Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Á nem hiszem, hogy holt ág kellene ampinak elég közel lakik a Dunához lehet az már van is neki.
Neki olyan mütyür kellene ami a szomszédnak számlázná az Ő vízfogyasztását .
Megoldható
Csak ásni kell egy szerelő alagutat az út alatt...
Most értem haza, reméltem hogy lett vagy 3 oldalnyi olvasnivaló, erre meg teljesen megállt az élet.
Most hogy hazajöttem, elfelejtettem hogy kintmaradtak a ruhák, amiket délután mosattam a mosógéppel (mondtam anyunak, hogy majd én beszedem a ruhákat, de a fene se gondolta hogy majdnem 11kor érek haza [havernál win telepítés]). Szóval ahogy megyek ki hátra a kertben, láttam mocorog valami, hát egy nyúl volt. ![]() szerk.: egyszer meg hajnalban egy őzt láttam átfutni a Fő úton.
Ha vadász lennél, meglenne holnapra az ebéd.
Ritkítják a hozzászólásaimat, vagy csak szimplán nem küldi el a cuccos?
Win-t telepítettél? Figyeld meg, holnap mehetsz RESET gombot cserélni!
Hozzászólt valaki?
A múltkori morbidokat törölték, mielőtt kérni akartam… De azóta írtam már párat, aminek nyoma sincs
Az egyik egy mai, az AAÉT topikjában, a másikat már nem tudom, hosszú volt a napom (Amúgy most néztem megint, a többi is eltűnt, amit utánam írtak… megnyugodtam )
Mintha ezt a helyes csajt láttam volna az AAÉT-en, létezhet ez?
Nem kell azt nyomni, újraindul az magától.
Tyüüű! Nem is tudtam, hogy Ilyenünk is van. :szeret:
Ilyen szép kék kép kíséretében.
![]() Ma már 3szor láttam. Haldoklik a HDD, de persze csak win alatt. Az Ubival tökéletes.
A helyes görkoris lány Pécsről. Vagy Szegedről?
Valamelyik fiatalt szerettük volna összeboronálni vele anno.
Én is szeretnék fiatal lenni!!!
Timemasin?
Jó éjt a tisztelt közösségnek! Mára (vagy tegnapra??) nekem ennyi.
Minden lefelé esik (hülye gravitáció), minden összefelé törik… Ma este igencsak destruktív vagyok
Szépen megállt itt az élet,
jó éjszakát akkor Néktek! Én még kicsit fent maradok, mert aludni nem akarok. ![]() Akkor lennék marha hálás, hogyha lelnék még ma ÁLLÁST... Addig azzal nyerek tendert, hogy verem itt szét az ENTERT. Kicsit odakoccoltam a buksimat, bocs!
Jó vagy
[OFF]Még mindig? Akkor már megérte felkelni...
( Olvasd vissza, közben bővítettem. )
Mit ittál? :eek2:
Ajjaj
Állás az ide is jól jönne, most bővültek a lehetőségek: nem csak Szeged, de Pécs is szóba jöhet (mondjuk nem szívesen, de ez megint egy érdektelen kérdés ebből a szempontból)…
Legmélyebb tisztelettel jelentem, hogy 5327 napja nem fogyasztok alkoholt. A vicces porokat meg világ életemben kerültem!
Nehéz ügy, még itt a székes fővárosban is. A helyzet szomorú - de reménytelen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Csak ásni kell egy szerelő alagutat az út alatt...

Az egyik egy mai, az AAÉT topikjában, a másikat már nem tudom, hosszú volt a napom