Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » PenDrive javítása, formázása
Lapozás: OK   4 / 11
(#) Irvine hozzászólása Ápr 4, 2009 /
 
Sziasztok!
Véleményetetket szeretném kérni és ha tudjátok orvosolni is!
A hiba a következő: adott egy 4GB KINGMAX (világ legkissebb) lapocska pendrive-ja. Szépen működött míglen egyszercsak meghülyült. Optikai meghajtónak látja minden féle Win és megnyitásnál lemezbehelyezést kér. Az Ubuntu és az Alma fel sem ismeri. Formázni nem lehet és tesztprogik sem látják mivel optikai hard-nak látják. Ráadásul "USBest USB2FlashStorage USB Device" a neve ami eddig nem így volt. Várom tippeiteket előre is köszönettel!
(#) atross válasza Irvine hozzászólására (») Ápr 4, 2009 /
 
Hello.

Az enyémet kicseréltettem, szerencsére még garis volt, egyébként nem oldódott volna meg a problémám, ajánlom neked is a cserét, míg lehet.
(#) POWERIVÁN válasza atross hozzászólására (») Feb 23, 2010 /
 
Segítségeteket szeretném kérni. Letörött a pendrive om nak az usb csatlakozó része.lehet e máshova forrasztani? ugy gondoltam hogy egy kábelt forrasztok rá arra az usb csatolót és mind a 2 őt beöntöm müanyaggal.
Csak nem tudom hogy hova forraszthatok. Kérdésem : Ha nagyfelbontásu super makróban lefényképezem meg tudja valaki mondani hogy hova forraszthatom a csatlakozót? (vagyis a kábelt) HELP HELP
(#) potyo válasza POWERIVÁN hozzászólására (») Feb 23, 2010 /
 
Egy próbát megér, fényképezd le.
(#) POWERIVÁN válasza potyo hozzászólására (») Feb 25, 2010 /
 
KÖSZÖNÖM !!! megpróbálom belinkelni
(#) POWERIVÁN válasza POWERIVÁN hozzászólására (») Feb 25, 2010 /
 
(#) POWERIVÁN válasza POWERIVÁN hozzászólására (») Feb 25, 2010 /
 
Légyszi segítsetek ez egy 4gb pendrive és nem akarom kidobni
(#) potyo válasza POWERIVÁN hozzászólására (») Feb 25, 2010 /
 
Az egyik középső forrszemtől a kvarc alá megy be a vezeték, az volt az egyik adatvezeték. A másik középsőtől ment a lyukba, az a másik adatvezeték. A két szélsű közül az egyik a táp, a másik a test. Ha mutatnál egy képet a csatlakozóról is, ami letört róla, az jó lenne, hogy meg tudjuk mondani, hogy melyik melyik.

Ha mondjuk hajlékony vezeték vékony száljából ezekre forrasztasz, és utána mechanikailag rögzíted, akkor mondjuk adatlementésre jó lesz, de én nem sok reményt fűznék hozzá, hogy ebből még használhatót lehet építeni. Valami nagy kapacitású pendrive volt ez?
(#) POWERIVÁN válasza potyo hozzászólására (») Feb 25, 2010 /
 
Igen az volt, kérdésem lenne milen szögből fényképezzem le? a letört csatlakozót hogy fényképezzem le?
(#) potyo válasza POWERIVÁN hozzászólására (») Feb 25, 2010 /
 
Látszódjon az a vége amivel a gépbe dugod, és az az oldala, amelyik a panelon feküdt.
(#) POWERIVÁN válasza POWERIVÁN hozzászólására (») Feb 25, 2010 /
 
(#) Zola83 hozzászólása Feb 27, 2010 /
 
Hali! Van egy Kingston 8G penim! A havernál éppen filmet másoltunk rá amikor kiirta, hogy hiba az íráskor, és leállt. Azóta egyetlen egy gép sem tudja megnyitni a tartalmát. A total commander látja, hogy van ilyen meghajtó, de már a sajátgép nem. Viszont ha a total comm-ben rákattintok azt irja, hogy nincs ilyen meghajtó!
Nagyon fontos lenne róla az adatokat lementeni! Már egy csomó progit kipróbáltam, de amejik látta a penit, az nem tudott róla adatot menteni.
Ha valakinek van ötlete plz segítsetek.
Elég fontos cumó van rajta!

Köszi előre is mindenkinek!

kép.jpg
    
(#) t-dani válasza Zola83 hozzászólására (») Feb 27, 2010 /
 
Egy valóban óvatos hőlégfúvós melegítés esetleg segíthet rajta, átmenetileg. (Természetesen a belső tároló flash IC melegítésére - vagy a vezérlőjére - gondoltam.)
(#) Zola83 hozzászólása Feb 28, 2010 /
 
Megpróbálom, hátha sikerül!
Most például egész este bennehagytam a gépben, és folyamatosan világit a peni led-e!
Esetleg valami progit nemtudtok ajánlani az adatmentésre??


Azt hiszem megvan a hiba oka! Elvált az egyik alkatrész forrasztása, de mikor szészedtem a penit, kiesett a tokból! Tudja valaki mi lehetett ott??
Itt a kép róla!

PENI.jpg
    
(#) POWERIVÁN válasza POWERIVÁN hozzászólására (») Márc 7, 2010 /
 
Tud valaki segíteni nekem?
(#) zolika60 válasza POWERIVÁN hozzászólására (») Márc 7, 2010 /
 
A képek helyett csak reklámot látok. Így nem igen megy.
(#) sándor hozzászólása Máj 17, 2010 /
 
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy 8 GB-os pendrivet a gazdaságos boltban, és problémáim akadtak vele. A rámásolt fájlok egy része nem nyitható meg - "crc" hibát talál a "Totcommander" átnéztem "chk fls" pendrive tesztelő programmal, de fizikai hibát nem talált. Hiába formatálom a hiba megmarad. Lehet csinálni vele valamit, vagy vissza-vigyem a boltba (garanciás)?
(#) Norberto válasza sándor hozzászólására (») Máj 17, 2010 /
 
Esetleg vírus is tud ilyen alattomos csúnyaságokat művelni, pláne hordozható eszközről lévén szó. Ha ez kizárható teljesen, akkor bolt és garancia érvényesítése a helyes út. :yes:
(#) sándor válasza Norberto hozzászólására (») Máj 17, 2010 /
 
Köszönöm,úgy látom nincs mit tenni- a következő nagy bevásárlás alkalmával összecsomagolom a számlával együtt és visszaviszem!
Azért van "jó dolog" is ebben : megismertem néhány eszköz formázó/tesztelő/helyreállító programot ..
(#) embraced hozzászólása Jún 28, 2010 /
 
Sziasztok! Most vettem egy kingstone pendrive-ot és másoltam rá az adatot és közbe leállt.Kihúztam ,visszadugtam és a windows felismeri de a jobb klikk tulajdonságoknál 0 byte-ot ir ki kapacitásnak? Mi lehet a baja? lehet valamit kezdeni vele?
(#) kadarist válasza embraced hozzászólására (») Jún 28, 2010 /
 
Szia!
Formázd meg.
(#) embraced válasza kadarist hozzászólására (») Jún 28, 2010 /
 
Akartam már de nem fejezi be a formázást ha éppen egyáltalán el tudom kezdeni.
(#) kadarist válasza embraced hozzászólására (») Jún 28, 2010 /
 
Akkor gariban cseréltesd ki.
(#) potyo válasza embraced hozzászólására (») Jún 28, 2010 /
 
Csere előtt én még megpróbálkoznék egy újrapartícionálással.
(#) embraced válasza potyo hozzászólására (») Jún 28, 2010 /
 
Partíciót se látom.Amikor a sajátgépben a tulajdonságokat akarom megnézni a sajátgép se akar bejönni.Ha bejön akkor vacakol tovább.Akkor a jobb klikkes menüsor nem jön elő és igy tovább.Lemezkezelőben a particiót nem látja.Gariban pedig nem cserélik ki mert a csatlakozójánál letört egy kis műanyag és arra fogták hogy hibás.:S pedig miután letört JÓ VOLT legalább 3hónapig!
(#) potyo válasza embraced hozzászólására (») Jún 29, 2010 /
 
Hát akkor szerintem ezen már nemnagyon lehet segíteni...
(#) Vikesz92 hozzászólása Szept 22, 2010 /
 
Sziasztok.
Van 1 pendrive-om ami a csatlakozáskor A Windows nem ismeri fel az usb eszközt szöveget írja addig hibátlanul működött egyszer csak ez történt már sok keresgetésen vagyok túl találtam 1 oldalt oroszul ahol van elvileg a megoldása csak hobbiként piszkálgatom az elektronikát itthon tudnátok segíteni hogy mit is kéne csinálnom? az oldal: Google fordítóban és Eredetiben

A segítséget előre is köszönöm
(#) Vikesz92 válasza Vikesz92 hozzászólására (») Szept 23, 2010 /
 
megcsináltam

Minden meg van, még a vírus is rajta nem tudom pontosan hogy csak végig simogattam tűvel a flash lábait és az vezérlő lábait úgy látszik pont rövidre zártam valami tutiságot és megjavult
(#) steweboy hozzászólása Okt 18, 2010 /
 
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Adott egy pendrive aminek szerintem behalt a controllere viszont az adatokat meg kellene menteni. Szerintem külföldről behozott kütyü, szétszedtem megnéztem a chip-et milyen van benne, controllert milyen van benne. Elvileg kapható Magyarországon olyan pendrive(ugyanekkora kapacítással) ami ugyanezt a memóriachipet használja esetleg más a controllere. Szerintetek ha átültetném a chipeket(persze mefelelő eszközökkel) van esély az adatmentésre? Inkább 3-4 ezer Ft mint több tíz rugó a Kürt-nél....
(#) Bártfai Ferenc hozzászólása Dec 10, 2010 /
 
Sziasztok!
Van egy 128Gb-os pendriveom.. elég érdekesen viselkedik, mert ha formázom minden oké, adatot tudok rá másolni bármennyit... vissza is tudom olvasni de mindezt addig míg ki nem húzom a gépből.. ha kihúztam és újra visszadugom 10 fájlból 4 re azt mondja a gép, hogy sérült. nem tudjátok mit kezdhetnék vele? ha még 100 gigát tudnék használni az is jó lenne!
Következő: »»   4 / 11
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem