Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
3D szkóp.
Sok sikert az újjáélesztéshez.
Már mindenkinek van profi szkaópja, csak nekem nincs. :szomoru1:
Az igazi profiknak elég egy miniscope is.
Nekem sincs csak egy kis orosz szkóp, ami csak éppen arra jó, hogy lássam van-e jel, vagy nincs.
Idézet: „Az igazi profiknak elég egy miniscope is.” Á franc , nekem olyan makró van hogy nem is látod ! :hide:
Hogyismondjam, majd veszel a börzén 9 ezerért
Hááát ha az az öreg RFT profi akkor igen van...
OML2 az csak volt vagy 10 éve de már nincs azóta csak álom a szkóp , eddig nem is éreztem a hiányát .
Tudod aki egy erősítőt összetud rakni az már a hü....-től egy kicsit többet tud ! Mondotta nekem egy kedves ismerősöm . Ez jó az off -ban off
Jah arra.
Jobb híján ez is megteszi. Nem sokat használom, de néha jól jön. Bár manapság elég sokat pihen a páka.
Az öreg RFT profibb, mint a mai csilivilik, mert lehúzott 30-40 évet, és még ma is működik. A suliban mértünk Hung Changokkal. Mechanikailag siralmas - jó, ha 5-6 évet bír a yaxtley-je. Egyébként pontos. Ha le tudod mérni vele, amit szeretnél, akkor mi lenne a baj?
Az már igaz, hogy masszív! Több mint 100KM-t utazott a Magyar Királyi Postával...
Nekem tökéletesen megfelel, kétsugaras elpusztithatatlan jószág.
Urak, könyörgök rúgjatok tökön!
Amikor javítottam a tápját, ellenőrzési célzattal lekötöttem a 10.000µF-os 40V-os elkót, és persze hogy elfelejtettem visszakötni a nagy izgalomba, persze hogy persze, naná hogy bezavart a triggernek, ennyi volt a baja. Szóval bővült a paletta egy gyöngyszemmel. Bővebben: LinkHíjj de megörültem neki.
Építésnél lehet hogy nem, de javításnál annál nagyobb szükség lehet rá.
Tökön rúgás helyett csináld meg a TV-met mert én meg a tesómét csinálom éppen
![]() Persze a következő bőrzén/találkozón lehet hogy lesz jelentkező a "bón" beváltására... Örülj neki és használd egészséggel
Az én szkópomnak miért nem csak ennyi baja volt?! :rinya: Egyébként gratulálok hozzá! Nem kicsit sárga vagyok az irigységtől! :pirul:
Sötétben tapogatózni sem rossz dolog, csak feltöltött kondik ne legyenek a közelben
Hát pedig amikor rányúltam az 500DC-re akkor világosodott ki számomra a szkóp hiánya ! Ha akkor kéznél van egy szkóp nem esek le a székről és nem vág földhöz a nafta.
Hát csak a véletlen hogy nem maradtam ott az biztos .
Lett volna mibe kapaszkodni. Esetkeg azt is magára ránthatja az ember.
Komolyra fordítva: akkor az mentette meg az éetedet, hogy leestél.
Hogy leesetem az nem kifejezés , lerepültem a székről ! a szó szoros értelmében földhöz basz....
Imádom az ilyen bátor embereket. Ugyebár egy részeg férfit le kell fogni, és hegyes orrú cipővel tökön kell rúgni háromszor. Közben élvezettek kell mondani, hogy "véletlenül" tökön foglak rúgni. Persze a "nők" (csereszabatos bármilyen "kedves" kifejezéssel) arcát nem látod, csak egy pillanatra. Annyi azért átszik, hogy ázsiai a "kedves". Ugye milyen gerinces?
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy akkor van nemi életem, ha megb... az áram.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Amikor javítottam a tápját, ellenőrzési célzattal lekötöttem a 10.000µF-os 40V-os elkót, és persze hogy elfelejtettem visszakötni a nagy izgalomba, persze hogy persze, naná hogy bezavart a triggernek, ennyi volt a baja. Szóval bővült a paletta egy gyöngyszemmel.