Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Győriektől halottam először azt a kifejezést nagy sarok csiszolóra / gyilkos/ aki sokat használja gyorsan rájön ez egy találó elnevezés erre a gépre.
Visító, sikító, flexuária, néven is hallottam emlegetni.
Azok mind kékek voltak.
Lómanikür, ill. pedikür. Egyetemes kulcs.
Tévedsz. A hanghullám nem tud más lenni. Ez a hang hullám természetéből adódik.
Jó reggelt mindenkinek! Hajnal 1 körül akkora vihar volt itt hogy csak na!
Arra ébredtem hogy apám zárja be az ablakot meg világít a ledes lámpájával. Aztán szól hogy húzzam ki a gépet.. Aztán fekszek vissza, mire egy gondolat. A szkóp! Irány le kihúzni
Nálunk hajnalban csak eső volt, most már dörög is, meg kicsit esik. Még jó, hogy tegnap levágtam a füvet, mert most egy pár napig nem lehet majd az eső miatt.
Dehogy nem! Lehet! Gumicsizma és a társai
Bár az inkább szántás...
Sürgősen vegyél legalább egy túlfeszültségvédelemmel ellátott elosztót, erről hajtsd a "kincseidet"
Na már szakad is az eső. Lassan olyan sötét lesz kint, mint éjjel. Itt bent meg villanyt kell kapcsolni, mert semmit nem látok.
A fenébe, kidobott az oldal, amikor a küldésre nyomtam.
D osztályú védelem önmagában éppen csak egy lépés semminél előbbre.
Lehet kapni B+C osztályút is (hasonlóképpen néz ki mint egy kismegszakitó) és a főelosztóhoz/"órához" szokás telepiteni (sajnos nagyságrendileg drágább mint a "villámvédős" elosztó). Persze ez sem véd meg mindentől. No és persze ne feledjük el a jó földelés és szakszerű szerelés előnyeit sem. De messzemenően igaza van Pucukának, a semminél a bármi is sokkal több
A PC előtt van túlfeszültség védett elosztó. De azt mindég bekapcsolva kell hagyni. Én meg az elosztót használom "főkapcsolónak". A szkópot pedig úgy fogom használni, hogy mindég ki fogom húzni
Az nem, de itt még csak a szkópos mérést emlegettük, ahol még lehet más a jelalak.
Majd a HE talin kérem mester!
Idézet: „A szkópot pedig úgy fogom használni, hogy mindég ki fogom húzni” De akkor mit fogsz látni rajta, ha kihúzva használod? :hide:
Ha szép fényesre pucolja a képernyőjét, akkor saját magát. Tök olcsó borotválkozó tükör lenne, nem?
Ebay-n nézegettem ellenállás készletet és rábukkantam egy 1500db-os készletre 12 dollárért és ebben a posta is benne van. Szerintem ez elég jó ár.
Amint lesz egy kis plusz pénzem tuti veszek ilyet. Egy ilyen készlet jó ha van és később csak pótolni kell az elfogyott értékeket. Szétnézek még, hátha van tárolóeszköz, meg más cucc is óccón.
Persze lehet, ha nem zenét mérünk. Mert az elvileg valamilyen technikával rögzített hang. Ha itt nincs szinusz akkor hiba van.
Mit-mit? Hát a sötétséget, és a magam tükörképét
Napokban dúlt a faipari barkácsolás láza itt a topikban. No nem ezen felbuzdulva, de felraktam az álmennyezetet itthon. Kicsi elektronika is van (lesz) benne.
Idézet: Megcáfolom, a bosch fúrógépem a volt cégemnél kb játékfúró súlyú volt, teljesítménye 500W hihetetlen ereje volt. Egyszer mikor felnyomták a szekrényem azt hittem eltűnt a táska súlya alapján, benne volt. Az ottani igényeimet messzemenőkig kielégítette, ipari gép volt. Lehetett kapni akcióban 10 ért- a mostani tescós milliówattos is kb ennyi. Persze ez a gép magyarországról való. Volt amikor felcsavart, a súlya alapján nem hittem volna hogy ennyire erős szerkezet. Ideális gipszkartonozóknak. „Olcsó gépet súlyra kell vásárolni.”
Ha így haladok, jobb köridőim lesznek, mint Suminak.
Álmennyezet. Ez szó szerint áll
Reméljük ott is marad
Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
Beindult valamiféle pangás itt, na végre!
Reggelt?
Már nemsokára este van!
Igazad, van, persze most jöttem meg munkából és gondoltam beköszönök, gondolva azokra az emberekre is akik nyári szünetüket töltve még csak most éledeznek és eddig lusták voltak OFF -olni!
Na tessék, erre mindenki offolta magát.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Arra ébredtem hogy apám zárja be az ablakot meg világít a ledes lámpájával.
Aztán fekszek vissza, mire egy gondolat. A szkóp! Irány le kihúzni

Már nemsokára este van!