változtatva.
Fentről lekerült a jobb felső sarokba. Nálam legalábbis ott van a hirdetések ugyan úgy váltják egymást mint korában. A nyitó oldal is szebb mint korábban /neekeemtetszik/.
Köszönöm Matyikém! 800x600 -ban ez nem igen tűnik fel.
Valóban ott van, és így nem lóg bele a képbe.
Még mindíg 800*600-at használsz? De ugye nem egy 22"-os monitoron?
Ha rosszul lát az ember, biza jól jön az a 800 * 600, akár 22 "-os monitoron is - na jó, azért ez egy kicsit túlzás, de a lényegen nem változtat. Ma voltam fordásznál, megdöbbentem, mennire nem látok szemüveg nélkül. Reggelente az az első mozdulat, hogy felkapom a szemüvegemet. A fordásznál le kellett vennem. Hogy is mondjam, nem volt kellemes. Közelre viszont egész jól megy. A kés hegyén akár a baktériumokat is meg tudom nézni, ugye Zoli?
Sziasztok megfájdult a fogam és nem tudom hogy Budapesten (itt járok suliba, de vidéki vagyok) van olyan kirendelt fogorvos, ahová a hallgatók ingyen mehetnek? Vagy csak a magándoki marad?
Aktuális film: Bővebben: Link Nekem tetszik a film. Final Fantasy stílusu, de nekem bejön.
Én is láttam párszor, elég jó film. Bár pénztárca-ügyileg azt hiszem elég nagy bukta volt a készítőknek.
Én maszekhoz megyek, szerencsére ritkán kell. A közgyógyos fogdokikat mifelénk csak henteseknek hívják, gondolom nem véletlenül, én nem próbáltam ki
![]() Szerk.: Van erről egy sztorim, ha érdekel, bár van elég bajod a fogaddal, gondolom.
Banki! Menj be egy kerületi illetékes fogászatra! El fognak látni.
A Szentkirály u. -ban van egy nagy fogászat is, oda is mehetsz. (nyócker...)
Szerintem is érdekes mű. Mint ahogy a Costner filmjei általában.
Én mindenesetre egy piros háromszöget javaslok az esőnek! A fagyasztással még várjunk decemberig. :felkialtas: (Csak nehogy Topi az off topikot, "Hurrá nyaralunk helyett", "Úszunk a boldogságban"-ra keresztelje át.)
Azért az a Szentkirályi u nem az a nyócker, ám.
A pince már úszik, gumicsizmában leszek kénytelen megcsinálni az érettségit.
Miért is nem??? Átrendezték volna a kerületeket?
Idézet: „A klinika új címe: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 47.” Az irányítószám 2. és 3. jegye a kerület. Vagyis 08...
Szerinted a Magyar Rádió, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, az "nyócker"?
Egyébként a Szentkirályi u. fogászet is egyetemi klinika. Nem, az mind a nyolcadik (VIII.) kerületben van.
Köszönöm a segítséget, holnap meglátogatom.
Nem sírok most voltam elektró szaküzletbe, úgyhogy vettem magamnak egy pár engesztelő alkatrészt. Teljes gőzerővel fejlesztem a tápomat meg a jelgenerátoromat. Már szimulációval elértem azt a szintet hogy 30MHz-es négyszögjelet nagyon szépen ki tudok venni a kapcsolásból. (persze 1,2GHz-es tranyók lesznek benne.) (Megéri bontogatni
) Ja bocsi ez OFF volt az OFF-ban.
Veled érzek. Nekem is file. :szomoru1:
A Szentkirályiban az ügyeleten csak húznak, de bármikor. Azt tudd. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

:yes:

Van azért tekintélyt parancsolóbb is, persze majd ha kicsit nagyobb lesz.

:help: