Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem az órát kéne állítgatni, hanem egy órával előbb kezdeni a napot. Itt a normális munkaidő 8-16 óra, vannak országok, ahol 7-15.
Az óra állítgatásától semmi nem változik, maximum nem érezzük olyan koránnak a 8 órát, mint a 7-et.
Sajnos nálunk még mindég úgy van, mint 40 éve, nézz csak körbe.
![]() De a légkondi nem tartozik a fényigényes tevékenységek közé, mint a főzés és sok egyéb más tevékenység sem. -Te apjuk nézzmáki, világos van? -Igen annyuk! -Noakko kapcsold má be a légkondit. ![]() @peti333 Nálad a pont. A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2015
Nem bírom abbahagyni a röhögést..
![]()
Láttam már viccesebbet de nem rossz.
Így helloween idején, gondolom belefér egy kis humor.
Sírfeliratok: Itt nyugszik a Kövér Döme, kire ráesett a malom köve. mire leemelték róla, holtan mászott ki alóla. -- Itt nyugszik Ferkó, kit agyon rúgott a Pejkó. Jóskának hívták az elhunytat, csak a rím kedvéért íratott Ferkónak.
Bocs, de inkább maradjunk a Mindenszentek-nél, vagy a Halottak Napja a magyar megnevezés.
A kelta ünnepet hagyjuk meg a külföldieknek. ![]()
Valahonnan az időszámításunk kezdete körüli időből egy sírfelirat:
Itt nyugszom én, olvasod te, olvasnám én, nyugodnál te... De itt van egy rakás. Végül is mindenből lehet viccet csinálni és azt hiszem rendjén is van ez. Egészen addig, míg nem rólunk van szó. Persze van, aki saját magát is kigúnyolja. ( De mástól nem tűri el... ) Ha már úgyis rövid az itt töltött idő, akkor legalább teljen vidáman. Némi szarkazmustól áthatva... sírfeliratok
Egyik barátomnak javítottam egy magnó mert ne szólt.Babráltam vele ő meg mellettem ül és megszólal:
-Mit babrász azzal ha van benne hangszóró akkó müxik nem? -Talán. Válaszolok erre. A párbeszéd többi részére nem emlékszem,de az is érdekes volt.
Idézet: „Na, így még nem jártam!” ![]() Zseniális! ![]()
Mihály András volt a nevem amíg éltem. Mikor nem reméltem a hídról leestem, a nyakamat szegtem. Isten bocsássa bűnöm. Aki részeg, otthon üljön.
Szomszédom kicsit tudományosabb volt. Kiszedett egy csomó alkatrészt rossz rádiókból, tetszőlegesen összeforrasztotta pókhálóba. Rá kötött egy hangszórót. Kérdeztem mit épített, válasz: kipróbálom az alkatrészeket, ha kötök rá egy elemet ( a háló két tetszőleges pontjára) és pattan a hangszóró, akkor jók az alkatrészek nem?
Az se semmi.
Ezt ma hallottam a rádióba, nektek mi a véleményetek róla?
Bővebben: Link
Borzalmas!
Most nem a zeneisége a lényeg, mert egy írható cd-t nem pazarolnék rá, hanem a mondandója.
Az egy kicsit ránk vall nem? Mindent pró bálunk memteni, nem egyből újat venni.
Úgy án blokk az. De nem is vicces.
![]()
Ezen jót nevettem!
![]()
Ez kemény, de mi a fene volt az?
![]()
Betonsimogatógép
![]()
Zorro kutyafüle hozzá képest
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2015
Legszebb öröm a káröröm.
![]()
Nem valószínű. Csak a Posta vigyázó kezei szállította.
![]()
Snsv laptop. Ó bocsánat Leptop.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2015
Akkor már a HP se maradjon ki.
![]()
|
Bejelentkezés
Hirdetés |