Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sikerült a nyílást megcsinálni. Már csak le kell tesztelni, hogy mennyire melegszik fel az északi híd. ha nem megy 40 fok fölé, akkor talán jó lesz.
Egyébként két gpu van a gépben, egy a chipsetbe integrálva és tiltva, meg egy külön ami gondolom kicsit erősebb, mint az integrált. Nos az Everest vajon melyiknek mutathatja a hőmérsékletét?
Uuunatkozok, szeretnék valamit csinálni amit kezdőként egyszerűen tudok, itthoni limlom alkatrészekből
Idézet: „Uuunatkozok,” Azt hogyan kell? Még sosem csiáltam. Egyébként nézz szét a kapcsolások között. Vagy építs LED-es villogó, az a leg divatosabb.
valami hasznosabbat?
Te tudod mid van otthon. Hogyan mondjuk meg mit építs belőle? Pláne, hogy mi lenne neked hasznos.
Idézet: „valami hasznosabbat?” Gyere át fűnyírózni ![]() szerk.: még nem kell, majd ha megnő
Egy főző, mosó, takarító robot szerintem pár embernek hasznos lenne.
Előbb hogy jártam. Szedem szét haverom erősítőjét (valami nagyon régi STK-s alkatrésztemető), mert nem akar bekapcsolni, nézem a primer áramkört (biztosíték, kapcsoló, trafó) hogy nem e szakadt-e. Persze a hálózati vezeték kihúzva, úgy mértem hogy szakadt, e valami. Kapcsolom be, nézem hogy jó-e a kapcsoló pff elment az áram. Kicsit néztem hogy akkor most mivan, mert a 220-ba nem volt bedugva semmi. Hát megint csak az eon szivatott, szerintem megint az egész utcában elment az áram
Vagy akkora zárlatot csináltál a készülékben, hogy még galvanikusan leválasztott állapotban is egy egész megyében kilőtted vele az áramot...
Ez is egy lehetséges dolog. De mi van akkor, ha akkor volt a zárlati áram, hogy kilőtte a hálózati dugót?
A hálózati dugó végig 2 méterre volt a konnektortól.
Esetleg akkora váltó-bioáram keletkezett bennem, hogy a kezemen keresztül beleszivárgott az erősítőbe, ami ugye felERŐSÍTette, ami akkora elektromágneses térrel járt, hogy megállította a falban lévő vezetékben az elektronokat. Szerintem így történt.
Sziasztok.
Kadam nem rossz felé tapogatózott, és majdnem megfejtette a keresztrejtvényt. Mivel minél nagyobb frissítési frekvenciát választasz, annál nagyobb csillapítása lesz a kábelnek, így a vivőjel is torzul. Mind ez digitális átvitelnél nincsen jelen. Az alaplapi megjelnitővezérlők alapból szeretnek gyengébb jelet produkálni. Jelentős minőségjavulást tudsz elérni, ha minél vastagabb keresztmetszetű D -sub kábelt veszel, és olyat aminek mind a két végén rajta van egy ferritmag szűrésnek.
Egy lófsz! Mondtam hogy ne dugd be afluxus kondenzátort! Itt is elment az áram a múltba, akkora jelenség volt!
![]() Éppen most jelentkezett az ejony, hogy csődöt jelent, mert vagy 35 ezer háztartásnak kell vissza fizetnie a villanyszámlát.
Majd veszek egy rövidebbet ha továbbra is ilyen lesz, bár kétlem, lesz elég kakaó a 9600GT-ben
Fluxus kondenzátor? Ugyan, az játékszer!
Minden esetre megdőlt az ejony, jöhet az ÉDÁSZ vissza.
Fenéket, inkább csinálok a kertbe egy atomreaktort. Paksról hozok pár rudat, befűtök velük, és kész is.
Arra ott az asszony.[OFF]Persze nem mindenkinél.
Vég ül is nem rossz ötlet, de fluxuskondenzátor sokkal jobb ötlet.
Nem lenne poén? A jövőből vissza importálod ebbe a századba az elektromos áramot és akkor elmondhatod magadról, hogy teleszel az energia nagyhatalom, olyannyira, hogy a toroid nagyhatalom is hozzád fog járni csak, hogy rólad üzemelhessen. Még jó hogy szamóca nincsen fenn itt, mert akkor engem most kioffolna innen egy életre és adna egy háromgombócos fagyasztást!
De így az asszonynak lenne másra is dolga. Aki tudja mire gondolok, az tudja, aki nem az meg majd megtudja.
A jövős megoldás nem jó.
Tegyük föl, ha a jövőből a jelent megváltoztatom, akkor megváltozik maga a jövő is, tehát jobb lesz a jövő, vagyis nem kell visszaküldeni a jelenbe semmit, mert jobb a jövő. Ajaj, kezdek belegabalyodni. ![]() szerk.: itt van szamóca
Tévedés, mondjuk 4096 -ból elkezded importálni az áramot, akkor 4096 -ig minden jó lesz, és onnantól kezdve áramszünet, mivel abból századból kiszívtuk -az az Te- az áramot.
Most jön a bravúr! 4096 ha még élsz, elkezded vissza importálni az áramot 2010 előtti időszakokból, így semmit nem fizetsz a fogyasztásokért, és a káposzta sem marad meg! Ejj, akkor gyorsan reggelek ampervadász2 -re! Szerinted mennyi idő múlva fogja azonnal kiszűrni, hogy az vagyok, az az, az leszek?
Najó váltsunk témát
Sok idő múlva, mert már nincs az oldalon
Ha valaki nem látta volna a mai Tisza-tavi naplementét akkor íme: És még láttam békát, valamint kormoránt ami a csőrével felnyársalja a halat.
Egyet kell értsek gr89 - el! Élőben milyen lehetett...
Gyakran az éjjel közepén ezért képes voltam kimenni a Duna partra. Egyszerűen a csillagos ég, és a mozdulatlan víz látványa lenyűgözően szép látványt produkált, amit leírni nem igen lehet több szóban. |
Bejelentkezés
Hirdetés |