Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gratulálok, Zoli barátom!
Már régi titkos gondolatom volt ez, de nem gondoltam rá, hogy valóra is válik mostanában.
Mondjuk ez sem rossz. Ennyit a webfordítóról. Legalább átnézetnék egy magyarral, mielőtt feltennék. Elvégre szerencsére mindenütt van a magyarokból szerte a világon, főleg Amerikában.
köbmodi!
![]() ![]() ![]()
Végre letudtam a matek ZH-mat (Kezdem magam hülyének érezni, mert 2 napig tanultam rá és nem biztos hogy sikerült.
![]() ![]() ![]()
Várjá, én jobbat mutatok! Ezt adjátok össze! Ki kellett fényképeznem, de azóta nem láttam sehol hasonló színvonalú marhaságot
![]() Grat köbzoli, kezdett néha irritálni, hogy terelgeted a barikákat, amikor is ez a modik dolga… de mostmár hajrá! ![]()
Akkor ezt a gyak. tanárnak is mondd el.
![]() ![]()
Akit te "barikáknak" nevezel, én inkább sokszor barmoknak nevezném. Emellett hidd el nekem is kedvem lenne sokszor beszólni, de előre tudom, hogy meddő vita egy "ötszázwattoserősłítőtakarokmertmenő" emberrel leállni. Javaslom a szelekciót: csak azzal állj szóba, aki megérdemli. Régóta ezt teszem, és nyugodtabb az életem.
Rég nem húzom fel magam a hülyéken, de minden idiótát nem utasítok rendre, mert úgyis kiteszik, ha nem itt a helye… vagy a moderátorok rendre utasítják (ahogy engem a múltkor, de az csak egy rossz minőségű kép volt
![]() ![]() ![]()
Gondolj bele: Napi 7 órában ezt csinálom, aztán hazajövök, leülök a gép elé és megint csak ezt csinálom. Csoda, hogy őszülök??
![]()
Néha a belem kifordul, amikor ilyen ocsmányul írnak emberek… Egyszerűen szinte a hányinger tud kerülgetni, hogy se nagy kezdőbetűk, se írásjelek, egy rakás helyesírási hiba, egy rakás elgépelés, egy rakás hülye rövidítés ("msn-szleng"), és akkor bogarásszad, hogy mit akar! Eszem ágában sem lenne elolvasni… És akkor ráfogja, hogy sietett… Küldés előtt mindig átnézem, hogy értelmesen fogalmaztam-e, és hogy nem üti-e ki a szemem a piros hullámos aláhúzás. Egy nívó azért kéne, elvégre nem négy lábon mászkálunk már
![]() ![]() ![]() Idézet: Én is Vicsyshez hasonlóan, napi szinten találkozom "elmés" ügyfelekkel, de én még közben HE-zek is, mert ez megnyugtat, illetve nyugtatóbb. Nyaralás előtti esetem: Ügyfél bejön, hogy gondja, van, s jöjjön ki a szerelő. Én próbálom elmagyarázni, hogy elsőként ezt meg ezt tegye, erre ő erélyesen: Ő nem teszi, jöjjön ki a szerelő és kész, meg amúgy is garanciális. Miután a szerelővel is "kedélyesen" társalgott, "hamarosan" ki is szálltak hozzá. „rosszabb, mint a Call Center” Végeredmény: Nem garanciális, helyszínen nem javítható. Szerelők eltették a kiszállási díjat, az ügyfél pedig újfent jöhetett be hozzám, immáron a hibás készülékkel, amit mi, a szolgáltató, INGYEN kicserélünk. Mindezt megúszhatta volna, ha megteszi amit mondtam volna neki. ![]()
Akkor Te (is) szembe mész a "trendi" -vel?
![]() Mert ma trendi hülyének lenni. ![]()
Én, meg mi (jó)páran, akkor büszkén vállaljuk a kirekesztett, lenézett, anti-hülyét.
![]()
Attila86 mester adott egy jó kis tippet a webhelyem analizálására. Már egy pár napja fut a kód és most megnéztem, hogy milyen szolgáltatók alól nézték meg a weboldalamat. Rettentő érdekes volt 1-2 név, ezért kigyűjtöttem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen helyekről is eltalálnak hozzám. Ezúton is köszönet a szolgáltatóknak és vendégeimnek!
![]() ![]()
Ne is mond! Olyan furcsa, hogy mindenki velem szemben akar jönni.
![]() Egyébként ott kint "valami okból" kifolyólag nem láttam egy vadmotorost sem, türelmetlenkedő dudálgató is csak egy olasz autós volt, a rendőrök is csak azért sétálgattak az utcán, hogy a turistacsajok fotózkodjanak velük. Ha gyalogosan átakartál menni az úton, akkor a zebrán hamarabb átjutottál, mint csak úgy ahol épp eszedbe jutna, bár senkinek nem jut eszébe csak úgy. Mindenki kiengedi a másikat maga elé, még a körforgalomban is megállnak, hogy behajthass, és seni nem megy gyorsabban mint a megengedett sebesség, mégis 6 perccel gyorsabban megteszel egy 100km-es útszakaszt, mint amit a GPS által kalkulál idő.
Ez a „vok” meg „tok” meg „vmi” írásmód kb annyit tesz, hogy „ha kihagyok két betűt, marhagyorsan tudok írni”, és a rövidítéseket is néha elgépelem, de csak mert „sok felé írkálok”, a „cijja” és egyebekről nyomdafestéket nem tűrő véleményem van, szóba sem állok ilyenekkel, a „hy” és hasonlók szintén nagyon menők, mert nem tudnak angolul, de legalább akarnak
![]() ![]() ![]()
Hellosztok.
Nektek szaggatás nélkül megnézhető az alábbi videó? (4,2MB)
Semmi szaggatás, pedig még telepítek is közben. Inkább a bizonytalan fókusz, és az ugráló zoom zavar.
Nem röhögik szembe, mert ez a trend a világban és efelé tartunk, nyilván azért lehet egyre több ilyesmivel találkozni. A Pógár Jenő hivatalba meg egy hozzá hasonló lesz valószínűleg, akit teljesen hidegen hagy bármiféle helyesírás, jól elkávézgat és lógatja a lábát munkanapokon, és mindebből születik egy jó nagy félreértés-áradat, majd húzódnak az ügyek sokszor hónapokig.
Sajnos a kamera nem volt jól rögzítve, ezért a szél néhányszor nagyon bemozgatta. A gépemmel lessz a gond.
Ezt a "gyöngyszemet" a Kapcsolási rajzot keresek topikban leltem.
A be- és kiköszönésről már többször leírtam a véleményemet. De ha valaki újonnan belép egy topikba, vagy valamely beszélgetősbe reggel "beköszön", - ezzel nincs semmi baj. De miért kíván nekem "Hallywood" -ot? Én semmi rosszat nem kívántam eddig neki. Ezt egyszerűbb leírni, mint azt, hogy "sziasztok"? Mert a szöveg többi része arra utal, hogy egyszerűsíteni kell.
"chinanet guangdong province network"
Hmm... ![]()
Miért? A Hetenyegyhaza kabeltelevizio kft az talán semmi?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |