Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mókuska, mókuska,
Felmászott a fára. Leesett, leesett, Kitörött a lába. Doktor bácsi Ne gyógyítsa meg! Huncut a mókus, Újra fára megy. Basszus... ![]()
[i]Katalinka szállj el,
Jönnek a törökök. Sós kútba tesznek, Onnan is kivesznek, Kerék alá tesznek, Onnan is kivesznek, Ihol jönnek a törökök, Mindjárt agyonlőnek. ------------------------------------ Csiga-biga told ki szarvadat, ha nem teszed ÖSSZETÖRÖM HÁZADAT! --------------------------------------------------- Volt egyszer egy kemenece, belebújt a Kisbence kormos volt a kemence fekete lett Kisbence Hazament a mamája nem ismert a fiára becsukta a kemencét jól elverte Kisbencét ----------------------------------------[/i] Basszus! ![]() ![]()
Ilyet a bádogosok használnak...Nem olyan nagy csuda ez.
SMD forrasztást csak saját felelősségre ezzel a szerszámmal!
![]() De nézzük a jó oldalát nincs rajta minek elromlani, nincs fűtőszál vagy hőkapcsoló! :nevetes2:
Oké hogy te tudod de vannak akik nemtudják
![]()
Ha már elektronikai lap, legyen 'villanyos' vicc is:
A pap prédikál a templomban, de közben elromlik a mikrofon. A pap két keresztvetés kőzött odaszól a híveknek: – Baj van a mikrofonnal! A hívek nem értik, hogy mit mond, és kórusban válaszolnak: – És a te lelkeddel!
Egy idős bácsit vizsgál az orvos:
- Maga kitűnő egészségnek örvend, semmi baja sincs. Van valami kérdése? - Van, doktor úr. Amikor lefekszem a feleségemmel, nagyon melegem van és izzadok, és amikor megismételjük a dolgot, akkor meg fázom és ráz a hideg. Az orvos a feleséget is megvizsgálja, ő is egészséges. Elmeséli neki, hogy a férjének milyen furcsa problémája van, erre a néni így felel: - Ó, a vén bolond! Hát ez azért van, mert az első alkalom júliusban van, a második meg decemberben
Egy magányos szigetre a következő embercsoport vetődik egy hajótörés miatt:
két olasz, két francia, két német, két görög, két angol, két bolgár, két kínai, két amerikat és két ír férfi, továbbá minden nációból egy nő. Egy hónap elteltével a semmi közepén lévő magányos kis szigeten a következő furcsaságok észlelhetők: - Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nő miatt. - A két francia férfi pikáns hármast alakított a francia nővel. - A két német pontos heti időbeosztás szerint, felváltva hál a német nővel. - A két görög pasas egymással hál, a görög nő pedig főz rájuk. - Az angol férfiak azóta is várják, hoy valaki bemutassa őket az angol nőnek. - A bolgárok hosszú percekig nézték a végtelen óceánt, majd újabb hosszú percekig szemlélték a bolgár nőt, végül úszni kezdtek. - A kínaiak alapítottak egy vegyesboltot (mosodát, étkezdét, ......) és teherbe ejtették a kínai nőt, hogy legyen elég személyzet. - A két amerikai férfi az öngyilkosság határán van, mert az amerikai nő folyamatosan azon nyavalyog, hogy nem tudja megvalósítani önmagát, nem beszélhet a pszichoterapeutájával, fel szeretné végre dolgozni az anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni. - Az írek felosztották a szigetet északi és déli részre, valamint lepárlót építettek. Nem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka némi homályosodást idéz elő az agyukban, de boldogok, mert az angolok nem érzik jól magukat. ![]()
Egy egyedülálló férfi egy alkalommal már nagyon vágyott egy nőre,
ezért elment hogy felkutasson egy olyat. Elvitte egy motelbe a nőt, de útközben észrevette, hogy valami nincs rendben, az a bizonyos testrésze nem nagyon akar engedelmeskedni és eléggé puhácska maradt. A motelszobába érve tehát megkérte a nőt, hogy várja meg, kiszalad a fürdőszobába egy pillanatra. Ahogy a fél sötét fürdőhelyiségben matatott, szerencsére rálelt egy kis doboz kenőcsre, amivel alaposan bemasszírozta az ominózus tagot, majd elégedetten ment vissza a nőhöz. Lefeküdt vele, akivel egy fenomenális aktusban volt része, minden tökéletes volt. Ezután már furdalta a kíváncsiság, hogy miféle különleges krém lehetett az, amit használt. Kiment ismét a fürdőszobába és elolvasta az aprócska címkét: "Tyúkszem kenőcs. Használat után a bekent részt megkeményíti, kiszárítja és aztán az magától leesik." ![]()
Azért leírni nem merted, mi?
![]() Ja és elektrós téma: Hogy hívják az orosz hangmérnököt? Borisz Jelszint.
Chuck Norris olyan gyorsan fut, hogy tarkón rúgja magát.
Chuck Norris olyan kemény, hogy szemből nézi a lézer showt. Chuck Norris egyszer bevert egy 100-as szöget a szemével.
Minden gyermek superman-os pizsamában alszik, szuperman, Chuck Norris-os pizsamában alszik.
Chuck Norris-nak is lehet oszcilloszkópja, de csak Doncsonak lehet doncsoszkópja.
![]() ![]() Mindenki Chuck Norriscope-ot használ, Chuck Norris nem használ semmit. ![]()
A szőke titkárnőt első munkanapján elküldik kávét csinálni. Mivel még sosem főzött kávét, lemegy a közeli presszóba egy termosszal.
- Elnézést, belefér ebbe a termoszba hat csésze kávé? A pincér méregeti a termoszt egy kicsit, aztán felel: - Igen, azt hiszem hat csészényi pont elfér benne. - Ó, ez nagyszerű! Akkor kérek kettőt cukorral, egyet cukor nélkül, egyet tejszínnel és két capuccino-t.
Jutalomosztás van a rendőrségen, a parancsnok név szerint szólítja a rendőröket, akik egyenként átveszik a jutalmat.
Amikor a lap aljára ér, így szól: – Áthozat! Semmi válasz, majd bátortalanul megszólal egy hang. – Jelentem, nincs itt! – Az ördögbe, pedig ő kapta volna a legtöbbet.
Miért nincs világosság Magyarországon?
-A törökök elvitték a holdat, az oroszok a csillagokat, az éppen aktuális kormány pedig lopja a napot!
Megy hazafelé az öreg székely a szekerén,és felvesz egy csinos fiatal "stoppos"-t, aki a faluba szeretne menni. De útközben a hölgy begerjed, és hanyatt dönti az öreget. Az aktus után megkérdi:
- Bátyám, maga nagyon érti ezt a dolgot, csak hamar elfárad! Nincs egy fiatalabb rokona? - Dehogy nincs, lányom. Van nekem egy szép szál fiam! - És ő is ilyen jól műveli ezt a dolgot? - Hát azt nem tudom, mert mi parasztemberek nem szoktunk ilyenekről beszélgetni, de a múltkor elkapott egy medvét, az meg azóta nekünk pergeti a mézet!
A házaspár elviszi az orvoshoz a fiukat, mert annak nagyon kicsi a fütyije. Az orvos megvizsgálja a gyereket, majd így szól:
- Semmi gond, adjanak neki palacsintát, az csodát fog tenni. Következő reggel a gyerek látja, hogy az asztalon egy nagy halom palacsinta gőzölög. - Ezt mindet meg kell ennem? – kérdezi. - Vegyél ki magadnak kettőt – mondja az anyja. – A többi apádé.
Egy néger bölcs írta fehér szomszédjának:
Mikor megszületek: fekete vagyok . Mikor felébredek: fekete vagyok . Mikor lesülök a napon: fekete vagyok. Mikor fázom: fekete vagyok. Mikor meghalok: fekete vagyok. DE TE! Mikor megszületsz: rózsaszín vagy. Mikor felébredsz: fehér vagy. Mikor rosszul vagy: zöld vagy. Mikor lesülsz a napon: piros vagy. Mikor fázol : kék vagy. Mikor meghalsz: lila vagy. És még van pofád engem színes bőrűnek nevezni?
Chuck Norris-t a google sem találja.
Azt kell beírni, hogy find chuck norris és a "jó napom van"-ra kell kattanni.Google
A 2. HE Találkozó után felkeresett Köbzoli, Dumatyi, és _ampervadász_. Zoli a családjával távozott, majd másnap indultam a maradék két úriemberrel reggel a munkába. A buszon meséltem nekik, hogy az egyik megállóba elég furán ejtik ki a Mikszáth nevet, inkább Macskát Kálmán utcának lehet érteni. Ampi fel is vette, de nem láttam, hogy közzétette volna. Mint kiderült, a lányom már korábban megejtette a hangrögzítést, most megosztanám Veletek is. Íme:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |