Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tanárszövegek:
- Nem tetszem nektek? Pedig legalább olyan szép vagyok, mint amilyen okosak ti. - Nekem nem volt ilyen jó tanárom, mint nektek! - Amikor én még diák voltam, tiszteltük tanárainkat! Nekünk még volt kitől tanulni! - Neked van valami papírod arról, hogy normális vagy? - Ha hittanórán azt halljátok, hogy Jézus él, akkor sem kell félni, húsvéti szünet mindig lesz! - Egyszerre csak egy ember vitatkozzon! - Csend legyen, mert olyat mondok, hogy dolgozat lesz belőle! - A fáraó a múmia alapanyaga. - A statisztika olyan mint a bikini. Csak gondolatokat ébreszt. - Ha nem tudod megjegyezni, akkor tanuld meg! - Előre beírhatom az 1-est, vagy kínlódsz 10 percet a tábla előtt? - Hát te mit csinálsz? Írsz a táblára, vagy díszíted? - Húzd végig a törtjelet, mert beáznak a számok! - Gyere, ülj ide a tábla elé! Igaz, sok a krétapor, legalább ragad rád valami! - A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet. - A múlt órán hiányoztál Karcsi fiam, tudsz róla?
Úgy látszik nem csak nálunk vannak tipikus arcok...
Bővebben: Link
Jack és Iván találkoznak, és arról kezdenek el beszélgetni, hogy melyik országban nagyobb a demokrácia:
- Nálunk olyan nagy a demokrácia, hogy én elmegyek a Fehér Házhoz, és simán lep*sálom a kerítést, ha akarom. - mondja Jack. - Nálunk olyan nagy a demokrácia - kezdi el beszédét Iván - hogy én elmegyek a Kremlbe, és a Lenin Mauzóleum tövében sz*rok egyet, ha akarok. Jack már bánja, hogy túl nagyot hazudott, próbál enyhíteni a dolgon: - Az igazság az, hogy én azért körülnézek, nem e látja valaki. Mire Iván: - Hát azért én se tolom le a gatyámat.
Miért nem szereti a politika a mezőgazdaságot?
Mert az: irtja a kártevőket, agyonüti a marhákat, levágja a disznókat, a trágyát beszántja a földbe! Miért nem szereti a mezőgazdaság a politikát? Mert az: a legnagyobb kártevője, ami ellen nem védekezhet: vegyszerrel, csapdával, éleslőszerrel, jégelhárító rakétával, elárasztásos öntözéssel. Mért nem szereti a politika az egészségügyet? Mert az: felismeri az elmebajt, meggyógyítja a betegeket, életben tartja a nyugdíjasokat, bezáratja a bolondokat. Mért nem szereti az egészségügy a politikát? Mert őt : elmebajosok kezelik, halmozottan hátrányos helyzetbe kényszerítik, „halálos ágyán” nem engedélyezik az eutanáziát! Mért nem szereti a politika az oktatást? Mert az: megokosítja az embereket, az okos ember felismeri az ügyeskedőt, lenézi az ostobát, megveti a gazembereket. Mért nem szereti az oktatás a politikát? Mert nem tudja: fegyelmezni: a verés tiltott, oktatni, hiszen ostoba, nevelni, mert kezelhetetlen. mint „iskolaköteles”, kirúghatatlan! Mért nem szereti a politika a környezetvédelmet? Mert az: ellensége a szemétnek, a légszennyezésnek, a felesleges zajnak, és mindenféle káros anyag kibocsájtásának. Miért nem szereti a környezetvédelem a politikát? Mert az: a legnagyobb szellemi környezetszennyező a legtöbb káros anyagot bocsájtja ki, a legnagyobb terhelés az élő szervezetekre.
De jó volna, ha ez mind csak vicc lenne. De az a baj, hogy nagyon sok a valóságalapja.
![]()
A házaspár egy nehéz végigdolgozott nap után lefeküdni készül.
- Belenézek a tükörbe és egy öreg nőt látok - mondja a feleség. - Csupa ránc az arcom, mindenütt püffedt petyhüdt. Nézd, még a karom is milyen lottyadt! A férj csak hallgat. - Ejnye! - mondja a feleség. - Igazán mondhatnál valami biztatót hogy egy kicsit jobban érezzem magam a bőrömben! - Nos - mondja a férje -, a látásod még mindig tökéletes. ![]() Egy idős házaspár istentiszteleten vesz részt. Úgy a felénél az asszony odahajol a férjéhez és így szól - Az imént egy csendeset szellentettem; mit gondolsz, mit tegyek? A férj válasza - Cseréld ki az elemet a hallókészülékedben! Egy házaspár üldögél egy üveg bor mellett és beszélgetnek. Azt mondja a férj - Fogadjunk, nem tudsz nekem olyat mondani, amitől egyszerre leszek vidám és szomorú is! - Nos, megpróbálom - feleli az asszony. - A tied sokkal nagyobb, mint a bátyádé... Francia házaspár szombaton együtt megreggelizik, majd Marie elküldi Pierre-t csigát szedni az ebédhez. El is megy a pali, gyorsan szed egy kosárral, aztán elugrik a barátnőjéhez és jól eltöltik az időt. A kellemes fáradtságtól elalszanak, és csak késő délután ébrednek föl. Pierre rémülten rohan haza, és mielőtt a bejárati ajtót kinyitná, szétszórja a csigákat a lépcsőn. A kulcs hangjára persze ott terem Marie, és már kezdené is a balhét, mikor Pierre rászól a csigákra - Mozgás fiúk, mindjárt otthon vagyunk!
Idézet: „Nem tudom szamócának meglesz-e a még két ilyen.” Lehet, hogy nem pont ilyen jót, de találunk majd valamit! Érdekes volt olvasni. ![]() baloghzoli1: Kösz a linkeket, sok érdekes dolgot találtam!
Az élet 4 nagy igazsága:
1.Nem tudod elérni az összes fogadat a nyelveddel. 2.Az összes idióta megpróbálja, miután elolvasta az elsőt. 3.Az első igazság hazugság. 4. Vigyorogj most, mert idióta vagy. Én is frissen kaptam tegnap este, és gondoltam megosztom veletek ![]() ![]()
Akkor most helyesírás, vagy hejesírás ?
De ha beírod a "hejesírást"-t már megkapja a hibát s javítja, viszont ha az egészet bemásolod már vége
![]()
Najó, de egy helyesírás című honlapnak ilyen nevet adni!? Kicsit gáz... Legalább ellenőrizte volna!
![]()
Mondjuk szerintem a címet szellemességből adták így, de az érdekes, hogy egyszer rájön a hibára, egyszer nem. Én személy szerint szimplán a google keresőt használom erre és egyből a keresési javaslat között javítva írja.
Szerintem is poén, de akkor is ciki. Nekem legalábbis böki a szemem.
Előélet: Én küldtem: " Szia! Javaslom futtass le egy keresést a site címével! Meg fogsz lepődni!" A válasz:-"Szia! A hejesiras.hu-n kellene meglepődnöm? ![]()
Ma a T-Home-nél ügyet intéztem. Egyszer csak felsóhajt az ügyintéző: Jézusom, mi jöhet ma még? Biztos, hogy nem kellett volna ma szabira mennem?
Megkérdeztem: Mi is történt? Az mondta: Ha hátranézek, még mindig láthatom azt az embert, akit elküldtek sorszámot húzni, és percek óta az italautomatát nyomkodja. ![]()
Lenne egy javaslatom az új kormánynak a honvédelmi kiadások terén.
Még ezekett is elsikkasztanák az unokáknak.
![]()
Most látom, hogy tatabike lent volt a rakparton.
Aranyér
Nyuszikának aranyere van, elmegy az orvoshoz. Amikor a vizsgálat után visszamegy az erdőbe, a társai kérdezik kíváncsian, hogy mi volt. - Hát a doki azt mondta, hogy toljam le a gatyámat, azután hajoljak előre. Majd bal kézzel megfogta a vállam és jobbal meg turkálni kezdett a fenekemben... Nem. Jobb kézzel fogta a vállam és bal kézzel... Nem ... basszus ... két kézzel fogta a vállam......???...
Alkoholisták értelmező szótára:
- Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni. - N'düzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves. - Gyogizsdzsaj. - Nagyon vonzónak találom önt, kisasszony. - Möfaszan. - Bocsánat, nem értettem amit mondott. - Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek. - Jjjjjaaaa. - Meglehetősen fáradtnak érzem magam, talán jobb lenne ha valaki segítene hazamennem. - Pisaba. - Megígérem, hogy többé nem fogok ennyi alkoholt fogyasztani. - Amásziki. - Legyen szíves engem is kínáljon meg a cigarettájából! - Fiszk. - Főúr, kérem a számlámat, legyen szíves! ![]()
Egy férfi Texasba költözött és vett egy farmertől egy szamarat 100 Dollárért.
A farmer megígérte, hogy másnap elviszi hozzá az állatot. Másnap megjelenik a szamár nélkül - Elnézést, uram, de megdöglött a szamár. - Akkor adja vissza a pénzemet! - mondja a vevő. - Sajnos, már elköltöttem. - Akkor hozza el hozzám a döglött szamarat! - Mit akar csinálni vele? - kérdi csodálkozva a farmer. - Kisorsolom tombolán. - De hát ez lehetetlen! Egy döglött állatot kisorsolni? - Nyugi, nem fogják tudni, hogy döglött. ...Eltelik egy hónap, a farmer összetalálkozik a férfival - Mi lett végül a döglött szamárral? - kérdezi. - Eladtam 500 sorsjegyet, darabját 2 Dollárért, és nyertem 898 Dollárt. - Senki nem reklamált? - Csak az az egy ember, aki nyert, de annak visszaadtam a 2 dollárját.
- Hány hifista cserél ki egy villanykörtét?
- Öt. Egy aki ténylegesen csinálja, a másik négy pedig fanyalog, hogy mennyivel jobbak voltak a régi csöves modellek... ![]()
A férj óvatosan besimul az ágyba és susog a felesége fülébe:
- Nincs rajtam alsónadrág Felesége válaszol hidegen: - Holnap mosok néhányat A nőknek két helyen van ajkuk. Az egyikkel veszekednek, a másikkal békülnek. ![]()
Egy férfi elvesz egy nőt feleségül,már mindketten túl vannak már egy előző házasságon mindkettőnek van egy gyermeke az előző házasságból,majd lesz közös gyerek is. Egy nap megy haza a férj a munkából,s lássa hogy a két nagy kölyök verik a kicsit. Az ember beszól a feleségének:-Nézd már te asszony,a te gyermeked,meg az én gyermekem,verik a mi gyermekünket!
-Asszony! játsszunk gólyásat! -Hát jó. Mit csináljak? Kelepeljek? -Nem. -Álljak fél lábon? -Nem. -Fogjak békát? -Nem. Költözz el! Egy férfi meséli a barátjának: - A múltkor, amikor hazamentem a munkából, a feleségem szexi fekete fehérneműben fogadott, két fekete bársonypánttal a kezében, és azt mondta: "Kötözz meg és azt tehetsz, amit csak akarsz!" - És? - kérdezi türelmetlenül a barát. - Hát megkötöztem és elmentem golfozni. - Apu, miért pont anyut vetted feleségül? - Hallod, szívem? Már a gyerek is ezt kérdezi! ![]() A hajótörött - összeszedve utolsó erejét - kiúszik a lakatlan szigetre. Partot érve a fáradságtól elájul. Arra tér magához, hogy ott áll mellette a felesége és üvölt: - Hol voltál, Józsi?! A hajó már tegnap elsüllyedt!! Az idős házaspár harmincadik házassági évfordulóján egy szigetre utazik,ahol a legenda szerint olyan csodálatos fürdő van, amiben megfiatalodnak az emberek.Az üdülésről visszatérve a lányuk várja őket a repülőtéren, de sehol nem látja a szüleit.Egyszer csak odalép hozzá egy fiatal nő, karján egy csecsemővel és megszólítja:- Lányom, én vagyok az. Ugye nem ismersz meg? Megfiatalított a csodaforrás.A lány döbbenten kérdezi:- Mama? De ki ez a csecsemő?- Az apád. Ez a hülye elaludt a vízben. Az esküvő előtt a vőlegény szorongva megy oda az apjához: - Apám, félek, nem fog jól sikerülni ez a házasság. - Miért, talán nem szereted? - De igen. Csak az a bajom, hogy rettenetesen büdös a lábam. Ha egy ágyba fekszünk, szerintem reggelre annyira fog undorodni tőlem, hogy elhagy. - Ezen lehet segíteni. Lefekvés előtt húzz zoknit a lábadra, így nem lesz büdös. Eközben a menyasszony is kétségbeesve kér tanácsot az anyjától: - Reggel mindig olyan büdös a szám, hogy biztosan el fog hagyni! - Ugyan már. Reggel, ha felébredtek addig ne nyisd ki a szád, amíg nem mostál fogat, így nem lesz gond. Eltelik a nászéjszaka, reggel a fiú arra ébred, hogy valahová elkeveredett a zoknija. Kétségbeesve elkezdi keresni, erre felébred a lány is, és ezt kérdi: - Mit csinálsz ilyen kora reggel? - Úristen, te lenyelted a zoknimat!
A pofátlanságnak is van határa
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |