Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1593 / 3649
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Sajnos a felső maróval végzett munkában nem tudok segíteni. Csak hagyományos módon vésővel és fűrésszel csináltam ilyesmit. :yes:
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! TE!
(#) Moszkvai válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Nekem tettszik!
(#) mrobi hozzászólása Ápr 6, 2011 /

Sziasztok!

Van itt olyan aki Samsung 5620-as telefont használ?
(#) zolika60 válasza mrobi hozzászólására (») Ápr 6, 2011 /

Aki használja, biztosan nincs itt.
(#) mrobi válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 6, 2011 /

Igen...többnyire így szokott lenni
(#) SzAndras00 válasza mrobi hozzászólására (») Ápr 6, 2011 /

Szia, nekem is Montém van.
(#) mrobi válasza SzAndras00 hozzászólására (») Ápr 6, 2011 /

Ezaz. Tudnál segíteni? Te hogy csatlakoztatod a géphez?
(#) SzAndras00 válasza mrobi hozzászólására (») Ápr 6, 2011 /

Kábellel, de azthiszem kékfoggal is ment
(#) Rober_4 hozzászólása Ápr 7, 2011 /

Tízből tíz gyerek már nem ismeri fel, a mentéshez a lemez ikonját, mert életben nem láttak mágneslemezt. Csak nézik, de gőzük sincs, hogy mit ábrázol!
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Dehogy kesergek, inkább vicces. Mindent nyomkodnak helyette főleg ami kör alakú, mert gondolom cédére gondolnak, amikor azt mondom lemez. Inkább tanulságos, hogy mennyire értelmüket veszíthetik a jelképek.
(#) gg630504 válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

mentes.png

(#) Müszi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 7, 2011 / 1

Nem kell velük foglalkozni, ha ennyire igyekeznek a "szakadékba", hadd menjenek, nem kell őket sajnálni.
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Akkor mutass nekik floppyt. Nekem van pártíz darab. Sőt, nagyfloppym is akad.
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Müszikém, szívemből szóltál! Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Annak semmi joga reklamálni, aki nem tett meg semmit sem a sorsa jobbra fordulásáért. Ha ő el...ssza az életét már csírájában, tegye. Csupán engem az zavar, hogy ha neadjisten fél életét munkanélküliként éli le, mert mindenre alkalmatlan (ab ovo lett vakvágányra küldve), akkor őt is az államnak "el kell tartania". Holott a legkevésbé ő tehet róla. DE! Megszokta, hogy neki minden "jár", és kiköveteli magának, ha nem kapja meg. A későbbiekben ez SÚLYOS gondot fog okozni a társadalomnak.

Nem dugom a fejem homokba, nem mondom azt, hogy becsukom a szemem, és nincs probléma. Szépen nyugodtan elmondom a véleményem, ha nem elég, akkor utat engedek. Ahogy ma divatos a szleng: én szóóóóóóóóóóótam. Nem vitázok, mert minek? Teljesen meddő, és energiapazarlás. Továbbá:
Idézet:
„Torgyánnal vitatkozni olyan, mint disznóval iszapbirkózni: mindketten sárosak lesztek, de ő élvezi is....”

Jelen álláspontom szerint nem helyes, de a - nem csak számomra - leginkább járható út a passzivitás. Széllel szembe nem lehet vizelni, csak üvegbe. Én ezt teszem.
Idézet:
„Mindig úgy neveltek, hogy meg kell dolgozni azért, amit akarok, és hát egy-egy cuccomért keményen megszenvedtem. Akkor be is voltam rágva, hogy de hát nem is kéne ezt csinálnom... De utólag nézve igencsak megérte. Megtanultam értékelni a dolgokat.”

Amikor a gyerek ezt nyilatkozza önszántából, az tükre a szülő igencsak helyén való pedagógiai érzékének.
(#) mrobi válasza SzAndras00 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Én arra gondoltam hogy neked hogy ismerte fel. De már megtaláltam. Az volt a baj hogy amikor feldugtam akkor háttértárra nyomtam. Így nem ismerte fel. De ha multimédiás eszközre akkor igen.

Még 1 kérdés. GPS-t tudtad-e használni? Vagy ez hogy működik?
(#) MaTe193 hozzászólása Ápr 7, 2011 /

Szép napot!
Holnap,Debrecenben a Kísérleti fizika tanszéken lesz "hipertér szakkör".Egyenáramú áramkörök építése/vizsgálata lesz a téma.Jön valaki?
Máté.
(#) Ricsi89 válasza MaTe193 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Oda járok és nem tudok róla? Én tuti nem, mert már itthon vagyok és ki nem teszem a lábam az utcára.
Egyébként szerintem ne gondolj valami túl bonyolult dologra. Zsebtelep, kapcsoló és izzó meg is teszi egy áramkörnek, azon lehet méricskélni is.
(#) MaTe193 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Hááát Nem is számítok semmi extrára,egyébként Bővebben: Link.
(#) Ricsi89 válasza MaTe193 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Találtam egy képet, amit nem szerettem volna látni. örülök, ha nem kell őket látnom és hallanom, mert múltkor is miattuk tartotta az egyik tanár a két órás gyakorlatot egybe. Mindenki mondta a magáét, ők meg csak vigyorogtak. Annyira nyaliznak a tanároknak, hogy az már idegesítő.
(#) Rober_4 válasza gg630504 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

No ez sem Microsoft termék...
Még vagy négy gépre kell tennem Linuxot, aztán tuti, hogy be sem engedem a wint kapcsolni az órán!
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

A fene egye meg, hogy mindenből ezt hozzátok ki!
Holott csak annyit mondtam, hogy szegények nem tudják, hogy milyen egy mágneslemez, így teljesen felesleges nekik ilyen ikonnal jelölni a mentést...
(#) Rober_4 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Pedig a neve alapján elég komoly dolgok mehetnek ott: Hipertér szakkör. Mondjuk elegendő alkoholmennyiség birtokában én is tudok hiperugrást produkálni
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Én arra próbáltam utalni, hogy akkor most 10 évente cseréljük az adatmentés ikonját? Azért, mert a fő adathordozók cserélődnek? [OFF]No meg azért az alapvető számítástechnikai intelligenciához az is hozzá tartozik, hogy tudja az emberpalánta, hogy mi az a floppy. Ha máshonnan nem, az internetről.
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Na azért!
(#) Ricsi89 válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Tudod kell a figyelemfelhívó név.
(#) gg630504 válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

A mentés egy folyamat. A floppy, CD, memória. Képzavar egy folyamatot egy tárggyal szimbolizálni.
Én például ezt használom a másolás jelzésére ( mentésre nem kellett még kitalálnom... ) animált gif, remélem műk.

filecopy.gif

(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Hát lehet, hogy ez a jövő, és minden adat ott lesz, de most, hogy hiperugrottam, már érzem, hogy valamikor, ez is csak egy múlt lesz! És kell egy újabb ikon
:nemtudom:
(#) Gafly válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Úgy mint az unokaöcsém?
Mert ő például úgy gondolta, hogy felhajt biciklivel a vasútállomás homlokrakodó lejtőjén és majd a másikon le...
Namost ott, mint utóbb kiderült praktikusan leginkább vágány van (zúzott kő ágyazat, sínek és betonalj/talpfa meg hasonlók)...
A srácnak a fejében meg azóta titánháló...
Mi ebből a tanulság? Két üveg bor jelentősen csökkenti a vasúti technológiában esetleg meglévő elméleti vagy gyakorlati jártasságot
Szerintem Frankye-vel tudnánk még pár hasonlót mesélni...
(#) Rober_4 válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Bizony bizony, három üveggel kellett volna innia, mert akkor, rá se tudott volna ülni a kerékpárra!
Következő: »»   1593 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem