Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szárazon, vagy vízen? Mert ugyanis kétéltű.
Hposz.
Tényleg! A szárazon öszkerekes? A vízben feltételezem lenyitható hajócsavar hajtja
Nem igaz!
Ennek maximum csak a fele! Mert én a páncéloson csak 2 tengelyt láttam
Matykusz diplomatikusz!
Azt hallottam nem megerősített forrásból, hogy tervezik a diplomák kiadását nyelvvizsga nélkül is, abban az esetben ha kéri a munkaadód és nyilatkozik... Állítólag áll a bál, hogy nagyon, nagyon sok diploma van a fősulikon és nem tudják már tárolni őket. Hangsúlyozom, semmi hitelesség nincs benne, csak úgy mondta egy "bennfentes"...
Addig én is ismerem a sztoryt, hogy nagyon nagyon sok diploma... Az EJF-en 2 páncélszekrényt kellett venni. Csak ezért. Ha igaz, amit írtál, akkor Te vagy a fény az éjszakában.
Egyszóval, nem nem nekem való hely
Tesóm még el is lenne ott....
Hali. Csinálok egy PIC-s kalendárfélét. Ott tartok hogy kijelzem, hogy éppen m,it is állítok. Év állítása, hónap állítása, és aztán? .....Milyen nap van? Kedd. tehát a nap, az a hét egyik napja. És hányadika van? 8. de ez mi is? napszám?
Szerintem az egész katasztrófa egy nagy manipuláció. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy véletlen volt. A kőolaj ára épp lefelé megy, a katasztrófaelhárítás meg jó üzlet növeli a GDP-t. A környezet meg le van sajnálva. :rinya:
A menüben irasd ki névvel a napot, de a programodban kezeld számként. Ennyi.
bocs, OFF, de én így csinálom, gondoltam, már így van eltervezve, azért kérdem hogy hogy van helyesen.
Mifelénk a napszám egészen mást jelent. Ha már itt tartunk, lassan én is vállalnék valami napszámot, mert már negyedik hete punnyadok itthon munka nélkül.
De akkor amit én akarok, amire én gondolok, azt hogy hívják?
Nap száma az adott hónapban. Viszont létezik néhány erre kitalált IC a világban, amelyben először is be kell állítanod egyszer az aktuális dátumot, s ha teszel mellé egy állandó áramforrást, meg egy órakvarcot, akkor viszonylag pontosan jár évekig és bármikor kiolvasható egy digitális vonalon (RS5C372, vagy PCF8583). Sok erőforrásodat elveszi, ha fel akarod találni a "spanyolviaszt" magadtól.
De ez itt durván OFF.
Sziasztok!
Akad valaki, akinek dolgozott a Geostabil Kft?? Köszi
20 karakterbe elég sok minden belefér magyarul, de talán a legjobb a legegyszerűbb: nap állítása? Mondjuk, én nem is írogatnám ki mindenhez az állítását, csupán annyit: év; hó; nap; hét napja. És mindig az alá tenném a szöveget, amit éppen állítok. De itt be is fejezem az offolást, mert még kapok egy elakadás jelzőt...
Amit én csinálok, azt soha nem fogom felhasználni, azért készítem, hogy tanuljak belőle. (igazából évzáró munka)
Tehát nem arról van szó hogy legyen, és működjön, hanem tesztelgessem, tanuljak rajta
Egy dolgot sosem tudok, ez pedig az lenne, hogy ha OTP bankból utalok másik bankba (MKB) interneten keresztül, akkor ott is 3 nap az átfutási idő? Vagy ott már másnap átkerül az összeg a másik számlára?
Bankon belül utalva másnap, Másik bankhoz 2-3 nap. Hogy lehet az, hogy ezt pont BANKImajki nem tudja?
Matyi, neked nem kell még aludni?
Gratulálok hozzá hogy férfi lettél (felnőttél). (Most néztem az adatlapod.)
Már mindegy. Holnap kelhetek akár 10-kor is.
És van még valamilyen vizsgád, vagy bármi? Vagy hogyan tovább?
Ja,tényleg. Te Óbudai vagy,én is épp onnan mentem hazafelé(Békásmegyerről). Igen,elég nagyot emelkedett,és csak a hétvégén fog tetőzni.
Mindenem megvan. Egy vizsga van hátra, a NYELVvizsga. A tanulmányaimat befejeztem, a záróvizsgát letettem. Elvileg diplomás vagyok. Gyakorlatilag is, csak egy páncélszekrényben lesz őrizve a kitöltött diplomám.
Idézet: „csak a hétvégén fog tetőzni” Az kemény. Akkor még az is lehet, hogy rakodni kell homokzsákokat, meg ilyesmiket mifelénk is... ![]() Közben utánaolvastam, mégse kell ilyenre számítani.
Nem értem hoyg lettem férfi micsoda? Így este 11-kor kicst lassú a felfogásom.
Villamosról néztem,egy helyen már láttam homokzsákokat! Ma a Gellért Hegyen voltam,nem láttam hogy emelkedett volna,de a hajózás teljesen leállt,a hidak alatt nem tudnának elhaladni az tuti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |