Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Ó.
Ez melyik "Alternativ HE találkozó"-hoz előkészület?
Egy országos találkozó van meghirdetve, és ott van még a rendezvény helyszinén a bontott palatető.
Idén miért péntekre teszitek a györöki találkozót szombat helyett?
Ezt még hányszor kérdezed meg???
Adtam már választ is rá, el is fogadtad: A találkozó fő napja szombat lesz 15-16-17-ből Csak leszünk páran (messziről jövők) akik már péntek délutánra odamegyünk. Ja, a fejlécben meg elk..rta a moderátor, vagy ki... A hozzászólás módosítva: Szo, 11:24
Oké, rendben, csupán az kavart meg, hogy itt a topik fejlécében péntek lett kiírva.
![]() Akkor feljegyzem, hogy "május 16. szombat, györöki találkozó".
Arra nem is emlékszem. De inkább felhasználnám, mint "ártalmattatlíntattnám". (Ezt a szót de nehéz leírni)
Azbesztcement, nem azbesztzsinór (amit pedig ma is használunk). Nem tud ugy ártani, ahogyan sugallják. Gyartáskor, es utófeldolgozaskor viszont igen.
Nem teszem én sehová, nem én szervezem.
Rendben, csupán a legkönnyebben elérhetőt kérdeztem.
HURRÁ! Megjelent végre a hír.
![]() Lehet, hogy én írtam el (15-e nekem mást is jelent) a modiknak, de 16-a főnap. Felkötöm a vászonneműt, hogy rend legyen addigra.
Akinek szállás kell, szóljon hamar, hogy még bővíthető legyen (esetleg).
Így már minden világos. Amúgy idén is várom, legalább oda jussak el, ha már máshova nem nagyon.
Esetleg vissza vinném a tavaly elhozott kistévét, nincs képe csak hangja, úgy pedig nem jó.
Nem hír, hanem fejléc-szöveg. Ez okozta a félreértést. A dátumot javítottam, így már talán minden, mindenkinek világos.
Jól emlékszem, hogy a mi szállasunk megrendelődött?
Szerintem az tutira megvan.
Rajtatok kívül ki megy még, és hogyan?
Emlékeim szerint igen. Holnap azért rékérdezek.
Peldaul te jössz (emlékeim szerint).
Meg fel is vehetlek a kék villámra.
Györökre természetesen jönnék én is, tavalyhoz hasonlóan valamelyikőtök kocsijába becsüccsenve.
Felveszlek ha adol érte valami gyümölcsöt.
Én úgy emlékszem, hogy kihagyom a soknapos pizsamás bulit.
![]() Kultúrprogramokkal nem tudom hogyan áll a szervező: Erotika Nosztalgia Horror Bár, három az egyben: Kinyitom a pinece ajtaját. ![]() Terényből mióta ide költözött, még nem láttam a magnókat. Ezzel még talán el lehet csábítani.
@jani1987 ‒ Majd leboltoljuk valahogyan...
![]() @Gafly ‒ Ha jól rémlik tavaly se nagyon érdeklődtetek kultúrprogramok iránt, lehet, hogy végül nem is ment be közületek senki sehova Keszthelyen bármit is megnézni.
Másként emlékszem.
De nagy érdeklődés nem volt, az igaz...
Az tavalyelőtt volt.
Gyorsan szállnak az évek...
Kérdeztem közben az "okosabbat":
Idézet: „Igen, a balatongyöröki találkozókon lehet ott aludni, sőt a közösségi élmény jelentős része az ottalvós buli. A szálláslehetőségek általában a következők: A tábor épületében: A Balatongyörök-Becehegyen található (Vadrózsa utca 17.) ifjúsági táborban vannak egyszerűbb, többágyas szobák. Ezeket a fórumon előre le kell foglalni a szervezőknél. Sátorozás: A tábor kertjében sokan sátorban alszanak, ami a legolcsóbb és leginkább "nomád" megoldás. Saját megoldás: Vannak, akik a közeli panziókban vagy magánszállásokon foglalnak szobát a faluban, ha kényelmesebb ágyra vágynak, de napközben és este a táborban vannak a csapattal. Granpa és a keménymag általában a táborban marad, így az esti beszélgetések és a reggeli közös kávézások a legjobb részei a találkozónak. ” Küldjetek képet. SzállásT. (B.Györökre messziről jövő) Vendégek!4-5 fő fizetős szálláshely (2 szoba, 2+3 ágy a szomszédban) is megoldott, de az ingyenes is 3-4 hely házon belül. Szeretném, ha komolyabb létszám lenne, mint tavaly. Étkezés-igényt is meg kellene beszélni. Egyszerű egy-tál ételre gondolok, javaslatokat kérek. Italokra is gondolok. (s-b-p és komolytalanabbak) Valamint, 50 km-en belülieknek kötelező megjelenés! ![]() Hozzászólás itt (vagy privátban, hogy ne töltsük a helyet feleslegesen).
Valami kis sütit most is tervez anyám adni, mint tavaly, majd meglátjuk, hogy mit és mennyit.
Én vinném a matracomat, hálózsákomat. Ha jut 2m2 a házban.
Felső szinten, jobb oldalon a kanapé, a létező legjobb héderezni szingliknek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |