Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akitől vettem, nem adta hozzá a vízmértéket, így sajnos nem tudom kalibrált állásban használni a készüléket...
![]()
Nekem az előző verziója van, jó masina!
![]()
Akkor csak hullámvasutazásra lehet használni ? :bummafejbe:
Igen. Annyit tudok, hogy valami mérésre, meg , hogy minden rendes elektrósnak van..
![]()
[off]
Akkor én rendes elektrós vagyok mert nekem 3 is van. Igaz 1 nem működik. 1000 darabra szedtem. Amúgy hogyan építesz és mérsz be jól tápot vagy erősít, ha nincs szkópod. De nem off-oljunk az off-ban. ![]()
Tanulj , olvass és nem utolsó sorban merj kérdezni !
Na jó éjt minden forumtársnak ! (olyan fáradt vagyok, hogy nincs erőm pihenni) ![]()
Én tegnap olyan fáradt voltam , hogy éjjel felkeltem pihenni!
![]()
Jó reggelt mindenkinek! Úgy látom nem vagyunk még csak kevesen
![]() ![]() ![]()
Hogy ébredtem?
![]() És a ![]()
Az nem jó. Én már lázban égek hogy mikor jön a futár
![]() ![]() ![]()
Most már minden jó, de ezelőtt az a hajtás. 18-20-ig SZKTV versenyen voltam mint versenyző. Az eredménye meg is van (nem kell a suliban vizsgát tennem, plusz egy hónap fizetett szabadság)
![]() ![]()
Köszönöm szépen
![]() ![]()
Hát, bizony az vagy !
![]() Hát majd multival. Ezek biztos drágák, főleg újan. ![]()
Gratula!
Én ma benne voltam az újságban... ![]()
Ő is. Bővebben: Link
![]()
(hát) Bocsi Zoli bácsi !
![]()
Minden csak matematika és az egyenlet kérdése:
1 hát + 1 hát = 2 hát = púpúteve 1 hát * 1 hát = 1 hát = dromedár 1 hát / 1 hát = fél hát = Kvazimodo 1 hát - 1 hát = 0 hát = hát-talan Bővebben: Link ![]()
1/1 az nálunk: 1
![]()
Nem kell mindig a részletekbe belemenni.
![]() ![]() No meg az arany igazság: 1 sör, nem sör. 2 sör fél sör. 4 sör 1 sör. De hát, 1 sör, nem sör... ![]()
1 nő nem nő
2 nő fél nő 4 nő egy feleség.
Ma egy kicsit morcosan indul a napom. Egy nagyon kedves fórumozó társunk küldött nekem kf tekercseket. Sajnos a Magyar Posta kisegere kirágta a borítékot oldalt és emiatt valószínűleg kipottyantak véletlenül a tekercsek. Vajon mire használja a kisegér a kf tekercseket? Szerintetek érdemes reklamálnom a postán? Megkeresik az egeret?
![]()
Lehet bele kellett volna rakni azokat az apró dolgokat egy zárható zacsiba és akkor talán nem potyognak ki.
![]()
Valószínűleg a zacskó nem ellenfél egy éhes kisegérnek...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |