Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Üdv!
Hétvégén egy jó komámnak tartottunk szülinapi bulit aztán én vittem az erősítőt meg mindent és sajnos az erősítő az asztalon volt ahol cigiztek a DJ-k. Most olyan büdös jön ki az erősítőből,hogy az hihetetlen. Ezt meglehetne valahogy oldani,hogy ne érezzem ezt a büdös cigaretta szagot?
Vedd le a fedlapot és fújd be anti tobacco spay-vel. Hagyd szellőzni, majd szereld össze. Ezt persze kint csináld az udvaron. Célszerű kombinálni egy ecsetes portalanítással is.
Ilyenre gondolsz? Bővebben: Link
Sziasztok! Valaki szeged környéki lakos, tudja, hogy mi lett a satel.hu Szatelit elektronikai üzlettel ? Gogol utca 3 alatt van (VOLT). Megszűnt a weboldala...
Bővebben: Link Ez már krónikus nálad.
Úristen, nem gondoltam, hogy ez is OFF.
Ez nem szakmai, vagy izé bizé forrasztás. :no:
Megvan még, remélhetőleg nemsokára ott fogok dolgozni
A weboldala a régi… (satel.hu)
Persze hogy meglehet oldani. Szívj el egy doboz cigit te is. Máris nem fogod érezni. :nevetes2:
Szóval minden másnap. Húsvét másnapján, karácsony másnapján. Plusz minden ünnep másnapján...
Vagy ha igen, akkor szúrjon vissza, ha tud.
Ámbár olyan nő nem kéne, amelyik borotválkozik.
Tudom, nem ide való...
Úgy jártam hogy gondatlanul kitettem két nagy szatyor (örökölt) bakelitet (LP) a garázsba Megszívta magát, meg penészedik is már szerintem... Mit csináljak vele? Nekem nem kell (komolyzene), de kidobni nem akarom... Magát a hanghordozót a nedvesség nem károsítja.
Örülök neki, bár nekem az oldalt még most sem tölti be!
Nem kukacoskodok, de ez meg privátban kellene.
Hja, okés , ezer bocsi, a fáradalmakért.
Üdv!
Pdf állományból akarok képet kiszedni.Kimondott pdfből való képlopóval próbálkoztam, sikertelenül. Van valakinek ötlete?
Print Screen SysRq gomb ! Aztán megnyitod a Paintet, CTRL+V és kivágod, majd mented!
Uhhh. Ez súlyos fél órája próbálkozok mindennel de ez nem jutott eszembe. Ezer hála.
Tedd fel az apróba. Hátha kell valakinek. Az enyémeket már 15 éve elajándékoztam.
Ugyan, semmiség. Mindig így csinálom. Arra ügyelj, hogy milyen minőségben mentesz! JPG ronthat a minőségen!
Ha nyákrajzot akarsz kiszedni, akkor vigyázz, mert nem biztos, hogy mérethelyes lesz a kiszedett kép!
Azt akarnék de majd holnap kiderül mérethelyes e. Na de ne menjünk át OFF ba.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ez nem szakmai, vagy izé bizé forrasztás. :no:
A weboldala a régi… (satel.hu)
Ámbár olyan nő nem kéne, amelyik borotválkozik.