Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Igazi ENERGY DRINK
Vigyázz mert ellopják reklámnak. Bár ki tudja az alumínium hogyan reagál az oldattal.
Hehe, nyerek egy "raklap watt energiaitalt", addig HE-zek róla, míg le nem merül, csak utána lehet meginni.
Csak vigyázz a raklapnyi "energiát", hogy szállítod még a végén megráz :felkialtas:
Igaz.
Csak nem fog, meg talán le van szigetelve. Csúnya világ lenne, ha valami rövidre zárná azt a sok dobozt. :hide:
Jajj, ne már, tudjuk a jelentését!
Van is ilyen szövetsége a Taekwondo-nak
Ez teljesen hihető! Azért mutat csak 0.9V-ot 1,5V helyett, mert már használt, le van merülve! Nézd meg jobban, fel van nyitva!
Most vagy a mérőműszer rossz, vagy durva ez az energiaital...
Hidd el jó a mérő műszer !!
Mese nincsen, holnap vennem kell egy energiaitalt, mert nem akarom elhinni, hogy 1V van az energiaitalos dobozban...
De én Hell-t veszek, mert abban pokoli erő van és azt még szeretem is. Lehet, hogy abban meglesz még a 2V-is.
Vegyél RedBull-t csak vigyázz az ív nehogy áthúzzon a doboz teteje és alja között
Mielőtt kinyitnád írd alá az érintésvédelmi szabályzatot.
És a műanyag csomagolásúval mi lehet a helyzet? Az lenne az érintésvédelmi kiszerelés?
Ha apám legközelebb vesz magának egy energiaitalt,ezt kipróbálom
,mert ezt nem hiszem el...
Én egyáltalán nem csodálkozom ezen, némelyik répában mi is mértünk 1V-ot, amikor fizikán 2 hétig ezzel esztelenkedtünk.. Vittük a krumplit, a répát, almát, citromot, narancsot, és a LED-jeimet világítottuk ki velük, igaz halványan, de..
De ahhoz használtatok elektródákat is nem?Mert mi úgy csináltunk krumpliból akkukat,és volt "verseny" is,hogy milyen elektróda párosítással érjük el a legnagyobb feszt.
Semmi extrát nem tettünk, csak egy ónnal és egy réz dróttal egymásba kötöttünk párat
Mindeféleképpen.
Komolyan mondom holnap multiméterrel végigjárok mindent, ami itthon van. Ha még a répában és a krumpliban is feszültség van. Erre nem gondoltam volna...
Azért villágit mert savas nem ?
egyébként aki kiváncsi a tükre el mondom pm-be xd
Igen, a savasság miatt, legalábbis én is így tudom.
Kimerült gombelem a bontófül mögött? csak egy tipp
Másképp:
Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség + polc, rekesz
Minden lehetséges, mióta a BIOS is alacsony feszültséggel programozható flash memóriában van..
Ha 1V van a Watt Light -ban akkor mennyi
lehet a normál Watt ban? csakis földelve szabad inni |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Vigyázz mert ellopják reklámnak. Bár ki tudja az alumínium hogyan reagál az oldattal.
Mielőtt kinyitnád írd alá az érintésvédelmi szabályzatot.