Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Indultam egy természet fotós pályázaton 25 képpel de a zsűri nagyon elvont fazonokból állt.
Igaz közönség díjas lettem és nekem ez volt a legnagyobb elismerés. Van egy oldal a" Stock fotózás" itt árulhatnám a képeimet de nem tudok angolul és így nem tudom, hogy kell bejelentkezni. Ha segítesz risztelünk a lóvén.
Fatornyos falumban épül egy Ökocentrum 600000 literes édesvízi akváriummal és sok egyébbel. Évi 200000 látogatóra számítanak. Én meg azt hittem, hogy egy csendes kis faluba költöztem.
Ilyen szögletes lesz a földigazítás is?
![]() ![]() ![]()
Sajnos ma már a felgyorsult világban nincs olyan, hogy "eldugott hely". A civilizációs ártalmak és a pénzéhség mindent tönkretesz, nyilván ezzel az öko izével is valakik nagyon jól fognak járni.
![]()
Ti meg mit teszteltek Matyesz?!
![]() ![]() ![]()
Megkésve de köszönöm a tippeket mindenkinek! (Némi technikai problémák voltak a gépemmel.) Ma szétnézek, hátha bejön valamelyik.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a firefox-ban eltároltattam a felhasználónevemet és a jelszavamat bizonyos oldalakhoz, lp ide HE-re is és minden alkalommal mikor feljövök az oldalra, nem kell begépelnem egyiket sem, mert az FF tudja, nekem már csak a belép gombra kell kattintanom. Hogyan tudom a cookie-ból visszafejteni a jelszót? Érdekel, hogy, milyen formában tárolja és mik a lehetőségek... Valaki esetleg tudja?
Általában simán jelszót nem tárol semmi, csak valamilyen kódolt formában, amit dekódolni nem lehet. Amikor beírod a jelszót és belépsz valahová, akkor a rendszer azt a jelszót is kódolja és az adatbázisban lévő mentett kódolt jelszóval hasonlítja össze. A jelszófeltörő programok is annyit csinálnak, hogy végigpróbálják az összes variációt és ha egyezik, akkor megvan a jelszó.
![]()
hoho, küldd el a linket és megfejtjük...
Nagyon egyszerű a magyarázat: Az udvaron szoktam ívhegeszteni a beton járdán
![]()
A FF simán tárolja, csak az Eszközök, Beállítások, Biztonság fülre kattintva előjön a Mentett jelszavak gomb. Erre kattintva megjelenik a Jelszókezelő, kijönnek a felhasználói nevek. Továbblépve a Jelszavak megjelenítése gombbal az összes eltárolt jelszó is megjelenik.
Érdekes felfedezést tettem ma, valahol olvastam, hogy fel lehet újítani a kémiai ónozót, egy kis ónnal, meg egy kis feszültséggel, ma készítettem két panelt, és egyszerűen nem akart már beónozódni a wolfos lötyitől, na belevágtam egy jókora tekercs vastag ónt, rákötöttem a negatívat, a pozitivat meg egy csipeszen kereszül belevezettem az elegybe, na 1,5A áramfelvéter, 24V-on, volt ott habzástól kezdve sistergésig, minden, egy darabig, aztán alább hagyott. Na gondoltam elég lesz. Kivettem a cuccokat, szépen elkevertem, és próba. Olyan klasszul leónozta a panelokat, mint szerintem előtte sosem. Érdemes próbálkozni vele.
Matyesz! Te szereted az ilyen dolgokat.
Ez az Educatio közhasznú társaság. Milyen hasznos lenne ha nem lennének. ![]()
Igen, közben kaptam egy linket, ahol ugyan ezt leírták, amit te írtál, így sikerült nekem is megnézni pár régi jelszót.
További szép estét mindenkinek!
Egye fene, azt az egy betöltetlen posztot vállalom. Bár nem tudom, hogy miből fogom kifizetni, hogy minden nap felkeljen utaznom a 13 kerbe.
![]()
Azzal már elLeaderrelnél mi?
![]()
Urak! ha van itt valaki Írországból,vagy tud olyan fórumtársról aki Írországból van akkor kérem dobjon egy privet.
Így jártam a tegnapi erősítőjavításban:
![]()
Így már érthető
![]()
Közben van már Magyar oldal is, most találtam meg. A probléma megoldva.
Köszönöm a segítséget.
Mai képek:
Hali!
A 'képek 3 031.jpg ' nagyon jó! :yes:
Még nem szóltam a képeidhez semmit, meg annyira nem vagyok a téma szakértője sem, de mostmár nem bírtam ki
![]() ![]() ![]()
Nagyon jó, szép makrók. Gratulálok a közönségdíjhoz is! Van, hogy többet ér, mint egy szakmai zsűri.
![]()
Ez mindig így van. Gondoljunk csak a szépségversenyekre. Ott is a közönségdíjas a legszebb, és a királynő a "szakmai zsűri" szerint az.
![]()
Valaki segítsen, mit hagytam ki a listából, vagy milyen alkatrészt rendeljek még!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |