Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1331 / 3649
(#) Kovidivi válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Nagyon remélem. Én eddig M.o-on nem is találkoztam ilyennel... Mindig előre kell fizetni, és csak akkor használhatod a szolgáltatást. Mindenhol így megy. Viszont ha kötöttünk egy szerződést, amit én elfogadtam, akkor ciki van. Bár az email címemen kívül semmi mást személyes adatot nem adtam meg, és nem is nagyon kértek... Csak egy visszaigazolásra kellett kattintani... Nagyon nem szeretem az ilyeneket. Van egy másik oldal, ahol semmit nem kell tenni, csak beírni egy címet, meg sok adatot, és arra a címre küldenek első körben egy ingyenes prospektust, meg CD-t, nem is kell visszaigazolni, tényleg bárki címét beírhatod. Örülsz neki nagyon, vagy aki kapta. A következő csomaggal egy hónap múlva jön egy csekk. A következővel egy kétszer akkora összegről. Az első ingyenes volt, a többit pedig megrendelted azzal, hogy nem szóltál a cégnek, hogy nem kérsz több ilyet. Én ezt úgy ráztam le, hogy visszaküldtem nekik mindent, utána békén hagytak. De ha ezt mással teszed meg, aki semmit nem tud róla, mert tényleg, semmit nem kell tennie annak, aki megkapja a csomagot, az az ember nagyon pórul jár. Így bárkivel ki lehet szúrni, nem kicsit. Egyszerűen undorítónak találom azt az oldalt is...
(#) DuMatyi válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Az a helyzet, nem az oldal az undorító, hanem a jogászok és ügyvédek, akik ennek a jogi hátterét megteremtik. A TV ügyvédje c. műsorban volt szó a pro-forma számláról, és az azzal elkövetett visszaélésekről. Ha nem mondod le, automatikusan megrendelő leszel.

A közelmúltban történt egy hasonló eset. Az illető lekopott, amikor a rendőrséggel fenyegetőztem, és elővettem a "kiosztós" oldalamat.

Simpi mester esetéből okulva: ajánlom futtass egy Malwarebyte's anti malware-t. Tuti van a gépeden egy vagy több kémprogram.
(#) Norberto válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Ennek tekintetében tehát:

- mindenki, aki tud, menjen fel arra a német oldalra

- regisztrálni tilos!

Viszont célszerű bejelentést tenni a lehető legtöbb módon és helyen, azaz:

- kártékony oldalnak minősíteni

- hibás oldalnak minősíteni

- stb.

LINK 1

LINK 2

Szerk.: én már bejelentést tettem
(#) patexati hozzászólása Aug 25, 2010 /

Sziasztok! a következő smile mit takar szerintetek őrült, vagy idióta, esetleg hülye vagy a fejét vakarja csak,hogy én gondolom és olyan esetben alkalmazom mikor töprengek..
(#) DuMatyi válasza patexati hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

A neve az, hogy "crazy". Az angolul dilinyóst jelent, és a smiley a mutató ujjat csavargatja a fej előtt. Töprengés kifejezésére nem jó.
(#) patexati hozzászólása Aug 25, 2010 /

Hát a nevét nem is nézem az az igazság.. Végül is lehet,hogy az is vagyok valamilyen mértékben
(#) Norberto válasza patexati hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Ez lenne az a szmájli, amire te gondolsz:

Ha Topi visszatér pár héten belül, felvetetem vele a listába. :yes:
(#) Action2K hozzászólása Aug 25, 2010 /

A múltkori makró után (dagadt lepke ), most következzen a másik véglet, két panoráma kép. Vízszintes látószög 150°, torzításmentes leképzés. Persze ide csak a kicsinyített formában tudtam feltenni, az eredeti 15 megapixeles képeket. Még így is jó nagyok .
(#) Collector hozzászólása Aug 25, 2010 /

EU, 2010 Magyarország. Fibernet internetszolgáltatás felmondásához szükséges eszközök, amiket vissza kell adni: modem, cd, doboz. Namost a csaj odaírta a papírra, hogy ha nincs meg az eredeti kis doboz, akkor cipősdobozt kell adni nekik. Hol élnek ezek?
Sajnos megvan az eredeti doboz, de lehet, hogy bevágom nekik egy jó büdös, retkes cipősdobozba, és úgy adom oda nekik.. szánalmas banda.
A nyomtatás kivitelezése nagyon jól tükrözi a cég politikáját, és hozzáállását is egyben.

nyomott.jpg

(#) Action2K válasza Collector hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Az utolsó mondat is röhejes. A 150Ft-os UTP vagy USB kábel hiányában is kiszámlázza? Még jó, hogy az 50Ft-os üres CD megteszi az eredeti helyett. Persze a fotók is elég informatívak.
(#) Collector válasza Action2K hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

A cipősdoboz hiányában is kiszámlázzák.

Ez jó ötlet, Én is bevezetem! Minden egyes emberkétől elkérek egy ezrest alkatrészenként (kábel, távirányító, doboz) és még nem is leszek kapzsi. Így havi 20-30 ezret simán összeszedek mellékesként.
(#) DuMatyi válasza Collector hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Konkrétan az összes szolgáltató nagy ívben le...ja az értékében nullára futott modemjét. Ezek meg itt kekeckednek? Én egy félcipőt is mellékelnék, uppsz benne maradt, de így jár, aki cipősdobozt kér.
(#) zenetom hozzászólása Aug 25, 2010 /

De gyorsan telik az idő...
Még belefér az augusztusba egy 3. HE tali. :hide:
(#) patexati válasza Norberto hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Köszi
(#) Collector válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

A fiberfos garantáltan veri az összes többi szolgáltatót bunkóság terén. Mikor szüleim bent voltak az ügyfélszolgálatnál mindenki más anyázott a fiberéknek, aki csak ott volt, mert mindenkit átvertek. Minket is, több szempontból is. A 2Mbites netet csak úgy lecsökkentették 1Mbitre nekem kb fél éve, mert kitalálták, hogy "ja bocs, elnéztük". Mikor hozták a modemet meg a dekódert TV-hez anyámnak, azt mondta a szerelő, hogy a HBO teljesen ingyenes, hozzá jár a csomaghoz, így azt is kértük. Aztán 5 hónap után kiderült, hogy "ja bocs, elnéztük ezt is, a HBO nem ingyenes" így visszamenőleg ki kellett fizetni a havidíjat.
Na, ez a fiberfos.

Szolgáltatóváltás esetleg? Amikor a környékünkön a fiber átvette a rendszert, jó sok "ja bocs..." volt. Nekünk meg jó sok munkánk. Mindenki jött hozzánk. Még úgy is, hogy mi csak TV-t tudunk biztosítani. Mondjuk a mi szerelőink is elég mufurcok, de azért "ja bocs..." nemigen van nálunk. Volt olyan is, hogy valakinek 1,5 évig tartott az 1 hónapos ajándék HBO. Ja, bocs... Így járt... a cég. Az ügyfél meg jól.
(#) Collector válasza Action2K hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Idézet:
„Szolgáltatóváltás esetleg”

Olvasd el az irat felső 2 sorát a képemen az előző oldalon
"Internet felmondás határozatlan idejű szerződés esetében..."
(#) Prome hozzászólása Aug 25, 2010 /

periodusos rendszer
(#) vicsys válasza Prome hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Mondhatnám WTF?? Ez most, hogy jön ide?
(#) Prome válasza vicsys hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

az oftopic témájában vetem fel mint uj párhuzamos témát.
a 273-as rendszámú bellantónium atom segitségével ugyanis műnap épithető ami manapság időszerű.
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Fedobta az offot egy kis kémiával.
(#) vicsys válasza Prome hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Ah ja! Értem. Ejj, ha még a shift gombodat is megjavítanád a billentyűzeteden, az lenne ám csak a "e ööm e bódottá"!
(#) zenetom hozzászólása Aug 25, 2010 /

Chipcad-del kapcsolatos kérdésem lene.
Amelyik termék mellet nincs ott ez az ikon , azt nem bírják feladni következő napra? Elég sok alkatrész mellett nincs, többek között a PIC18F4550-I/P mellet sincs.
Szóval ha ilyet rendelek akkor mennyit kell rá kb várni?
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Négy órajelciklust legalább! :hehe:
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Húúú, ez jó szöveg nagyon!
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Nekem volt már úgy, hogy 2 hetet várnom kellett, mert nem volt. Pedig az ikon ott volt mellette... Rendesek, mert másnap reggel felhívtak telefonon, hogy mi légyen?
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

AVR-t meg nem lehet kapni.
vicsys: valószínűleg felhívom majd őket hogy miújság van azokkal a pikekkel, amik nekem kellenének. :yes:

Jaaa, hogy folyamatban.
(#) Prome válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

a bellantóriumatom óriásatom, 273-as a rendszáma, csak a másodpercek töredékéig létezik.
Következő: »»   1331 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem