Fórum témák
» Több friss téma |
De mi a kiterjesztése? Mint az exe, zip, rar. A fájlnév utáni pont után mi van írva? Egy Total Commanderrel megnézheted.
Hali.Ezvan utána 002.
Akkor töltsd le a többi fájlt is, ami ehhez a tömörített rész-fájlhoz tartozik. Ahonnan ezt letöltötted, ott kell lennie a többinek is. Ezek után már ki lehet csomagolni.
Bocsi, az még a cimhez tartozik.Próbálkazom tovább.
Sziasztok,
igen ahogy kadarist is írta ez egy több részből álló fájl, és a 002 ez esetben a 2. rész kellene lennie ott egy 001 kiterjesztésűnek vagy esetleg még továbbiaknak is/003, 004/, ha mind letöltötted total commanderrel egyesíteni kell őket hogy megkapd a fájlodat. Amúgy általában a fájlok neve valami ilyesmi audio.rar.001, itt egyesítés után egy rar archívumot kapunk, tehát a szám előtt lévő formátumot kapja majd az egyesített fájl.
Az egész évet tudod letölteni(darabolt fájl!)pl. köbzoli által első jelzett linkről.
Üdv!
Némi utánjárással, sikerült kapnom egy teljes sorozatot a Hang és Technika című kiadványból. Az összes létező lapszámból egyet-egyet "élőben", eredeti kiadásban. Még a "nyomdaszag" is rajta.
És ma még az is kiderült, hogy ajándékba kaptam, pedig tényleg ki akartam fizetni.
Rádióélet c. újság 1931. évi összes száma mennyit érhet?
Elektronika Praktika újság 13.-ik szám 28 oldal meg van valakinek szerviz menü beállitás sp43t8he hez
![]()
Sejtettem.
Kinek?
Az nincs konkrétan, de komplett doksim van hozzá. Ha kell.
Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy honnét lehet letölteni az elektor számokat a 2006-os juli-Aug. kellene. ez nem volt fenn a 4shared-es oldalon.Köszönettel:tomics76
Itt van két link.Magazinok, könyvek érhetöek itt el (angol és orosz nyelven).Bővebben: LinkBővebben: Link
Sziasztok!
Nincs meg valakinek "DR Rajki Imre :Törpe és automatikai villamos gépek" című könyve. Ha tudnátok segíteni , honnan lehet letölteni, légyszíves írjatok. Üd: pumpa
Szi pumpa!
A könyvet innen lehet letölteni regisztráció és tagdíj fizetése után:Bővebben: Link Nekem meg van a könyv. Ha néhány konkrét oldalra, vagy fejezetre van szükséged, szivesen segítek.
Helló
Igaz hogy csak ősszel megyek elektronikus vagyonvédelmi rendszer-szerelő iskolába, de már most keresnék könyvet szeretném áttanulmányozni. Tud valaki helyet ahonnan letudok szedni vagy tud valaki felrakni? Nem a szokásos boltba kapható csináld magad könyvet keresnék hanem amiből tényleg lehet tanulni Köszönöm előre is
Nincs meg valakinek az ITT Schaltbeispiele 1973-as kiadása scannelve véletlenül? Ha igen, szeretnék én is egy digitális példányt elkérni. Köszönöm szépen!
Sziasztok !
Keresném - Radnai Rudolf Oszcilloszkópos mérések 1985- című könyvét digitális formában. Ha valakinek meglenne és a 3.-as tárhelyre feltöltené nagyon megköszönném. Üdv gerenk
Sziasztok.
Sürgősen szükségem lenne egy pár könyvre, füzetekből jegyzetekre, gépészetből és elektrotechnikából. Gépészetből a csavarkötésekről, tengely-agy kötésről, hajtásokról (fogaskerék, szíjhajtás, lánc stb.) Elektrotechnikából - A villamos energia gyártása, átvitele, transzformálása. - Forgó villamos gépek és felhasználásuk (asszinkron, szinkron gépek, dc gépek, servo, léptető stb.) És még valami a PLC-k ről is. Mindenki segítségét előre is köszönöm.
Egy rakás elektronikai program. Bővebben: Link
Az oldal amint észrevettem nincs nagyon karbantartva.
2010 első 4 számát keresem. Illetve a bennelévő erősítőröl szoló cikkeket
Itt is érdemes szétnézni:Bővebben: Link
Eléggé fizetősnek tűnik az oldal. A letöltött RAR archívot hogyan futtatod? Valami SMS-t kér a kicsomagoláskor.
Biztos ráereszti a rarcrackot amelyben a betűket átírta cirillre.
![]() Ha már egyszer orosz könyveket akartok, akkor tessék itt is szétnézni : Bővebben: Link, itt legalább ingyen van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |