Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hi-hi ez jó. Nekem ónszippantós pákám van igy a tartályában ott a kész piritott hangya.
![]()
Fincsi
![]() Idáig azon gondolkoztam, hogy a hangyaszedéstől, hogyan nyugszik le egy ember, de még nem jöttem rá ![]() ![]()
Vagy a szippantgatás ha már ónszippantó
![]()
Az maradjon a hangyászsünnek.
Hangyászsün mint ónszippantó? Nem is rossz!
Mire visz rá az unalom, eszembe jutott, hogy csinálok a Firefox-hoz personát. Csak a nagy sietségbe eszméltem, ha feltölteném kapnák a fejemhez egy kis ejnye-bejnyét
![]()
Nézd a dolog jó oldalát: egy darab hangya sem lenne a lakásban(és a gatyában sem).
Jó pofa ha ilyen ónszippantóm lenne biztos áttérnék az ólommentesre...nehogy ólommérgezést kapjon szegényke ![]()
Nem kezdi, hanem fojtatja!
![]() ![]()
Nem akarok belekötni, de folytatja...
Nem kötsz bele, köszönöm hogy szóltál!
![]() ![]()
Szerintem hosszabbnak kéne lennie vagy 200 pixellel...
Egyébként érdekes. ![]()
A hangyászás nagyon veszélyes! Don't try it at home!
![]()
HOHO nagyon csendben van. Akkor igy ebéd környékére most hal helyett legyen mondjuk kakaska (6.5 kg volt
![]() Na meg egy triple leg...
Hát, ha ezzel ébresztenél, még a holtak is felébrednének rá, annyi biztos.
![]()
Na de az a hangszóró nem világít! Akkor meg minek Neked?
![]()
Megfelelően nagy áram hatására képes világítani. Igaz, csak egyszer, és csak rövid ideig (a tűzoltók kiérkezéséig), de azért világít...
![]()
Ha már ébresztő óra:
Apám (nyugodjék békében) műszaki ember lévén fogott egy Sauter Bővebben: Link kapcsolóórát (hasonlót mint amit az éjszakai áramhoz raktak fel), csengő reduktort és egy csengőt, valamint egy kapcsolót. Szépen összedrótozta, be az ágy alá. Amig dolgozni járt ez volt a vekker. Nem is volt semmi gond addig, amig nem jött egy kedves rokon és udvariasságból át nem adták neki a szobában a nagy ágyat. Reggel aztán amikor megszólalt az ágy alatt a "vekker", a kedves rokon kiugrott az ágyból, neki a szekrénynek és eltört a keze. Na ezt azóta emlegetik ![]()
Ez olyan ronda, hogy már szép?
![]()
A hoho itt van csak már nem mer kajáról beszélni, fotóról meg szó sem lehet. Nem akarok lincselés áldozata lenni. A kakas nagyon jól néz ki, csak ne kellene olyan sokáig főzni. Sajnos hal nincsen ilyen még nem fordult elő, hogy november közepén még nem fogtam egy értelmes halat.
Sebaj. Majd összejön valamikor a halfogás.
Ha fogok egy levél halat ragasztok rá bélyeget és elküldöm Neked postán
Nem olyan egyszerű ez, hogy majd össze jön valamikor. Reggel korán kell kelni ( 5,30) lakás -kikötő-pakolás a csónakba-oda vissza 9 km csónakázás. Este sötétben haza és hal meg nincs. És a feleségem minden nap meg kérdezi: már megint a halak győztek?
Sziasztok. igen későn itt jelentkezem.
![]() Tudom hogy off topik de akkor is. ![]() Úgy érzem, hogy vannak itt vasút rajongók nem is kevesen azoknak mindenféleképpen vastagon ajánlom a következő videót megnézni: Balkán vasút Csak nézzétek meg, hogy milyen hatásosan oldották meg, hogy milyen olcsó infrastruktúra hozta létre ezt a villamosított pályát. Érdemes megfigyelni, hogy a "mozdonyvezető" milyen frappánsan oldja meg a vezérkontroller szerepét. Olyan jól működik a "rendszer", hogy egyáltalán nincsen szükség drága berendezésekre, mint például: tolató vágányutas, váltó és vágányfoglaltságot ellenőrző biztosító berendezésre, vagy például AVR -re (és még sok minden másra pl érintésvédelemre), ami egy kötött pályás berendezésnek elengedhetetlen feltételei. Javaslom, hogy otthon senki ilyet ne építsen, mert veszélyesen elrontja otthonunk szépségét a villanyszámláról meg a panaszkodó szomszédokról nem is beszélve az okozott zaj és interferencia miatt ami meg a TV -zésben zavarja majd őket. ![]()
Elég félelmetes az a vasúti "felsővezeték" fejmagasságban.
Jelenleg melyik Linuxot érdemes feltenni?
(Kétmagos gépek, 40Gigát hagytam rajta üresen rajtuk, mert szeretném, ha nem csak windowst tanulnánk... ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |