Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Kezdő vagyok és egy 7 szegmenses kijelzővel ellátott digitális kapcsolást szeretnék összerakni 7404, 7493 és 7446 felhasználásával. A kérdés csak annyi lenne, hogy a mellékelt képen szereplő kapcsolási rajzból (7404_kapcs.gif) tényleg a beültetési rajz következik-e (7404_beult.gif), vagy nem? Ha nem akkor az is érdekelne természetesen, hogy miért nem? Valaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Kicsit furcsán teszed fel a kérdést... általában ha nem olyan programmal dolgozol, ami automatikusan megcsinálja a nyák-oldali és a beültetési rajzot, a kapcs. alapján neked kell elkészíteni. Tehát nem "következik", hanem "alapján"...
ferci!
A kérdés nem a nyelvtan volt, hanem az elektro! Ahhoz, is hozzá tudnál tenni valamit?
Ha nem figyeltél volna... nem nyelvtani dolgot kritizáltam... magyarra fordítva: a nyákon a fóliázat vezetése tőled függ; ha neked úgy tetszik, beültetheted az alkatrészt ( ebben az esetben) kb. úgy, ahogy nézed a kapcsrajzon, de ez nem mindig jön össze ( átkötés v. kikerülés)... néha helyileg nem ott vannak, ahogy elképzeled és a fólia kicsit másfelé megy. Ez akkor van inkább, ha nem mindegy a nyák alakja, mérete. talán érthető...
Az adatlapját tanulmányozd át:
Bővebben: Link és itt van egy "belső rajz": Bővebben: Link Szerintem ebből kiderül!
Az adatlapból hogy derül ki, milyen beültetést akar valaki ( főleg, ha ilyen dologról van szó...) ?
Meglátásom szerint redriver a kapuk kiosztásánál volt "elveszve" és panelt akar majd tervezni. Panelt meg csak a tokozás ismeretében lehet. Szerintem... Ha neked lenne igazad, akkor bocsi.
A 2. rajzon ott van minden, úgyhogy az sem lehet kérdés. Persze használhatja a másik 2 , üres rendszert is és mindjárt más a beültetés is - ugyanakkor teljesen egyenértékű a kapcsolás .
ezért írtam rá a dolgokat az IC-re.
Tehát menni fog?
Elvileg igen... max ha nem indul meg, akkor a 220 ohm-ot kell növelni, de ez már más kérdés.
Köszönöm!
Bár elsőre is elég lett volna egy logikai 0, vagy 1...
Még mindig nem értek veled egyet....
Köszi.....................
Így is lehet meg úgy is, stb., stb... még legalább 5-6 lehetőség.
Beültetési rajzok ( egyszerűsítve...) |
Bejelentkezés
Hirdetés |