Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
George W. Bush szívrohamot kap, meghal és egyenesen a pokolba kerül. Az
ördög már várja. - Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, kinek a helyére akarsz kerülni. - Ez jól hangzik - gondolja Bush, mikor elindulnak. Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Reagan fuldoklik: elmerül, felmerül, elmerül, felmerül... - Á, nem - mondja Bush - ez nem nekem való, én nagyon rossz úszó vagyok. Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni. - Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni. Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és azt csinálja, amihez a legjobban ért. Bush tágra nyílt szemmel bámulja őket, majd megszólal: - Na, ezt el tudnám viselni. - Rendben - röhög fel az ördög. - Szabad vagy, Monica!
- Jársz még ahhoz a belvárosi orvoshoz?
- Minek járnék? Rólam már minden orvos lemondott. - Úristen! Miért? - Mert egyiknek sem tudok fizetni.
Egy férfi felkeresi a pszichiáterét:
- A múlt héten vidékre utaztam, és táviratoztam a feleségemnek, hogy péntek helyett csütörtökön érkezem. Képzelje, doktor úr, mikor hazajöttem, bementem a lakásba és a feleségemet ágyban találtam egy férfival. A férfi ekkor zokogásban tör ki, a doki pedig vígasztaló hangon mondja: - Talán nem kapta meg a felesége a táviratot.
Vhöhöhö... Ez miért nem jutott eszembe?!
![]() ![]()
De micsoda pazarlás bele a panel, meg az IC...
Nem az a pazarlás, hanem az a két, szuper jó anyacsavar!
Van macskád? Akkor vigyázz! Nem minden az, aminek látszik
![]()
Két kép a megszállottaknak. (De nem ám topikot nyitni neki!
![]()
Gondolom, ebben az a vicc, hogy egy rosszcselekedetnek azonnal van következménye. Szerencsésnek tartom magam, hogy Chaplinen, Alfonsón, és nem ezen szocializálódtattam. Tanulságos, köszi.
CSajtipusok az informatikus férfiak szerint.
![]()
A gyerekszerelem óta együtt maradt pár ötvenedik házassági
évfordulóját ünnepli. Elballagnak hajdani iskolájukba, és megtalálják azt a padot, amibe a férj azt véste bele: "Szeretlek, Sally". Útban hazafelé egy zsák pénz pottyan a lábuk elé egy arra elhaladó páncélautóból. Sally felveszi, hazaviszi, és otthon kiderül, hogy 50 ezer dollár van benne. Stan, a férj azt mondja: - Vissza kell adnunk. Erre Sally: - Nincs kinek, talált pénz. - Még aznap rendőrök járnak házról házra, és őket is megkérdezik, tudnak-e valamit az eltűnt pénzről. Sally azt mondja: - Nem. Stan pedig azt: - A feleségem hazudik. A padláson rejtette el. Sally azt mondja: - A férjem már kezd szenilis lenni. Az egyik rendőr erre kéri Stant: - Legyen szíves az elejétől kezdve elmondani, mi történt. Stan azt mondja: - Sally meg én épp hazafelé jöttünk az iskolából... A rendőr ránéz a társára. - Gyere, nincs itt semmi keresnivalónk.
Ez így hajnalban most jó volt
![]() ![]()
Feleségül vettem egy özvegyasszonyt, akinek volt egy felnőtt lánya. Apám, aki gyakran meglátogatott minket, beleszeretett és elvette a nevelt lányomat. Apám tehát vejem lett, nevelt lányom pedig az anyám. Néhány hónap múltán fiam született, aki apám sógora és egyben az én nagybácsim lett. Apám feleségének is született egy fia. Ezzel egy csapásra lett egy testvérem és egy unokám. A feleségem a nagyanyám, hiszen anyám anyja. A kérdés: Ki vagyok én??
![]() ![]() ![]()
És ezt még lehet bonyolítani is ahogy nézem.
![]()
De az apja, akarom mondani a veje, az ismerte.
![]()
Én angolul tanultam ezt a rokoni kapcsolatok miatt, és úgy tudom, hogy ez valami híresebb ember életéről lett mintázva
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |