Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Fenyegettelek már, hogy egyszer elmennék megnézni a telephelyet, csak egyedül nyögvenyelős.
Pesti mag meg két csoportra oszlik: - Nekem sokkal több ilyen rozsdás vackom van, mit nézzek. - Ha idehozod a ház elé ebéd előtt, akkor ha olyan kedvem van, lemegyek megnézni. Örülök hogy ott leszel, majd nézgelődünk, beszélgetünk. ![]()
Egyszer hozzád kellene HE találkozót csinálni.
![]() Igen, biztos vagyok benne most is lesz sok érdekesség nálad. ![]()
Ha valamikor elkészül egy 200 négyzetméteres épület, akkor már jobban áttekinthető lesz.
rengetegen járnak hozzám, innen a hobbielektronikáról is ![]() ott találkozunk.
Ha látnád mi van nála. A tároló fullon van régi eszközökkel. Az udvara több mint elég egy találkozóra csak kedv kérdése.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 8:23
Majd még egyszer lehet látom még, ha lehet.
![]() Biztos vagyok benne, hogy sok érdekes és különleges dologa van. Békescsabán is sok minden lesz, mèg nem csak a nagyobb műszerekre vagy rádiókra gonolok. A kisebb alkatrészek között is mindig sok érdekesség van, amivel máshol nem is nagyon lehet. ![]()
Azért egy találkozó megszervezése nem csak kedv és udvar kérdése...
![]() Órákig tudnám sorolni, mennyi minden kell még hozzá...
Kedves Fórumtársak!
A véglegeshez közeli terembeosztást közzé teszem. A mai napon is két új jelentkezést kaptunk. Tudunk szorítani még helyet, ha valaki szeretne kiállítani, de lassan betelt a terem. ![]()
Azt mondtat a tévének, hogy egy vidéki rendezvény adta az ötletet a csabai találkozóhoz. Amit én csináltam az full nomád volt de senki nem panaszkodott. Igaz a létszám elmaradt a várttól dehát ez van na.
Ne emlegetsd az elsőt. Szörnyen néztem ki.
Bizony-bizony, a zsákai találkozó adta az ötletet, ezt múlt héten, csütörtökön is elmondtam a helyi TV stúdióban.
Érdemeid sosem vesznek feledésbe... ![]()
Már csak a péntek13. át kell kibekkelni
![]()
Van a környékünkön egy fekete macska, mi csak Útak-nak hívjuk.
Simán nekiáll az út közepén mosakodni. Még talán a mentő is megvárja, ameddig végez. Szerencsére tőlünk Csabára pont a másik irányba kell menni. ![]()
Doktor úr mennyi van még hátra ? 3 ! év -hónap - nap ? 2-1 ......
Már csak a pipere cikkek és takarmány van hátra, amúgy egész nap el voltam a cuccolással.
![]() Nagyon kiváncsi vagyok a szattyánbőr borításra a micsodáidon. ![]() Idézet: ..... Ki fogom rakni az asztalra „Nagyon kiváncsi vagyok a szattyánbőr borításra a micsodáidon” ![]() A hozzászólás módosítva: Csü, 19:19
De jó neked.
![]() Nekem még holnap az ingyen elvihetőt még össze kell szednem. Péntek 13. ; ) A többi megvan. ![]() A hozzászólás módosítva: Csü, 19:55
Érdekes menet várható, az igaz.
![]() Mi ugye 13 pénteken idulunk neki reggel. Tankolás. Szentesen sírra váza visszaragasztás. Ehhez minden össze van pakolva. Ebéd, szerintem Szentesen a sikeres vázaragasztást megünneplendő. Utána Hódmező, Hege88-tól felcuppantja Granpa a tévesen elcipelt cuccokat, amiket visz vissza Pestre. Érkezés Csabára kipakolás, segítés mohingeréknek, és másoknak ebben. Utána mindenkit el kell vinni aludni, mert mindeni másutt aluszik. Reggel ugyanez fordított sorrendben. Tombola után húzás haza, mint a tőkés réce. Idézet: „Reggel ugyanez fordított sorrendben.” Lefeszegetni a sírról a vázát? Utána leszívni a benzint a tankból? Hege visszaviszi a tévesen elvitt cuccot? (Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni. ![]()
Az egyik macskánk fekete, úgyhogy szerintem mi alapból immunisak vagyunk a babonák ellen.
![]()
Aki meg nem, az befesti fehérre..
Aki nem indult el tegnap , most kezdhet szedelődzködni ...
![]() ![]()
Mi már Mohácson vagyunk. Jó mulatást mindenkinek.
Ezúton szeretném megköszöni mohinger fórumtársunknak, hogy idén is megrendezette a csabai találkozót.
![]() Jövőre ugyan itt, közel ugyanekkor! ![]() A hozzászólás módosítva: Szo, 20:10
Ez így van, ott voltunk, jó volt.
![]() Hazafelé voltak anyázások a(z ingyen) szállással kapcsolatban, meg a cateringgel kapcsolatban, de aztán mindenki lenyugodott). Amúgy szerintem sok ingyen (karszalagtalan) besunnyogó volt, nem tudom mekkora lett a hivatalos létszám, de így érzés szerint kevesebben voltunk mint előzőleg. Képeket, hivatalos linket kérjük osszatok meg.
Én is majdnem elfelejtettem venni "jegyet". Olyan hiányérzetem volt.
![]() Legalább nem volt unalmas az az út visszafelé. ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szo, 21:05
Tudod, odafelé viccesebb volt.
![]() Elmentünk hege88-hoz, a Pestről, Pestre img mesternek szánt panelekért, Hódmezővásárhelyre. Szentesről elindulván, megkérdeztem Granpa mestert, hogy otthon lészen-e hege88? Hát persze, hiszen tudja hogy megyünk. Felhívtad? Mert tudod péntek, és munkanap van. Nem is tudom a számát. Aztán bősz telefonálásba kezdett, de a kolléga nem vette fel a telefont. Odaértünk, sehol senki, csönget, kiabál, rugdossa a kerítést, ordítozik. Keskeny zsákutca lévén gondolom megfordulok, mert ebből már semmi jó nem sül ki. Gery78 ott terpeszkedik az anyósülésen, mondom neki, hogy megfordulok, ott van szembe két betonozott kapubejáró, meg két oldalt a mély árok végig az utcában. Akkor most kiszálljak? Nem látom, hol van az árok. Csak tolassál. És akkor már két hátsó kerékkel benne is voltunk. Gery78: Akkor meg is van az árok. Akkor most tényleg kiszálljak? Granpa kicsit elszabadult a szomszédasszony fűzéséből. Minek mentél bele, bárki látja, szemüveg nélkül is, hogy ott van az árok. De ez a vacak, elsőkerék meghajtású, ha hátsó lenne simán kiugrana innen, ha tennénk bele négy zsák cementet a csomagtartóba. Akkor pofa be, ketten toljátok, ha már mindketten kiszálltatok az autóból, én meg kapartatok. Megfordultam végül az autóval, eddig nagy károsodásról nem tudok. Mármint az EGÓ-t leszámítva, mert szerintem hege88 szomszédsága telipofával röhög a hülye pestieken. Hazafelé simán mehettünk volna arra, de granpa szerint hege88 úgyis délutános műszakban volt, inkább pihenjen. A szomszéd asszony (és társai) meg azóta is kuncog magában, és feltöltött telefonnal várja a pestieket. További romantika a szomszédasszonnyal szerintem nem várható.
Kedves Fórumtársak!
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki kiállítóként elhozta a fantasztikus készülékeit: a legkülönfélébb órákat, készülékeket, gyűjteményi darabokat, börzés holmikat, ingyen elvihető cuccokat és a sok-sok felajánlást a tombolára. A látogató, nézelődő fórumtársaknak is köszönöm, hogy eljöttek, sok mindenkivel tudtam beszélgetni, nagyon jól éreztem magam az idén is. Az idén is bővült a kiállítók köre, aminek nagyon örültem. A médiában már megjelent két cikk a találkozóról, ezeket itt most közzé teszem: BEHIR cikke: Bővebben: Link BEOL cikke: Bővebben: Link A Vasutas művház képgalériája: Bővebben: Link
Saját képek a találkozóról első adag:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |