Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
No ezt nevezik pofátlanságnak! Én biztos követelném hogy csengesse ki a kárt! Ha nem, fejébe húznám azt a teherautó pótkereket
Az a minimum. De mi van, ha nem oszlopnak ment, hanem másik autónak és otthagyta aztán néhány hét múlva rajtam akarják leverni a kárt.
Valóban, erre nem is gondoltam
Mi a mai nap tanulsága? A kocsit kulccsal nem hagyunk sehol!
Na de akkor hogyan cserélte volna ki a gumit?
Ady Endrének is nehezére esett kimondani, ezért inkább versének "Góg és Magóg fia vagyok én" címet adta.
Néha túlszárnyalod magad.
Lett sperlemezem, meg ha minden összejön, ma a nővérem hozza az alkatrészeket a hangszínszabályzóhoz.
Feladom!
Hogy jön ez az Off-ba? ![]() Beszélhetsz a tehenekről, a sulis dolgokról, a világ megmentéséről, lányokról, kajáról, moziról, és még sorolhatnám, de az alkatrészekről, hangszínszabályzóról nem kellene.
Kezdőbe nem mehet, mert nem kérdés. Ki mit be nem mert nem építettem még semmit, s nem az a neve, hogy ki mit fog. Így azt hiszem, hogy ide váló, mert Pihenő pákás vagyok.
Hja, értem. Tehenek büdik, sulival kapcsolatban annyit mondok, hogy beteg vagyok, tehát mellőzöm, világ megmentéséről nem gondolkoztam, lányokat mellőzöm, mert multkor is átvertek, egy 3 hónapos kapcsolat után, most épp almás kalácsot ettem, moziban régen voltam, az eredetet néztem utoljára, közben csipeszeztem meg citromos gössert ittam ( tudom nem nekem való, de szeretem, na meg csak 2 %-os
) ...
No amit off-ként jelöltél be, az az ami nem off itt.
Hát úgy, hogy Gugli és Maugli fia vagyok én.
Egyszerűen invertálni kell a színeket. Ennyi.
Szép napot!
Gondoltam 'beírok' ide is.Holnap előadást tartok majd.Kissé izgulok,meg még főzünk is.(Mármint suliban,mi ezt 'Fazekas hét'-ként jelöljük meg)Tavaly gulyás levest főztünk,de inkább főzelék lett,mert a krupli jól szétfőtt.Hát nem marhahúst adtak?! (Jó,jó persze abból kell csinálni,de mi sertést kértünk!) Máté.
Az igazi gulyás marhából (Gulya a marha speciális többesszáma, gyűjtőnév.) van, és a hússal kezdjük a főzést. Utána bele a zöldség. Ti hamis gulyást csináltatok.
Szóval a lényeg: "Kelts fel egy igényt és elégítsd ki!"
Akkor felkelteni az asszonyt és..... Értem!
Vagy ha nincs más, keltsd fel magadat, és...
Ha meg igénytelen vagy, magadat sem!
Mindegy! Na, de látom a moderátorok el is tüntették ezt a csúnyaságot.
Neked tényleg kell a negyedik, utolsó figyelmeztetés?
A figyelmeztetést azért kaptad mert itt vagy?
Látom igen. :yes:
Lehet, hogy egyszerűen csak szürkével írta, az offban meg feketével
(Hogy ma milyen összevisszaság van ebben a topikban! Csatlakozom az előttem szólóhoz, minden jó magyar kajának a pörkölt az alapja: pl mákostészta. Nomeg a gogle és mauglit én is akartam mondani csak lekéstem, de így jártam) |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Mi a mai nap tanulsága? A kocsit kulccsal nem hagyunk sehol!

Ha meg igénytelen vagy, magadat sem!