Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igazad van, csak poénnak szántam. :yes:
Sógoromnak is van egy hétvégi telke, kint a nagy semmiben, Bács-Kiskun megyében. Van egy kútja, de nincs villany. Ilyen kézi pumpával "húzzák fel" a vizet, azt is fel kell tölteni, mert másképp nem működik. Mikor otthonról elindulnak, mindig azon gondolkodik, hogy tartalékolt-e a faházban pár palack vizet, mert ha nem, akkor mehet kuncsorogni valamelyik szomszédhoz vízért, hogy be tudja indítani a pumpáját
Tavaly nyáron levitt egy 3.5 méteres kör alakú puhafalú medencét, és kézzel telepumpálta. Utána két napig fetrengett, olyan fáradt volt A lényeg, hogy az asszony meg a gyerekek jót pancsikoltak
Ahogy a többiek írták, meg tudod csinálni. Ha gyakran akarod használni, akkor érdemes egy lábszelepet tenni a szívócső vízben lévő végére. Az ugye csak be a csőbe engedi áramolni a vizet, és ha leáll a szivattyú, és a víz elkezdene a gravitáció miatt visszafolyni, akkor ez a szelep lezár. Végülis maga a visszafolyni akaró víz zárja le egy golyóval, azt hiszem. Így mindig lesz víz a csőben és a szivattyúban, és legközelebb már pöccre indul. Persze, ha koszos, kavicsos a víz, és beszippant valami kis tárgyat, az meg tudja akasztani a lábszelepet, és nem tud lezárni. Bár elvileg van rajtuk szűrő.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.Van hozzá lábszelep--most már tudom hogy ez a neve--,már minden világos ezzel kapcsolatban.
Nézegetem a régi lemezeimet... Rátaláltam egy réges régi képemre. És ami Lsmekerrel és painttal volt átalakítva.
Én hatalmasat kacagtam saját magamon. Mikre volt időm akkoriban.
Előkerült egy nagy kedvencem is. IT ismeretterjesztő műsort készítettünk Vindozz Xp telepítése címmel. De nagy marhák voltunk.
De azért picit vissza sírom.
és még kettő.
A vindóz xp feliratú doboz az nem véletlenül csehszlovák (azt kibetűztem) légpuska töltény tartó tégely?
Szerk.: Most vettem észre a másik 2 képet. A megérzés jó volt.
Igen az légpuska töltény.
A HDD tetejét leszedtük és egy 630-as Sláviával írtuk fel az Xp bitenként.
Pihentek voltunk rendesen. Iskolai gyakszis köpenyben osztottam az észt a hallgatóságnak.
Kissé erőltetettnek érzem a témát, de ez még annál jobban is fájt.
Idézet: „Chuck Norris a víz alatt is meg tudja szárítai a haját.”
Ismét találtam egy nagyon király videót, ezt nézzétek: Bővebben: Link
Mi ez az undormány?
Ez aranyos!
Ha száraz lenne nem neveznék "undormánynak" Na de miért van ennek galamb lába?
A Jóisten ezt sem jókedvében teremtette... Bár igaz, alkotott ennél rondábbat is.
Itt is van belőle kettő.Ugróegér
A kölyök ugróegér tényleg nem szép, de az anyja gyönyörűnek látja. Szerintem :gumicsirke:
Valakinek iiiirtózatosan sok ideje lehetett, hogy ilyen videót hozott össze. Egyébként látványos, és közben biztosan fejlődik, gyakorol is az illető, aki "rajzolgat/alkot".
Google Sketchup . Ingyenes progi. Van PRO valtozata is $495.
Udv Vili
Na, végre felkerült a gépem oldala...
Ez a második festményem airbrush-sal. Ahhoz képest, hogy kezdő vagyok, nem is rossz, ugye?
Te aztán!
Jól átvertél azzal a perforációval.
Értem én, de hol a haja? Vagy rólam mintáztad?
Viccet félre téve: gratulálok, nagyon szép!
Na még egy haláli videó azután pihenőre fogom magam
:Bővebben: Link
Pihenőre? Nem tanulóra-t akartál írni?
Még azt is fogok, de ha minden igaz ma utazok haza. Ma amúgy már tanultam épp eleget. De még fogok, mert van mit.
Na jó! Nekem elég a macska,illetve lehet hogy Ők örülnének egy ilyennek!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Én hatalmasat kacagtam saját magamon. Mikre volt időm akkoriban. 

ihentAgyszmájli: