Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ennek örülök, hogy pozitívan értékeled amit írtam, ill. Matyi is írt.
![]()
Húú srácok ez kemény volt. Most szenvedtem át magam egy házidolgozaton, összehasonlító verselemzés.
![]()
Az ilyeneket en is ruhelltem nagyon.... Miert kell osszehasonlitani a verseket? Szerintem nemvolt normalis, aki kitalalta ezt.....
![]()
Ezekkel egy dolgot érnek csak el, hogy mindannyian undorodjunk az irodalomtól.
![]()
Hogy miért? A válasz egyszerű: azért, hogy mindkettőt elolvasd!
![]()
Elolvassuk mi nagyon szívesen, néhány még tetszik is, de senki se szereti az összehasonlítást. Az ilyen feladatok miatt elegem van már az irodalomból, pedig valamikor szerettem. Lehet, hogy hihetetlen, de számtalan szavalóversenyt nyertem meg.
gyakoroljál csak, lesz ilyen érettségin is.
![]()
Érettségin három dologból lehet választani, ott érvelést fogok írni.
![]() ![]()
Meg az a jo, hogy kb hasonlo tematikaju verseket kell osszehasonlitani. Sokkal rosszabb lenne, ha egy a struccok szexualis eltet taglalo verset kellene osszehasonlitani egy 8 emeletes hazrol szolo verssel.... Bar az egeszet le lehetne irni akkor par szoval, pl: A ketto abszolut nem hasonlit egymasra...
![]()
Ha a magyartanárom olvassa az OFF topicot akkor legközelebb ilyen verseket kapunk.
![]()
Én 2 nagy mellre gondolok. (De, hogy jön ez most ide?) Te mire gondolsz?
![]()
Ha ilyen feladatot kaptok, akkor bocsesz. Nme akarok tippeket adni a magyartanaroknak.... De szerintem erdekes lenne, mert meg nem talalkoztam ilyen versekkel....
![]()
Aztaaaaa...... Nekem is kell egy ilyen csaj
![]()
Némelyik annyira elvetemült, hogy képes lenne írni ilyet, csakhogy legyen mivel megkínozni a szegény diákot.
![]() ![]()
Nézz vissza ebben a topicban az 1520as oldalra, ott is van két szépseg.
![]()
Azon csodálkozom, hogy nincs rajta a tábla:
Vigyázat, a függő teher alatt tartózkodni tilos! ![]()
Nem....pici cici,cici, mell, tooogy,huha, aztanimdenit, Jezus Maria! Ez a helyes sorrend
Egy kis bulvár hír: Esztergom - Így készül a forgatási helyszín Angelina Jolie filmjéhez.
Az ágyúkat, és a tankot ma fél 5-kor hozták meg. Frankye, felismered hol van? Bővebben: Link
Na válaszolni akartam, de ez elmarad. Persze véletlen volt csak.
Egyébként csak nálam rossz az oldal? Alig akar betölteni, az előbb is válasz küldés közben is hibát írt ki és nagyon nehezen tudok bármit is csinálni, mert elég nehezen tölt be. ![]()
Nálam is megy minden tökéletesen, kivéve a HE-t.
![]()
Én azt bírom, mikor az a kérdés, át, úgy kéri, hogy MIRE GONDOLHATOTT A KÖLTŐ, MIKOR AZ ALÁBBI XYZQ RÉSZLETET ÍRTA? Na ettől kész vagyok, a tanár meg kéri, mint a bibliát!
![]() ![]() ![]()
Na ja, hogy mire gondolt, azt csak ő tudja. Nem vagyok én gondolatolvasó. Nem szeretem az ilyen mellébeszélős találgatós dolgokat.
![]()
Szerinted én szeretem. Meg az is szokott lenni, hogy milyen megfontolásból írta lírába pl. a kiskutyák verseskötetének az elbeszélő olvasmányát a költő?
![]() ![]() ![]()
Tudod, nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy nem látom semmi gyakorlati hasznát. Sok mással is vagyok így, de azokat nem erőltetik rám.
![]() ![]()
Hát pont ezez! És 7-ben kérik irodalomból a legtöbb marhaságot, hacsak nem irodalomtanár akarsz lenni, akkor szarod le Petőfi, Vörösmarty-t meg a többieket. Szerintem pl. egy napelemeket gyártó gyárban akarsz dolgozni, biztos nem kíváncsiak arra, hogy mikor született Kismiska János költő/író! Egyszóval: felesleges sallang!
![]() ![]() ![]()
Szóval hetediik. Akkor mi lenne egy gimnázium 2. - 3. évében veled?
![]() ![]() ![]()
Várd ki a végét....
Én is azt hittem hetedikben, sőt nyolcadikban, hogy ennél nem lehet rosszabb.... De! Lehet! Hidd el középsuliban sokkal több marhaság lesz! |
Bejelentkezés
Hirdetés |