Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1420 / 3642
(#) szilicium97 hozzászólása Nov 7, 2010 /

Egy klasszikus: Azt tudtad, hogy a processzorok füsttel működnek? - ?? - Ha kijön a füst, nem működik tovább... És még egy: origami
(#) kadam válasza szilicium97 hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Végre itthon, nyugalomban. Ezt benyögtem egyszer az infótanáromnak, majd megszakadt a röhögéstől.
(#) szilicium97 válasza kadam hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Képzelem, én egyszer azt magyaráztam el hogy a régi típusú egér csatinak nem szabványosított csatlakozó a neve, hanem DIN-nek hívják! Pislogott mint a szemafor! Utána meg egy kvintillóval kezdődő számot olvastam ki neki, akkor 5-öst kaptam!
(#) kadam válasza szilicium97 hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Nekem semmit sem kell elmagyaráznom neki. Nagyon jófej, nagytudású ember. Sokat segítünk egymásnak közben meg hülyéskedünk néha.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 7, 2010 /

Sziasztok, jó estét mindenkinek.

Tudtok valami jó kis oldalmentő programot ajánlani, ami egyszerűen letölti honlapot. Egy két link alatt, már csak megszűnt oldalak fogadtak, amik jók lennének, ha meglettek volna, de olyan nagy problémát nem okozott, viszont felhúztam magam, és egy gigantikus mentést akarok végre hajtani.
Tudom, hogy ez nem kis méretet jelent, de kapacitás van bőven, viszont biztonságban tudhatnám a megszerzett "információt".

Köszönöm a segítséget előre is.
(#) lapose válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Szia!

WinHTTrack Website Copier Bővebben: Link
(#) gg630504 válasza szilicium97 hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

A régi ibm pc-imen az egéren DE-9, a billentyűzeten DIN-5 volt.
(#) _ampervadasz_ válasza lapose hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Köszönöm, már megy is a gigantikus mentés.

Másik kérdés: Mivel tudom a letöltött fájlok állapotát ellenörizni?

Konkrétan a következő problémával szembesültem már korábban is:
Amikor FTP szerverről töltök le comanderrel és ha megszakad a kapcsolat, majd újra felépül, akkor újrakezdve letöltést a teljesen le nem töltött fájl megmarad és a következőre ugrik. Így minden fájl lejön, viszont egy pár fájl csak részlegesen van jelen (letöltve).
Remélem értitek a problémát. Akkor jelent problémát, ha mondjuk egy FTP szerverről mentek éppen, és sok apró fájlt tartalmaz. Azért kérdezek itt, mert hátha más is belefutott a problémába, és nehezítette meg a dolgát.
Remélem létezik olyan program, vagy beépülő, ami a fájlokon tud CRC vizsgálatot végrehajtani.
(#) _ampervadasz_ válasza lapose hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

A probléma közben megoldódott, hiába a weblapokhoz és a hozzáhasonló műveletekhez még annyira nem értek.
(#) nagy hoho hozzászólása Nov 7, 2010 /

Irigylem azokat akik 9-ig alhattak. Én 1/2 6-kor keltem és horgászni mentünk. Sem a sellők sem a süllők nem kaptak így üres kézzel jöttünk haza.
(#) vicsys válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Otthagytátok a felszerelést??!!
(#) Rober_4 válasza kadam hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Én még sosem láttam a láthatatlan embert. :nemtudom:
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Annak örülnék a legjobban ha ezt bármikor megtehetném, de sajnos a kétkezi munka az ember életét is elviszi.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Nem csak a kétkezi munkából élő ember életét keseríti meg. Én félig-meddig középfokú végzettséget igénylő munkát végzek, és a monotonitás engem is kikészít - részmunkaidőben!

Sajnos ott vagyunk, hogy mindenkinek az életét megkeseríti, bármilyen munka is legyen az. Ha szellemi, ezért, ha fizikai azért.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Mert mindenk nyűgnek tekinti a munkát. Engem inkább a semmittevés észít ki. :yes:
(#) kadam válasza Rober_4 hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Van erre megoldás. Vegyél egy festékszórót és fújkálj a levegőbe. Ha eltalálod a láthatatlan embert, láthatóvá válik.
(#) bankimajki hozzászólása Nov 8, 2010 /

Ez kb. olyan lehet, mint amikor én festek és odatéved egy darázs vagy valami hasonló. (Akkor kemény küzdelmet folytatunk a helyért.) Általában én nyerek. (És ő meghal.) De volt már hogy feladtam és átadtam a helyet.
(#) gyizsolt válasza kadam hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

de akkor mar nem lesz lathatatlan, igy nem a lathatatlan embert fogod latni, hanem egy pl sarga vagz feher figurat. en a hokamerara eskuszom... :yes:
(#) kadam válasza gyizsolt hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Nem rossz ötlet, de kicsit drágább mint a festékes
Megkérdezhetem miről írtál ide, hogy nincsenek ékezetek?
(#) DuMatyi válasza gyizsolt hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Az ékezet legyen veled, mindörökké Amen!
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Igen, ezt is tudom sajnos.
(#) Gafly hozzászólása Nov 8, 2010 /

Fogytán van az elektródám a hétvégi antenna állitás következtében. ESAB OK 46.16, 2.0 x 350 szoktam használni. Szerintetek milyet vegyek? Univerzális barkács felhasználásra, koca hegesztő számára
(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Ugyanolyant? Mi a suliban ha jól emlékszem, akkor 2,5-es elektródával hegesztettünk.
(#) szamóca válasza Gafly hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

:yes: Ilyet.
(#) gyizsolt válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Koszonomszepen, de sajna csak angol bllentyuzetem van, mert nem otthon vagyok, haem mar 5honapja kulfoldon, ahol nem is hallottak a magyar ekezetekrol sajnos....
(#) gyizsolt válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Igerem Igye * em

Látom .. .grr.
(#) _ampervadasz_ válasza gyizsolt hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

kérlek ne vedd magadra, Matyi nem akart rosszat neked hidd el.
(#) kadam válasza gyizsolt hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Én sem rossz szándékkal írtam, egyszerűen érdeklődtem.
(#) gyizsolt válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Nem veszem magamra, mert ez nem ruhanemu, es amugy sem vagyok az a sertodos tipus
(#) gyizsolt válasza kadam hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Senni gond... lsd. az elobbi hozzaszolasomat
Következő: »»   1420 / 3642
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem