Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1428 / 3642
(#) vicsys válasza Rober_4 hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Nem is csajozott be...
(#) mate_x válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Vagy ónszippantóval
(#) tiggersoft válasza mate_x hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Hi-hi ez jó. Nekem ónszippantós pákám van igy a tartályában ott a kész piritott hangya.
(#) mate_x válasza tiggersoft hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Fincsi
Idáig azon gondolkoztam, hogy a hangyaszedéstől, hogyan nyugszik le egy ember, de még nem jöttem rá
(#) tiggersoft válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Vagy a szippantgatás ha már ónszippantó
(#) Action2K válasza tiggersoft hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Az maradjon a hangyászsünnek.
(#) tiggersoft válasza Action2K hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Hangyászsün mint ónszippantó? Nem is rossz!
(#) Lázár Péter hozzászólása Nov 14, 2010 /

Mire visz rá az unalom, eszembe jutott, hogy csinálok a Firefox-hoz personát. Csak a nagy sietségbe eszméltem, ha feltölteném kapnák a fejemhez egy kis ejnye-bejnyét Eddig jutottam kemény 2 perc volt megcsinálni!

persona.jpg

(#) tiggersoft válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Nézd a dolog jó oldalát: egy darab hangya sem lenne a lakásban(és a gatyában sem).
Jó pofa ha ilyen ónszippantóm lenne biztos áttérnék az ólommentesre...nehogy ólommérgezést kapjon szegényke
(#) rockersrac válasza ADAM90 hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Nem kezdi, hanem fojtatja!
(#) radocziandras válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Nem akarok belekötni, de folytatja...
(#) rockersrac válasza radocziandras hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Nem kötsz bele, köszönöm hogy szóltál!
(#) Rober_4 válasza Lázár Péter hozzászólására (») Nov 14, 2010 /

Szerintem hosszabbnak kéne lennie vagy 200 pixellel...
Egyébként érdekes.
(#) sooty válasza Action2K hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

A hangyászás nagyon veszélyes! Don't try it at home! Senki ne próbálja meg...Hangyászás HTF
(#) Gafly hozzászólása Nov 15, 2010 /

HOHO nagyon csendben van. Akkor igy ebéd környékére most hal helyett legyen mondjuk kakaska (6.5 kg volt ).
Na meg egy triple leg...
(#) Gafly válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Igen, múzeális darab
(#) Frankye válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Hát, ha ezzel ébresztenél, még a holtak is felébrednének rá, annyi biztos.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Na de az a hangszóró nem világít! Akkor meg minek Neked?
(#) Frankye válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Megfelelően nagy áram hatására képes világítani. Igaz, csak egyszer, és csak rövid ideig (a tűzoltók kiérkezéséig), de azért világít...
(#) Gafly válasza Frankye hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Ha már ébresztő óra:
Apám (nyugodjék békében) műszaki ember lévén fogott egy Sauter Bővebben: Link kapcsolóórát (hasonlót mint amit az éjszakai áramhoz raktak fel), csengő reduktort és egy csengőt, valamint egy kapcsolót. Szépen összedrótozta, be az ágy alá. Amig dolgozni járt ez volt a vekker.
Nem is volt semmi gond addig, amig nem jött egy kedves rokon és udvariasságból át nem adták neki a szobában a nagy ágyat. Reggel aztán amikor megszólalt az ágy alatt a "vekker", a kedves rokon kiugrott az ágyból, neki a szekrénynek és eltört a keze. Na ezt azóta emlegetik
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Ez olyan ronda, hogy már szép?
(#) nagy hoho válasza Gafly hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

A hoho itt van csak már nem mer kajáról beszélni, fotóról meg szó sem lehet. Nem akarok lincselés áldozata lenni. A kakas nagyon jól néz ki, csak ne kellene olyan sokáig főzni. Sajnos hal nincsen ilyen még nem fordult elő, hogy november közepén még nem fogtam egy értelmes halat.
(#) lui144 válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Sebaj. Majd összejön valamikor a halfogás.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Ha fogok egy levél halat ragasztok rá bélyeget és elküldöm Neked postán
(#) nagy hoho válasza lui144 hozzászólására (») Nov 15, 2010 /

Nem olyan egyszerű ez, hogy majd össze jön valamikor. Reggel korán kell kelni ( 5,30) lakás -kikötő-pakolás a csónakba-oda vissza 9 km csónakázás. Este sötétben haza és hal meg nincs. És a feleségem minden nap meg kérdezi: már megint a halak győztek?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 16, 2010 /

Sziasztok. igen későn itt jelentkezem.

Tudom hogy off topik de akkor is.

Úgy érzem, hogy vannak itt vasút rajongók nem is kevesen azoknak mindenféleképpen vastagon ajánlom a következő videót megnézni: Balkán vasút

Csak nézzétek meg, hogy milyen hatásosan oldották meg, hogy milyen olcsó infrastruktúra hozta létre ezt a villamosított pályát. Érdemes megfigyelni, hogy a "mozdonyvezető" milyen frappánsan oldja meg a vezérkontroller szerepét. Olyan jól működik a "rendszer", hogy egyáltalán nincsen szükség drága berendezésekre, mint például: tolató vágányutas, váltó és vágányfoglaltságot ellenőrző biztosító berendezésre, vagy például AVR -re (és még sok minden másra pl érintésvédelemre), ami egy kötött pályás berendezésnek elengedhetetlen feltételei.
Javaslom, hogy otthon senki ilyet ne építsen, mert veszélyesen elrontja otthonunk szépségét a villanyszámláról meg a panaszkodó szomszédokról nem is beszélve az okozott zaj és interferencia miatt ami meg a TV -zésben zavarja majd őket.
(#) varttina válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

Elég félelmetes az a vasúti "felsővezeték" fejmagasságban.
(#) Rober_4 hozzászólása Nov 16, 2010 /

Jelenleg melyik Linuxot érdemes feltenni?

(Kétmagos gépek, 40Gigát hagytam rajta üresen rajtuk, mert szeretném, ha nem csak windowst tanulnánk... )
(#) klemo86 válasza Rober_4 hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

Ubuntut
(#) Rober_4 válasza klemo86 hozzászólására (») Nov 16, 2010 /

A 10.10-es a legfrissebb, gondolom az jó...
Következő: »»   1428 / 3642
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem