Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » Furatszerelt PICKit2 Klón
Furatszerelt PICKit2 Klón
Szerző: Hp41C, idő: Szept 22, 2010, Olvasva: 45983, Oldal olvasási idő: kb. 1 perc
Lapozás: OK   1 / 7
Majdnem teljesen furatszerelt PICkit2 klón azoknak, akik nem szeretnének smd alkatrészekkel felépített kártyákat beültetni, bemérni, javítani.

FURATSZERELT PICKit2 KLÓN

            Sokakat visszariaszt a felületszerelt, netán kétoldalas nyomtatott áramkör készítése, a kicsi alkatrészek beültetése, az ilyen kártya bemérése, ha valamilyen hiba keletkezik az áramkörben, annak javítása. Azoknak készítettem ezt a leírást, akik a fenti problémákkal küszködnek.

Specifikáció:

Teljes értékű PICKit2 klón (majdnem teljesen) furatszerelt alkatrészekkel, az eredeti leírás (PICkit2 User’s Guide DS1553) szerinti összes funkcióval valamint a PICkit2 Programmer-To-Go Users’s Guide –ban szereplő memóriabővítési lehetőséggel.  

            P96 műanyag műszerdoboz (81x70x35 mm) méreteihez igazodik a kártyaméret. Az áramköri lap a dobozban kialakított vállakra fekszik fel, rögzítéshez nem kell külön elem. A LED-ek és a nyomógomb a doboz tetején, a csatlakozók a doboz két rövidebb oldalára készített nyílásokba illeszkednek.

            Az USB csatlakozó normál USB-B furatszerelt kivitel. Az ICSP csatlakozó egy régi PC-s game port hátlapi kivezetéséből készült (2*8 kivezetéses tüskesorra illeszkedő csatlakozóval). Ahogy a terven majd látható, a kártya szélére eső 8 kivezetés földpontra kapcsolódik.

Az elkészült, beültetett, bemért panel képe.

A bedobozolt PICKit2 használatban.


A cikk még nem ért véget, lapozz!
Következő: »»   1 / 7
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem