Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vannak ám. Érdemes megnézni, hány megtekintés volt a feltöltés volt...
De akkor is. Annyi elnézést ** van azon az oldalon hogy hihetetlen.
Nem jóóó. A homokóra várakozást jelent. :yes:
Vali itt a fórumon nem akarja megépíteni?
Üdv.
Na kaptam egy audio CD-t ajándékba..Ez is rajta van. Egyből leültem ez olyan gyönyörű...nem semmi.
Sziasztok!
Épen ezen bütykölgettem, (aktívvá alakítom) Bocs az offért Amikor a fáradalmak kipihenése végett egy jó kis sört nyitottam, az alatt valaki beköltözött
Mi a manó!? Kutyamellény, utána meg macska szállító doboz?
Vagy inkább macskapanel?
Csak egymásra kéne tenni párat. Ráadásul van benne még egy kiadó szoba Idézet: Talán, ha a cicc fogna neked néhány egeret... „van benne még egy kiadó szoba”
Tudtam de olyan jól esik gonoszkodni, ha nemén írok félre valamit, :eplus2:
Egyszer foghatna valami mást is. A haszonleső semmirekellők, ingyenélő talpnyaló macskák... Foghatna egyszer egy köteg pénzt. Egyszer kilopta az aranyhalat a szomszéd tavából. Mondom jujj... Valami hasznosabbat nem lophattál volna nekem? Legalább egy rossz félvezetőt...
Aranyhalat? Miért nem kovácsoltattál belőle egy szép nyakláncot?
Sziasztok fórumtársak.
Ha valaki tudna segíteni pírtávban kérem segítsen. Egy olyan oldalt kellene lementeni, ami 100% -ban Flash alapú, és az IE összes verzióján elfut kivéve Firefox. Az lenne a kérésem, hogy valahogy úgy kéne lementeni az oldalt, hogy az offline is megnyitható legyen IE6 -al, mert ott ahol alkalmazva lenne ( oktatási, gyakorlási anyag) ott semmi internetes elérési lehetőség nincsen. Köszönöm a segítséget. Mindenkinek kellemes éjszakát.
Hogy a szomszéd rájöjjön?
Megmondtam neki, hogy vigye vissza. És kikapott, mint az offolók. De muter kedvence, többet kedvez neki, mint faternak meg nekem... :no: Persze azt se nekem hozta, elajándékozta valami nőjének végül.
Jó estét.
Van itt valami profi angolos aki meg tudná nekem fejteni a két összetevőt a videóban, mert sajna egyiket se tudtam kitalálni pedig még a Wikipédián is voltam.(Ja és ha esetleg valaki meg tudná mondani hogy hol lehet nálunk beszerezni ilyeneket megköszönném)Bővebben: Link
Jó estét, vagy jó reggelt?
Nekem estét, mert elvonulok mostmár kicsit…
Az egyik összetevő a nátrium-karbonát (szóda), a másik pedig a kálium-hidrogén-tartarát. A két vegyület reakciója során nátrium-kálium-tartarát keletkezik amely piezoelektromos tulajdonságú.
Másnéven Seignette-só. Az analitikai kémiában Fehling-reagenshez szükséges, a redukáló szerves vegyületek kimutatására használják. Középiskolában a redukáló monoszacharidot (szőlőcukor) különböztetik meg vele a nem redukáló diszacharidtól (nádcukor). Egyébként minden redukáló szerves vegyületre pozitív próbát ad. A színváltozást a kiváló rézoxid okozza. Budapesten nagy valószínűséggel kapható az egyik vegyszerboltban.
Barátnőm - Gyere már! Indulnunk kell! Így is 20 perc késésben vagyunk.
Én - Rendben szívem indulunk de ezt előtte még akkor is meghallgatom. (plusz tíz perc) Szóval nekem csak ennyire tetszett. Fantasztikus.
Budapesten minden van. Nálunk bezzeg semmi. Örül az ember, ha bemegy a boltba, és tud venni tejet és kenyeret.
Egyetértek. Pesten minden van. Vidéken semmi, vagy ha igen, az is dupla áron. Vegyük például a Vishay helipotot. Pesten az Elektrokonyhában 1700 Ft volt amikor vettem a labortápomba. Akkor volt a lakhelyem közelében (mellékes, hogy hol) nem is ugyanaz a márka, más rosszabb minőségű 5000 Ft.
Szerintem ez kell neked.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |