Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A szóhasználatból teljesen egyértelmű, hogy ezt a cikket teljes egészében valami fantáziadús fiatal alkothatta, nem volt semmilyen Ildikó néni meginterjúvolása sem.
Egy jó tanács:
Autópályán sötétedés után ne hajtsatok át kamionról lerobbant, az úttesten fekvő kivilágítatlan gumiabroncson, mert elég csúnya dolgot tesz...
Ez jó.
Ejjj! Remélem azért egyben megúsztad az incidenst.
![]() Most vezetek jómagam is, igaz még a városinál nem tartok.
A kamion félig a leállósávban, félig a sávban. Épp előtte mentek el mellettem is, mert hát nem siettem. Látván a kamiont, hogy vészvillog lassítottam is, illetve kitettem az indexet, hogy kikerülöm, merthogy ugye félig a sávban lógott. De ekkor már nem volt időm lereagálni, hogy a lerobbant gumiabroncs meg a két sáv között, kb. a felezőn hevert. Szóval épp húzódtam volna át a másik sávba, amikor a kocsi bal elejénél megláttam a gumit, amit telibe kaptam, áthajtottam rajta. Megtörte a bal elején a lökhárítót, leszakította a motor alatt lévő műanyagot, széttört az ablakmosó tartály, és bal első ajtó alatt megrokkantotta a küszöböt. Ezek azok amiket egyértelműen láttam a sötétben. Azonban a szervizt felhívva mondták, hogy azon az oldalt van a kormányszerszó motorja, vagy mi, ami szintén sérülhetett, ezért semmiképp ne folytassam az utat vele.
Szóval kicsit se voltam/vagyok ideg... ![]() Ja és szóval ez kb. 100-as tempónál történt. Még jó, hogy nem dobta meg a kocsit annyira, hogy boruljunk, vagy ilyesmi...de ugye nem kell ecsetelni, hogy milyen széles egy kamiongumi, és milyen alacsony egy Cordoba.
Anyám! Te jó ég.
A kamionosnak MINDIG van biztosítása, azzal mi a helyzet?
Kitöltöttük az európai kárbejelentőt, a sofőr elismerte, szóval elvileg a biztosító fedezi. Egyenlőre meg csereautót kaptam, de ezt csak 7 napig, remélem ez idő alatt megjavítják.
Utánam még egy autós átment rajta, neki megsérült az üzemanyagcsöve is, Ők is tréleren mentek tovább. Egyébként lengyel kamion volt...
Hát azt hittem, hogy a Nagy Kakikönyv után nem lehet lejjebb. De van: Létezik nagy fütyiköny és nagy puncikönyv is. Hát igen, most már van Nagy Drogkönyv is gyermekeknek.
Csak tudnám, ki engedi megjelenni ezeket...
Idézet: „Csak tudnám, ki engedi megjelenni ezeket...” Szerintem könnyebb lenne megszámolni, hogy ki nem! :emptybottle:
Még az a jó, hogy kaptál csereautót is. Ezek után ez a minimum.
Az csak azért van, mert kötöttem mobilitás garanciát a márkaszervizben. Amúgy elég nagy gondban lettem volna.
Konkrétan ez titi második születése... Javaslom, hogy minden év október 22-ét (ha jól gondolom tegnap volt) tartsátok számon, mint születésnapot...
Az igaz, hogy járhattunk volna sokkal rosszabbul is, de azért nem szeretném megjegyezni ezt a dátumot...
Értem.
Buona Notte! Gigantikus segítségre lenne szükségem: az amerikai takarodónak valaki nem tudná megmondani a pontos nevét/címét/előadóját/szerzőjét? Köszöntem előre is, majd meghívom egy sörre
(Természetesen megtaláltam már, úgyhogy jó sörözést magamnak - pláne, hogy nem szeretem, egy kis pálinka viszont jót fog tenni a torkomnak
)
Takarodó
Épp lecsúsztam a katonaságról, de szerintem kimondottan kellemes ezt hallgatni egy fárasztó nap után - olyan andalító (Csak trombitás verzsön)
Ezt Baján minden nap eljátszották este 10-kor magnóról az egyik templomból. Nem oylan andalító ám másnap reggel az ötórai ébresztés... :hehe:
Akkor irány Baja, odaköltözök
Egy próbahetet megér A francba, már van "rendes" "munkahelyem" Na, majd ha lesz annyi szabadságom…
Vegyél ki betegszabadságot.
De figyelmes valaki :pirul: Ezzel csak az a baj, hogy akkor még ennyi lóvét se kapok, az meg már milyen lenne… Egy hetet már kihúztam, remélem a kölkök nem szedték/szedik össze
Bajának eddig se lett semmi baja tőlem
Lehet, hogy csak mert futólag érintettem? (Az asszonyhoz egy éven át majdnem minden hétvégén Szegedről Pécsre ).
Csak jegyezd meg bátran, persze nem ezért az incidensért, hanem 56 miatt.Ha legközelebb ilyen problémád van, hívhatsz engem is nagy esély van rá, hogy tudok segíteni.
Szerk.: Most esett le, hogy nem ma volt. Ettől a többi mindenkire vonatkozik. :yes:
Összességében visszatekintve minden szivatást elkönyvelve a megfelelő helyre: Életem három legszebb évét töltöttem ott. A pozitív emlékek túlsúlyban. Bőven.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)
Egy próbahetet megér
Lehet, hogy csak mert futólag érintettem? (Az asszonyhoz egy éven át majdnem minden hétvégén Szegedről Pécsre
).