Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A The Cleveland Show-ban volt egy ilyen rész, meghaltam rajta
![]()
Na végre jó a netünk, bár az igért 4 Megabittel még bajok vannak, nagyjából 500kbit volt a legjobb amit mértem. Majd még reklamálok a héten...
Végezetül itt egy fotó, melyen látható ama csúcstechnika mellyel iskolánk internetellátása biztosított. (Felső két csavar) Mindezen 4 Mbit/s-os letöltési sebesség történik hivatalosan. ![]()
Súlyra meg még többet is, csak rá kell akasztani.
![]()
Akkor jöhet Zsákos Frodó egy pákával a kezében -> "Hobbitelektronika"
![]()
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis önzetlen segítségre, bárkitől, aki elfogadható szinten tud angolul. Egy amerikai cégtől kértem hírlevelet, hogy tudjam, mikor lesz elérhető egy új alkatrészük. Az angol olvasással még csak-csak elbirkózom, de az írással nagyon gyengén állok, és most szeretnék választ adni nekik, mert ők visszakérdeztek a hírlevél igénylésre, és nem akarok idétlenségeket írni nekik. Egy pár soros választ kéne korrekten angolra fordítani, amit majd visszaküldök nekik. Az is elképzelhető, hogy nemcsak egy levélről van szó, hanem még esetleg visszakérdeznek, de semmiképpen sem szeretnék ebből rendszert csinálni, remélem nem kíváncsiskodnak sokat. Tulajdonképpen olyan ember segítségét várom, aki tényleg önzetlenül, csupán egy "nagyon szépen köszönöm"-ért tudna nekem segíteni a magyar szöveg angolra fordításában. A jelentkezőknek előre is köszönöm, az e-mail címem az adatlapomon található.
Már kaptam is segítséget, nikolatesla nevű kollégától, amit itt is szeretnék neki megköszönni.
![]()
Mai fejlövés... :bummafejbe: Lajka elvtárs
Fent van, most onnan írok.
Kimondottan élmény volt telepíteni. Rögtön látta a vezeték-nélküli kapcsolatot, töltötte a frissítéseket, alternatív böngészőket felrakta, win7-et nem bántotta. Flash kapásból benne van, no meg a helyesírást is csak át kellett kattintanom magyarra. Ja és miközben telepített, már kérdezte az adatokat, hogy addig se álljon a munka. Eddig jónak tűnik, persze a gép is jó amin fut.
És még hiszel a mesékben?
![]() ![]()
Meg a szára, meg a magja, meg a levele... (Nem a leve, a levele. Le vele!)
Pontosan, és a 100% almába természetesen beletartoznak a magok, meg a többi, amit felsoroltatok
![]() ![]()
Ez csak nézőpont kérdése. Példának okáért nálam a kertben több olyan alma is van (na jó, már csak volt), amelyen rajta volt a levél. (Nem Levél, mert az meg egy kis település Hegyeshalom és Rajka között...)
Mi kerül ebbe 41,4 dolcsiba? Bővebben: Link
![]() ![]()
Rosszul látod a kérdést, Lacikám!
Ez analógiája a magyarországi "kínai gagyi"-nak. Lényeg, hogy legyen benne LED (hogy elég fényes legyen), és hogy zenéljen. Ez kell a népnek! Ha jó drága, akkor elhiszik, hogy ez egy csoda, egy hihetetlen dolog, egy fantasztikus ajánlat, ... (Vajon hogyan élhetnek meg a teleshopok, tv-shop-ok, és hasonlók? Hát úgy, hogy elhitetik a brazil, venezuelai, és hasonló televíziós szeméten lezsibbaszott agyú, unatkozó háziasszonnyal, hogy egy újabb, tulajdonképpen semmire sem használható, ellenben baromi drága veszélyes hulladékra elengedhetetlen szüksége van, különben nem lesz soha csodaszép, rendkívül csinos és vonzó, és még a lába is gombásodni fog, nem is beszélve más részeiről, melyekről csak a férfiak távollétében lehet beszélni... Amúgy ha már erről van szó: Nem inkább egy meccs, vagy egy sör beígérésével lehetne őket a tv elől elzavarni?)
:szakadt szmájli::szakadt szmájli::szakadt szmájli: TV elöl elzavarás... Hát igen, van jó pár idétlen, hülye reklám.
![]() Ha már a drága dolgoknál tartunk. Az asszony tegnap jött vissza egy külföldi kiküldetésből, s hozott nekem egy üveg 10 éves portugál bort. Halkan mondom, hogy ne hallja, de megtaláltam a blokkját. Csupán 16€ volt. Kb. 4400 HUF. No ezt már tényleg egy kandalló mellett ülve, de ha nincs, akkor egy csöves zeneláda mellett ülve, lágy zene mellett kell kortyolgatni.
Előjött mostanába másnál is, hogy a Google idegesítő kis nyalóka ikont csempészett minden egyes találat mellé, amellyel az előnézeti kép jelenik meg? Én tök jól megvoltam nélküle, hogy tudom ezt kikapcsolni, mert megőrülök tőle.
![]()
Én már láttam, de nem is kerestem a kikapcsolás módját, engem speciel nem zavar. Hadd tegye oda.
Ha nem bírsz vele (nem az asszonnyal, a borral! Abból a sajátommal se bírok...) csak szólj, segítek elpusztítani.
![]()
Igaz, nem járok edzőterembe (kocsma), de megbirkózom vele.
![]()
Hát, ezt elolvastam háromszor, mire leesett.
![]() ![]()
Hali!
Nem tudjátok,hogy a "Szerelő habot" hogyan lehet le tisztítani a kezemről? ![]() Vagyis ez a hab olyan amit az ajtóknál szigetelni használnak. Rá ment elég sok mennyiség a kezemre és se víz sem csiszoló lap nem hozza le. A víztől el kezd össze húzódni és az eléggé fájdalmas része ![]() Ha már valaki járt így mondja meg,hogy vagy mivel lehet le szedni?! ![]()
Kiégett a takarékos izzó a fürdőbe, beraktam a helyére egy 60w-os régit, mert csak azt találtam egy fiókban. Olyan mintha sütne a nap! :heureka:
Végszükségben a PUR-habot más oldószerrel is meg lehet próbálni eltávolítani, pld. acetonnal.
A kikeményedett habot általában csak igen nehezen, mechanikus úton lehet eltávolítani, bár léteznek már poliuretánhab eltávolító szerek is, korlátozott alkalmazási eséllyel.Bővebben: Link
Nem hiszem
![]() (Hol vetted, milyen és mennyiért?)
Hol lehet venni ilyen elektromos napot?
![]() ![]()
Nitro hígító is leviszi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |