Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És melyik éveben pottyantottak világra, azt is megmondod?! :beka3:
Igen! De azt is észrevettem amikor válaszoltál, hogy Te is
Olyan bulit vágunk itt a fórumon, hogy csak na! Még külön topikot is nyitunk neki Mint az évente megrendezendő találkozóknak - csak ez virtuális marad (Illetve eljöhet, aki akar, de szóljon előtte - hehe.)
Én megmondom! Nyócvanhat
(Ez olyan DuMatyis szóvicc volt, de én is szoktam ám ilyet, lássátok halljátok.)
Szuper, már két embert ismerek, aki december 9-n született, ebből az egyik, velem egy évben... Te melyik éveben születtél?
![]() szerk.: Értem... Akkor csak a nap stimmel. Az évszámot köbzoli vagy megmondja, vagy nem. : D
Ééééés agyonlőtte a poént
Na mindegy
Viszont űberjó szülinapi ajándékot találtam ki magamnak! Olyan ruszki csöveket várok elpostázni ajándékba a szülinapomra, amikre rá van nyomatva a 86 12-es gyártási dátum! (6S33S és hasonló kvalitású csövek előnyben
) Az asszonytól is ilyeneket kérek majd, ha addig szerzek egyet Idézet: „Én megmondom! Nyócvanhat ”ÉN megmondom (a sajátomat) Amit mellesleg a nickem is tükröz, tehát nem nagy újdonság. Túl DuMatyisra sikeredett a poén része, de ez van…
Jaaaaa...
Már kissé fáradt vagyok. Elkészítettem egy-két apró panelt, meg beforrasztottam, de már jojózott a végére a szemem az SMD-től...
Ja, muzikális kollégák! DubFX-et ismeritek? Ez nem megafrász, ezt így kell csinálni! Kiáll a térre, és produkál! Aztán felteszi Jútúbra, és ad egy linket, ahonnan ingyen (!) letöltheted! Ha a zene nem is, de ez a jellem elindíthatna egy folyamatot… Nem x-traktor, meg ezek a szemetek a nagy cuccok, de nem is épp szintiboj… Valaki, aki azért zenél, hogy szórakozzon/szórakoztasson, nem haszonból!
Vagy nem...
Három évet még tegyél hozzá Petiéhez! Vagy vegyél el belőle, ha életkort nézel... De ezért ne szégyelld magad köbüki! : )
Nem, 89-es évjárat
Az iwiw népbetegség (volt), de ilyen egyszerű dolgokat lehet vele ellenőrizni
Egy cipősdoboznyi ellenállatod van? Van olyan is, amilyen nekem kell?
Lehet, hogy van... Sok minden van, amit fel akartam tenni apróba, le is fényképeztem, csak utána kellene nézni, mennyit érhet.
Nyugi, én se tudnék túl sok mindenre árat mondani, amiket feltettem, egy reális ajánlatért vihető. Meggazdagodni úgyse ezekből fogok, úgyis jó summa jön össze, ha minden elkel
Így mindenki jól jár - nálam nem foglalja a helyet, akinek kell, az használja amit olcsóért megvett, és nem lesz a vastelep martaléka…
A barack és a körte kizárva, ez eröteljes szilva izt hagyott maga után.
Jó, szerinted a műanyag-fáról szedi az üres CD-ket, meg a kertből szüreteli a tintát a nyomtatóba? Nyilván valami jelképes "anyagáron" osztogatja
Én is azt iszom. A tavalyi 56 literből már csak 15 van.
Hát van ám ritmikai érzéke a gyereknek.
![]() 500Ft-ért adja a CD-t.
Vettél? Én csak leöltöttem, szerintem a letöltések alapján is kaphat valamit… Képzeletbeli vállveregetésnél kicsit többet talán.
Na, én búcsúzom tegnapra, majd ma jövök
Legyen mindenki jó, és álmodjon alkatrészt hajtó füst-menteset. Remélem még tudtok követni így éjjel, olyan álmosító idő volt egész nap, úgy néz ki, most van itt a pörgés ideje… Be van kötve rendesen a pénteki sebem, úgyhogy nem fogom remélhetőleg álmomban lepörögni Ennyi szerintem így egyszerre elég is volt belőlem, Sziasztok! Jónyóc mindenkinek!
Nem vettem, de ott van hogy 1,77€-FLAC ben.
Ha 320kbit-es möpöszfrí-be lehet tölteni az nekem nem elég. Szerintem az effektmasín cég dotálja a csákót. Jó piár nekik.
Nédda, mindjárt meglesz a napi 2 hozzászólásom
Mondjuk amennyit feleslegesen beírkálok, az is luxus a klaviatúra koptatását illetően Na mindegy, legyen ez az én bajom (ez is ).
Ááá, konisuá! Így világos! Az effektpedálos tésztában van valami
Jó reggelt minden fórumlakónak.
Errefelé felütötte a fejét az áramszünet (és egészen délig fog tartani!), de nincsen probléma, mert rendelkezésre, áll, 3db 12Ah -ás aksi, így az internet, és egy laptop bőven eltud ketyegni egy jóideig. Így kimondhatom végre, hogy Amper Nagy Hatalom (ANH) vagyok ezen a félreeső lakótelepen.
Húú, még mindig senki?
Mindenhol áramszünet van? Na mi lesz belőle? Elektroműszerész, vagy fafaragó? Bővebben: Link
Jó reggelt.
Ezt így nehéz megítélni, de szerintem egy olyan elektroműszerész lesz ő belőle, aki elektromos eszközökkel ( X,Y,Z, tengelyes CNC) fog fát faragni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Olyan bulit vágunk itt a fórumon, hogy csak na! Még külön topikot is nyitunk neki
Mint az évente megrendezendő találkozóknak - csak ez virtuális marad 
Az évszámot köbzoli vagy megmondja, vagy nem. : D
Már kissé fáradt vagyok. Elkészítettem egy-két apró panelt, meg beforrasztottam, de már jojózott a végére a szemem az SMD-től...
Három évet még tegyél hozzá Petiéhez!
Vagy vegyél el belőle, ha életkort nézel... 
Mondjuk amennyit feleslegesen beírkálok, az is luxus a klaviatúra koptatását illetően
).