Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1421 / 3642
(#) _ampervadasz_ válasza gyizsolt hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Ennek örülök, hogy pozitívan értékeled amit írtam, ill. Matyi is írt.
(#) kadam hozzászólása Nov 8, 2010 /

Húú srácok ez kemény volt. Most szenvedtem át magam egy házidolgozaton, összehasonlító verselemzés. Nyugtassatok meg, hogy ez másnak is nagyon nehezére esik.
(#) gyizsolt válasza kadam hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Az ilyeneket en is ruhelltem nagyon.... Miert kell osszehasonlitani a verseket? Szerintem nemvolt normalis, aki kitalalta ezt.....
(#) kadam válasza gyizsolt hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Ezekkel egy dolgot érnek csak el, hogy mindannyian undorodjunk az irodalomtól.
(#) vicsys válasza gyizsolt hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Hogy miért? A válasz egyszerű: azért, hogy mindkettőt elolvasd!
(#) kadam válasza vicsys hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Elolvassuk mi nagyon szívesen, néhány még tetszik is, de senki se szereti az összehasonlítást. Az ilyen feladatok miatt elegem van már az irodalomból, pedig valamikor szerettem. Lehet, hogy hihetetlen, de számtalan szavalóversenyt nyertem meg.
(#) Ricsi89 válasza kadam hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

gyakoroljál csak, lesz ilyen érettségin is. Én sem szerettem, de mivel meg kellett csinálni, ezért megcsináltam.
(#) kadam válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Érettségin három dologból lehet választani, ott érvelést fogok írni. Egyébként attól, hogy morgolódom és nem szeretem még eddig mindig megcsináltam 4-esre.

Meg az a jo, hogy kb hasonlo tematikaju verseket kell osszehasonlitani. Sokkal rosszabb lenne, ha egy a struccok szexualis eltet taglalo verset kellene osszehasonlitani egy 8 emeletes hazrol szolo verssel.... Bar az egeszet le lehetne irni akkor par szoval, pl: A ketto abszolut nem hasonlit egymasra...

Ha a magyartanárom olvassa az OFF topicot akkor legközelebb ilyen verseket kapunk.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Én 2 nagy mellre gondolok. (De, hogy jön ez most ide?) Te mire gondolsz?

Ha ilyen feladatot kaptok, akkor bocsesz. Nme akarok tippeket adni a magyartanaroknak.... De szerintem erdekes lenne, mert meg nem talalkoztam ilyen versekkel....
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Mekkorára?
(#) gyizsolt válasza szamóca hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Aztaaaaa...... Nekem is kell egy ilyen csaj

Némelyik annyira elvetemült, hogy képes lenne írni ilyet, csakhogy legyen mivel megkínozni a szegény diákot. Persze tisztelet a kivételnek, vannak nagyon rendesek is.

Nézz vissza ebben a topicban az 1520as oldalra, ott is van két szépseg.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Azon csodálkozom, hogy nincs rajta a tábla:
Vigyázat, a függő teher alatt tartózkodni tilos! (Ugye a nőknek is három mérete van: A cici, a csöcs, és a Jézus Mária!)
(#) gyizsolt válasza vicsys hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Nem....pici cici,cici, mell, tooogy,huha, aztanimdenit, Jezus Maria! Ez a helyes sorrend

Nem rosszak, nem rosszak....
(#) Action2K hozzászólása Nov 8, 2010 /

Egy kis bulvár hír: Esztergom - Így készül a forgatási helyszín Angelina Jolie filmjéhez.
Az ágyúkat, és a tankot ma fél 5-kor hozták meg. Frankye, felismered hol van?
Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Na válaszolni akartam, de ez elmarad. Persze véletlen volt csak.
Egyébként csak nálam rossz az oldal? Alig akar betölteni, az előbb is válasz küldés közben is hibát írt ki és nagyon nehezen tudok bármit is csinálni, mert elég nehezen tölt be.
(#) vicsys válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Nálam tökéletesen megy!
(#) Ricsi89 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Nálam is megy minden tökéletesen, kivéve a HE-t.
(#) szilicium97 válasza kadam hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Én azt bírom, mikor az a kérdés, át, úgy kéri, hogy MIRE GONDOLHATOTT A KÖLTŐ, MIKOR AZ ALÁBBI XYZQ RÉSZLETET ÍRTA? Na ettől kész vagyok, a tanár meg kéri, mint a bibliát!
(#) kadam válasza szilicium97 hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Na ja, hogy mire gondolt, azt csak ő tudja. Nem vagyok én gondolatolvasó. Nem szeretem az ilyen mellébeszélős találgatós dolgokat.

Szerinted én szeretem. Meg az is szokott lenni, hogy milyen megfontolásból írta lírába pl. a kiskutyák verseskötetének az elbeszélő olvasmányát a költő?

Tudod, nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy nem látom semmi gyakorlati hasznát. Sok mással is vagyok így, de azokat nem erőltetik rám. Most haragítottam magamra az ország összes magyartanárát.

Hát pont ezez! És 7-ben kérik irodalomból a legtöbb marhaságot, hacsak nem irodalomtanár akarsz lenni, akkor szarod le Petőfi, Vörösmarty-t meg a többieket. Szerintem pl. egy napelemeket gyártó gyárban akarsz dolgozni, biztos nem kíváncsiak arra, hogy mikor született Kismiska János költő/író! Egyszóval: felesleges sallang!

Szóval hetediik. Akkor mi lenne egy gimnázium 2. - 3. évében veled? Sokszor hittem hogy ennél nem lehet roszabb, lett. Kitartás, meg kell csinálni, ez van.
(#) hadnagyakos válasza szilicium97 hozzászólására (») Nov 8, 2010 /

Várd ki a végét....
Én is azt hittem hetedikben, sőt nyolcadikban, hogy ennél nem lehet rosszabb.... De! Lehet!
Hidd el középsuliban sokkal több marhaság lesz!
Következő: »»   1421 / 3642
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem