Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nagyon remélem. Én eddig M.o-on nem is találkoztam ilyennel... Mindig előre kell fizetni, és csak akkor használhatod a szolgáltatást. Mindenhol így megy. Viszont ha kötöttünk egy szerződést, amit én elfogadtam, akkor ciki van. Bár az email címemen kívül semmi mást személyes adatot nem adtam meg, és nem is nagyon kértek... Csak egy visszaigazolásra kellett kattintani... Nagyon nem szeretem az ilyeneket. Van egy másik oldal, ahol semmit nem kell tenni, csak beírni egy címet, meg sok adatot, és arra a címre küldenek első körben egy ingyenes prospektust, meg CD-t, nem is kell visszaigazolni, tényleg bárki címét beírhatod. Örülsz neki nagyon, vagy aki kapta. A következő csomaggal egy hónap múlva jön egy csekk. A következővel egy kétszer akkora összegről. Az első ingyenes volt, a többit pedig megrendelted azzal, hogy nem szóltál a cégnek, hogy nem kérsz több ilyet. Én ezt úgy ráztam le, hogy visszaküldtem nekik mindent, utána békén hagytak. De ha ezt mással teszed meg, aki semmit nem tud róla, mert tényleg, semmit nem kell tennie annak, aki megkapja a csomagot, az az ember nagyon pórul jár. Így bárkivel ki lehet szúrni, nem kicsit. Egyszerűen undorítónak találom azt az oldalt is...
Az a helyzet, nem az oldal az undorító, hanem a jogászok és ügyvédek, akik ennek a jogi hátterét megteremtik. A TV ügyvédje c. műsorban volt szó a pro-forma számláról, és az azzal elkövetett visszaélésekről. Ha nem mondod le, automatikusan megrendelő leszel.
A közelmúltban történt egy hasonló eset. Az illető lekopott, amikor a rendőrséggel fenyegetőztem, és elővettem a "kiosztós" oldalamat. Simpi mester esetéből okulva: ajánlom futtass egy Malwarebyte's anti malware-t. Tuti van a gépeden egy vagy több kémprogram.
Sziasztok! a következő smile mit takar szerintetek
![]()
A neve az, hogy "crazy". Az angolul dilinyóst jelent, és a smiley a mutató ujjat csavargatja a fej előtt. Töprengés kifejezésére nem jó.
Hát a nevét nem is nézem az az igazság.. Végül is lehet,hogy az is vagyok valamilyen mértékben
![]()
Ez lenne az a szmájli, amire te gondolsz:
Ha Topi visszatér pár héten belül, felvetetem vele a listába. :yes:
A múltkori makró után (dagadt lepke
![]() ![]()
EU, 2010 Magyarország. Fibernet internetszolgáltatás felmondásához szükséges eszközök, amiket vissza kell adni: modem, cd, doboz. Namost a csaj odaírta a papírra, hogy ha nincs meg az eredeti kis doboz, akkor cipősdobozt kell adni nekik. Hol élnek ezek?
Sajnos megvan az eredeti doboz, de lehet, hogy bevágom nekik egy jó büdös, retkes cipősdobozba, és úgy adom oda nekik.. szánalmas banda. A nyomtatás kivitelezése nagyon jól tükrözi a cég politikáját, és hozzáállását is egyben.
Az utolsó mondat is röhejes.
![]() ![]() ![]()
A cipősdoboz hiányában is kiszámlázzák.
Ez jó ötlet, Én is bevezetem! Minden egyes emberkétől elkérek egy ezrest alkatrészenként (kábel, távirányító, doboz) és még nem is leszek kapzsi. Így havi 20-30 ezret simán összeszedek mellékesként.
![]()
Konkrétan az összes szolgáltató nagy ívben le...ja az értékében nullára futott modemjét. Ezek meg itt kekeckednek? Én egy félcipőt is mellékelnék, uppsz benne maradt, de így jár, aki cipősdobozt kér.
![]()
De gyorsan telik az idő...
Még belefér az augusztusba egy 3. HE tali. :hide:
A fiberfos garantáltan veri az összes többi szolgáltatót bunkóság terén. Mikor szüleim bent voltak az ügyfélszolgálatnál mindenki más anyázott a fiberéknek, aki csak ott volt, mert mindenkit átvertek. Minket is, több szempontból is. A 2Mbites netet csak úgy lecsökkentették 1Mbitre nekem kb fél éve, mert kitalálták, hogy "ja bocs, elnéztük". Mikor hozták a modemet meg a dekódert TV-hez anyámnak, azt mondta a szerelő, hogy a HBO teljesen ingyenes, hozzá jár a csomaghoz, így azt is kértük. Aztán 5 hónap után kiderült, hogy "ja bocs, elnéztük ezt is, a HBO nem ingyenes" így visszamenőleg ki kellett fizetni a havidíjat.
Na, ez a fiberfos.
Szolgáltatóváltás esetleg? Amikor a környékünkön a fiber átvette a rendszert, jó sok "ja bocs..." volt. Nekünk meg jó sok munkánk. Mindenki jött hozzánk.
![]() Idézet: „Szolgáltatóváltás esetleg” Olvasd el az irat felső 2 sorát a képemen az előző oldalon ![]() "Internet felmondás határozatlan idejű szerződés esetében..."
az oftopic témájában vetem fel mint uj párhuzamos témát.
a 273-as rendszámú bellantónium atom segitségével ugyanis műnap épithető ami manapság időszerű.
Ah ja! Értem. Ejj, ha még a shift gombodat is megjavítanád a billentyűzeteden, az lenne ám csak a "e ööm e bódottá"!
![]()
Chipcad-del kapcsolatos kérdésem lene.
Amelyik termék mellet nincs ott ez az ikon , azt nem bírják feladni következő napra? Elég sok alkatrész mellett nincs, többek között a PIC18F4550-I/P mellet sincs. ![]() Szóval ha ilyet rendelek akkor mennyit kell rá kb várni?
Nekem volt már úgy, hogy 2 hetet várnom kellett, mert nem volt. Pedig az ikon ott volt mellette... Rendesek, mert másnap reggel felhívtak telefonon, hogy mi légyen?
AVR-t meg nem lehet kapni.
![]() vicsys: valószínűleg felhívom majd őket hogy miújság van azokkal a pikekkel, amik nekem kellenének. :yes:
a bellantóriumatom óriásatom, 273-as a rendszáma, csak a másodpercek töredékéig létezik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |