Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Nem tudom hogy ez kérdés melyik fórumtémába tartozik de én szerintem ez a legközelebb álló téma hozzá. A kérdés a következő ha van egy adott 5 négyzetméteres hálószoba és be van zsúfolva oda nagyon sok hangszóró (3 40 centis és 7 30 centis és ezek közül kettőnek 260mm-es mágnese van) esetleg a sok mágnes nem lehet káros hatással az egészségre? A válaszokat előre is köszi!
A mágnes van legkevésbé hatással az egészségre. De a sok hangszóróról már ez nem mondható el.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül mi a külömbség a 15W30 és 15W40-es motorolaj között? Azért kérdem, mert a 40-es könnyebben beszerezhetö. Müszi
A 30 és a 40 jelentése úgy tudom hogy C°/mm2 viszkozitást jelent, az az a 30 -as jobb lenne, mert kenőképessége, olyan mint a 40 -esé csak zordabb időkben jobban ken.
Természetesen nem biztos az állításom, mert már rég foglalkoztam ilyennel. Remélem helytálló amit mondtam. Továbbá találtam egy cikket ami ezt megerősíteni látszik.
Jól tudod. :yes: Én is ezt használom a Simóba, mármint a 30-ast.
Simán is, és fordítottan is, de szimplán és ordítóan a rímeidtől.
![]()
Az első szám a viszkozitás a második pedig a hőtűrés.
Minél kisebb az első szám, annál jobb az olaj hidegfolyossága, akár -35oC alatt is. Minél nagyobb a második szám, annál nagyobb az olaj hőtűrése.
Köszi a megerősítést, akkor simón, akarom mondani simán koccintsunk egyet. Gyakorlatilag 3 óra múlva születtem meg 22 éve.
![]()
Köszönöm a jókívánságokat Köbzoli és mindenki másnak aki felköszöntött ezen a napon.
![]() Örülök hogy a HE tagja lehettem, és lehetek továbbra is. Sok barátra leltem itt (persze egy kis plusz segítséggel ![]() ![]()
A hangszóróba mi lehet ártalmas az egészségre?
![]()
Egy zárt 20 m2 es alapterületű szobában 25 watt effektív szinuszos teljesítmény jó hatásfokú hangdoboz segítségével akkora hangnyomást hoz létre, hogy súrolja a fájdalomhatárt. Afölött károsodik a dobhártya.
5 négyzetméteres szobában...
Szia Ampi!
Köszönöm az infót, és boldog 22.-ik szülinapot. ![]()
Köszi szépen, próbálom a 23. -at is megélni.
![]()
Basszus! Lenyeltem egy hangszórót
![]() (Ampinak boldog szülinapot!)
Jó-jó de zenél a hasam, nem tudok aludni. Vágjam el a kábelt?
![]()
Az a bü... ku... a...t!
![]()
köszi.
![]()
Vágd el ,de nem tudom, hogy a pirosat, vagy a feketét kellene-e...
![]() ![]()
Kezdhetsz gyakorolni.
![]()
Gratulálok én is születésed napja alkalmából. Remélem, még megtehetjük vagy százszor.
![]()
Ha már itt tartunk, akkor egy szél generátor mágneses mezeje nem káros az egészségre?
Már tudom: A kéket!
![]() (Na azóta sincs telefonom)
Egy villanykörte betekeréshez, talán ezt a mozgáskoordinációsorozatot nem kell begyakorolnom.
![]()
Én pedig téged...? Kép: Hivatkozás
|
Bejelentkezés
Hirdetés |