Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy klasszikus: Azt tudtad, hogy a processzorok füsttel működnek? - ?? - Ha kijön a füst, nem működik tovább...
![]() ![]() ![]()
Végre itthon, nyugalomban. Ezt benyögtem egyszer az infótanáromnak, majd megszakadt a röhögéstől.
![]()
Képzelem, én egyszer azt magyaráztam el hogy a régi típusú egér csatinak nem szabványosított csatlakozó a neve, hanem DIN-nek hívják! Pislogott mint a szemafor! Utána meg egy kvintillóval kezdődő számot olvastam ki neki, akkor 5-öst kaptam!
![]() ![]()
Nekem semmit sem kell elmagyaráznom neki. Nagyon jófej, nagytudású ember. Sokat segítünk egymásnak közben meg hülyéskedünk néha.
![]()
Sziasztok, jó estét mindenkinek.
![]() Tudtok valami jó kis oldalmentő programot ajánlani, ami egyszerűen letölti honlapot. Egy két link alatt, már csak megszűnt oldalak fogadtak, amik jók lennének, ha meglettek volna, de olyan nagy problémát nem okozott, viszont felhúztam magam, és egy gigantikus mentést akarok végre hajtani. Tudom, hogy ez nem kis méretet jelent, de kapacitás van bőven, viszont biztonságban tudhatnám a megszerzett "információt". Köszönöm a segítséget előre is.
A régi ibm pc-imen az egéren DE-9, a billentyűzeten DIN-5 volt.
Köszönöm, már megy is a gigantikus mentés.
![]() Másik kérdés: Mivel tudom a letöltött fájlok állapotát ellenörizni? Konkrétan a következő problémával szembesültem már korábban is: Amikor FTP szerverről töltök le comanderrel és ha megszakad a kapcsolat, majd újra felépül, akkor újrakezdve letöltést a teljesen le nem töltött fájl megmarad és a következőre ugrik. Így minden fájl lejön, viszont egy pár fájl csak részlegesen van jelen (letöltve). Remélem értitek a problémát. Akkor jelent problémát, ha mondjuk egy FTP szerverről mentek éppen, és sok apró fájlt tartalmaz. Azért kérdezek itt, mert hátha más is belefutott a problémába, és nehezítette meg a dolgát. Remélem létezik olyan program, vagy beépülő, ami a fájlokon tud CRC vizsgálatot végrehajtani.
A probléma közben megoldódott, hiába a weblapokhoz és a hozzáhasonló műveletekhez még annyira nem értek.
![]()
Irigylem azokat akik 9-ig alhattak. Én 1/2 6-kor keltem és horgászni mentünk. Sem a sellők sem a süllők nem kaptak így üres kézzel jöttünk haza.
Én még sosem láttam a láthatatlan embert. :nemtudom:
Annak örülnék a legjobban ha ezt bármikor megtehetném, de sajnos a kétkezi munka az ember életét is elviszi.
![]()
Nem csak a kétkezi munkából élő ember életét keseríti meg. Én félig-meddig középfokú végzettséget igénylő munkát végzek, és a monotonitás engem is kikészít - részmunkaidőben!
Sajnos ott vagyunk, hogy mindenkinek az életét megkeseríti, bármilyen munka is legyen az. Ha szellemi, ezért, ha fizikai azért.
Mert mindenk nyűgnek tekinti a munkát. Engem inkább a semmittevés észít ki. :yes:
Van erre megoldás. Vegyél egy festékszórót és fújkálj a levegőbe.
![]() ![]()
Ez kb. olyan lehet, mint amikor én festek és odatéved egy darázs vagy valami hasonló. (Akkor kemény küzdelmet folytatunk a helyért.) Általában én nyerek. (És ő meghal.) De volt már hogy feladtam és átadtam a helyet.
![]()
de akkor mar nem lesz lathatatlan, igy nem a lathatatlan embert fogod latni, hanem egy pl sarga vagz feher figurat. en a hokamerara eskuszom... :yes:
Nem rossz ötlet, de kicsit drágább mint a festékes
![]() Megkérdezhetem miről írtál ide, hogy nincsenek ékezetek? ![]()
Az ékezet legyen veled, mindörökké Amen!
![]()
Igen, ezt is tudom sajnos.
![]()
Fogytán van az elektródám a hétvégi antenna állitás következtében. ESAB OK 46.16, 2.0 x 350 szoktam használni. Szerintetek milyet vegyek? Univerzális barkács felhasználásra, koca hegesztő számára
![]()
Ugyanolyant?
![]()
Koszonomszepen, de sajna csak angol bllentyuzetem van, mert nem otthon vagyok, haem mar 5honapja kulfoldon, ahol nem is hallottak a magyar ekezetekrol sajnos....
![]()
Igerem Igye * em
Látom .. .grr.
kérlek ne vedd magadra, Matyi nem akart rosszat neked hidd el.
![]()
Én sem rossz szándékkal írtam, egyszerűen érdeklődtem.
![]()
Nem veszem magamra, mert ez nem ruhanemu, es amugy sem vagyok az a sertodos tipus
![]()
Senni gond... lsd. az elobbi hozzaszolasomat
|
Bejelentkezés
Hirdetés |