Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tán van egy ilyen cuccosod?
Senki? Pedig azt hittem hogy összeköthetem a kellemest a hasznossal...
Hali! Én két éve voltam, idén kihagyom, túl sok lenne augusztusra a program és a kiadás...
Valamilyen szinten tervezett. De csak karton papírból lett kituningolva
Mert a hangszóróktól semmit nem lehet tudni. A 2 mély az egy hibás LCD tv hangszórója. A magas egy régi Grundig TV jé volt. A hangváltót a fórum segítsége alapján hoztam össze Feltételezem az adatlap alapján jutottál el a webalbumomhoz 2 napja csináltam...
Valami vízipipa-eccág, de ahogy a vízipipába is, gondolom ebbe is lehet füvet tenni… (Csak nagykorú felügyelete mellett
) A csöves topikban lested a motyómat? Elindult, kb 9óra alatt tekertem meg a toroidot (~550menet) Majd értelmes képeket holnap teszek fel… (Nekem is össze kéne már hozni egy Picasa albumot.)
Nem, még nem néztem. Most a "ping-pong" villogó cikkét olvasom aztán megnézem a művedet.. Amúgy állandóan itt lógsz a HE-n. De MSN-en miért nem vagy?
Az utóbbi időben qss a nevem a fórumon, nem tudom, mi ért a héten, de elég nagy marhaságokat beszéltem, aztán le lettem oltva, mint a villany - részben jogosan. Úgyhogy csak a hirdetésekkel kapcsolatos dolgokat jöttem fel intézni (nem csak az én felszerelésem ilyen hiányos, nem nagyon tudtam még kérni tolómérőt; el vagyok képedve! hétfőn megyek, azt veszek egyet…) MSN-re meg mondom, hogy nem sűrűn járok, de a múltkori diskurálás félbemaradt ugye, aztán néhányszor néztem, de nem voltál fent…
Pedig elég sokat fenn szoktam lenni
Ma hamar megyek aludni mert ááá... Idézet: „Ma hamar megyek aludni mert ááá...” Nekem is azt kellene, hozzászoktattam a szervezetem, hogy 2-kor alszok el és hamarabb nem tudok, reggel pedig sokáig alszok. Most már visszaszokóban vagyok.
Én nem azért.. Fáj a vállam a nyakam stb
Egy jó alvás segít
Na a korai elalvásból nem lett semmi, nem sikerült.
![]() Feldobtam az AppServ unalmas kezdőoldalát.
Fú, de csúnya sárga feje van a néninek. Biztos beteg vagy irigy valakire.
Szebbet nem tudtam rajzolni.
![]() Kárpótoljon az, hogy a többi alkatrésze jó.
Honnan tudod te azt? Lehet, hogy nincs is jobb keze.
Jó reggelt mindenkinek! Akarom mondani esőset
Nekem sem jött össze a korai elalvás Már lefeküdtem 21-órakor de még 22:30 kor is ébren voltam. Hála a kertszomszédnál lévő "partynak" tűzijáték stb.. Az még oké is lenne. De a szomszédban lévő szobacirkáló (kutya) becsinált tőle és egész este ugatott.. Aztán a meleg. Akkor kinyitottam az ablakot sarkig Majd 4 óra körül arra ébredek hogy szakad az eső.. Ablak bezár, még egy kis alvás aztán itt. De az eső nem hátrál... Viszont érdekes tény, hogy nem a karom és nem is a vállam fájt. Mert lépcsőztem elég sokat meg emelgettem. De hogy miért pont a vállam és a nyakam fájt, rejtély. De már kialudtam..
Érdekes nekem is a nyakam és a vállam fáj. Most 16 nap egyfolytába 12 őzés után már a csuklóm is kivan, na meg a bal kezemmel alig tudtam fogni, pedig majd mindent jobbkézből használok, tehát ez is rejtély.
Igen, öregszem! Percről percre öregebb leszek
Nem tudom, lehet hogy az izületeim, de már minden rendben van
Nem ér utánozni!
Mit dolgozol, hogy ennyire megvisel?
Cnc-t kezelek, meg sorjátlanítom a kész anyagokat. Ha megáll a vonat legyetek nekem hálásak... Ha nem akkor lehet szidni. Csak a légszerszám miatt fájhat a csuklóm, rettenetes minőségűek, 3 at rendbetettem magamnak eddig, sajnos nem tart örökké. Az utolsó műszakban meg olyan bogárinvázió volt hogy a hátam úgy néz ki mint egy domborzati térkép.
Tényleg, az nem látszik a képen és a lába se látszik rendesen.
Ott csak hajnalban kezdett esni az eső? Itt már tegnap délben volt egy jó kis vihar, pár óra esővel. A templomtoronyba becsapott a villám, plusz tőlünk kb 200m-re egy ház kéményébe is. Tudtam én, hogy a közelben villámlik, mert hatalmasakat dörgött. Amikor elkezdett dörögni, meg cseperegni az eső, akkor kimentem, hogy elengedjem a kutyát és pont akkor a közelben valahol akkorát villámlott és dörgött, hogy majdnem kiugrott a szívem a helyérő.
Akkorát ugrottam. Utána is volt jó pár közeli villámlás, de akkor már bent voltam a házban és annyira nem ijedtem meg. Ja és itt is esik hajnal óta az eső folyamatosan. Legalább picit lehűl a levegő.
Ha minden igaz, akkor hajnaltól esik az eső. Mostanra elállt. De nem valami szép látvány felfelé nézni. Itt is jó hűvös van. A múltkor innen kb 1km-re csapott be a villám haveréknak a szomszédjába. Leszedte a falról a villany órát. Plusz havernak elvitte a gépébe az alaplapot és egy RAM-ot valamint a hálókártyát. Kb 2 éve nagyapámnak a szembe szomszédjába szedte le a villanyórát a falról.. Mi jó helyen lakunk, mert innen 2-300 m-re ott fut a vasúti sin. Nem egy hanem 5-6 sinpár. Szerintem oda hamarabb becsap mint a házakba
Valaki nem tudja merre kószál Cirokl?
Már 4 napja nem volt fenn! Pedig ő elég sűrűn szokott lenni
Szerintem a műhelyében van és ügyködik.Ő ennyi idő alatt tengeralattjárót is tud építeni...
No, az jó!
Még úgysem láttam "alulról vizet"
... és ráadásul az is csöves lesz. Gondolom most impregnálja a kimenő traffancsokat, hogy vízállók legyenek!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Mert a hangszóróktól semmit nem lehet tudni. A 2 mély az egy hibás LCD tv hangszórója. A magas egy régi Grundig TV jé volt. A hangváltót a fórum segítsége alapján hoztam össze
Feltételezem az adatlap alapján jutottál el a webalbumomhoz
2 napja csináltam...
) A csöves topikban lested a motyómat? Elindult, kb 9óra alatt tekertem meg a toroidot (~550menet)
Majd értelmes képeket holnap teszek fel… (Nekem is össze kéne már hozni egy Picasa albumot.)
Egy jó alvás segít 
Nekem sem jött össze a korai elalvás
Már lefeküdtem 21-órakor de még 22:30 kor is ébren voltam. Hála a kertszomszédnál lévő "partynak" tűzijáték stb.. Az még oké is lenne. De a szomszédban lévő szobacirkáló (kutya) becsinált tőle és egész este ugatott.. Aztán a meleg. Akkor kinyitottam az ablakot sarkig
Már 4 napja nem volt fenn! Pedig ő elég sűrűn szokott lenni