Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » Videoton R4430
Videoton R4430
Szerző: Lázár Péter, idő: Nov 30, 2012, Olvasva: 12748, Oldal olvasási idő: kb. 1 perc
Lapozás: OK   2 / 3

Kezdtem a gombokkal a munkát, az eredetiek töröttek és hiányzik az alumínium közép díszük. De épp kapóra jött az alkatrésznek érkezett rádió. Gombjai lemosás után, szinte mintha újak lennének. A varázsszem kiderült, hogy nem is a belevaló van benne. Nem rendelkezem nagy készlettel elektroncsövek területén sajna, de pont akadt egy belevaló.

videoton08.jpg

Íme, így néz ki az elektronika rendbetéve:

videoton09.jpg

De mi is történt azon kívül, hogy a portól megszabadultam, és az alsó deszkát átdrótkeféztem. És persze átfestettem dió Xyladecorral, így eltűnt a por róla és a dohányszag is a múlté már. Kicseréltem a skálaizzót foglalatostul.

videoton10.jpg

A főkapcsoló direktbe át volt kötve, nem véletlenül, teljesen szétégett. Az erősáram nem játék, így ez a kis újítás a készüléknek sem árt, és itt is legfontosabb a biztonság. Azaz az egészet kicseréltem egy mai kapcsolóra, szerencsémre passzoltak a furatok.

videoton11.jpg

A kondenzátor is csere-bere alapon kikerült a készülékből. Ezt a Teslát kapta meg.

videoton12.jpg

A derítőlap papírból lett, hasonló színűt kerestem mint az eredeti. Lehet, hogy az eredeti hófehér volt, de eltörve az anyagának a belseje is ilyesmi színű volt. Így lett ilyen színű végül.

videoton13.jpg

Felkerült a skálaüveg (műanyag) és a tartozékai.

videoton14.jpg


A cikk még nem ért véget, lapozz!
Következő: »»   2 / 3
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem