Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Nem tudom hogy ez kérdés melyik fórumtémába tartozik de én szerintem ez a legközelebb álló téma hozzá. A kérdés a következő ha van egy adott 5 négyzetméteres hálószoba és be van zsúfolva oda nagyon sok hangszóró (3 40 centis és 7 30 centis és ezek közül kettőnek 260mm-es mágnese van) esetleg a sok mágnes nem lehet káros hatással az egészségre? A válaszokat előre is köszi!
A mágnes van legkevésbé hatással az egészségre. De a sok hangszóróról már ez nem mondható el.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül mi a külömbség a 15W30 és 15W40-es motorolaj között? Azért kérdem, mert a 40-es könnyebben beszerezhetö. Müszi
A 30 és a 40 jelentése úgy tudom hogy C°/mm2 viszkozitást jelent, az az a 30 -as jobb lenne, mert kenőképessége, olyan mint a 40 -esé csak zordabb időkben jobban ken.
Természetesen nem biztos az állításom, mert már rég foglalkoztam ilyennel. Remélem helytálló amit mondtam. Továbbá találtam egy cikket ami ezt megerősíteni látszik.
Jól tudod. :yes: Én is ezt használom a Simóba, mármint a 30-ast.
Simán is, és fordítottan is, de szimplán és ordítóan a rímeidtől.
Az első szám a viszkozitás a második pedig a hőtűrés.
Minél kisebb az első szám, annál jobb az olaj hidegfolyossága, akár -35oC alatt is. Minél nagyobb a második szám, annál nagyobb az olaj hőtűrése.
Köszi a megerősítést, akkor simón, akarom mondani simán koccintsunk egyet. Gyakorlatilag 3 óra múlva születtem meg 22 éve.
Köszönöm a jókívánságokat Köbzoli és mindenki másnak aki felköszöntött ezen a napon.
Örülök hogy a HE tagja lehettem, és lehetek továbbra is. Sok barátra leltem itt (persze egy kis plusz segítséggel ) úgy, hogy csak hálával tartozom aminél jobb ajándékot el sem tudok képzelni.
A hangszóróba mi lehet ártalmas az egészségre?
De ha nincs full hangerőn halhatva akkor elvileg nem ártalmas?
Egy zárt 20 m2 es alapterületű szobában 25 watt effektív szinuszos teljesítmény jó hatásfokú hangdoboz segítségével akkora hangnyomást hoz létre, hogy súrolja a fájdalomhatárt. Afölött károsodik a dobhártya.
5 négyzetméteres szobában...
Szia Ampi!
Köszönöm az infót, és boldog 22.-ik szülinapot. Müszi
Köszi szépen, próbálom a 23. -at is megélni.
Basszus! Lenyeltem egy hangszórót
![]() (Ampinak boldog szülinapot!)
Jó-jó de zenél a hasam, nem tudok aludni. Vágjam el a kábelt?
Az a bü... ku... a...t!
köszi.
Vágd el ,de nem tudom, hogy a pirosat, vagy a feketét kellene-e...
Kezdhetsz gyakorolni.
Gratulálok én is születésed napja alkalmából. Remélem, még megtehetjük vagy százszor.
Ha már itt tartunk, akkor egy szél generátor mágneses mezeje nem káros az egészségre?
Már tudom: A kéket!
![]() (Na azóta sincs telefonom)
Egy villanykörte betekeréshez, talán ezt a mozgáskoordinációsorozatot nem kell begyakorolnom.
Én pedig téged...? Kép: Hivatkozás
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

) úgy, hogy csak hálával tartozom aminél jobb ajándékot el sem tudok képzelni.
Leginkább a fülre.
Müszi