Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Igen, őszibaracklé -és (jut eszembe) kajszi is van közte.
Pont arra gondolván vannak, hogy nem mindenki iszik seritalt, hát legyen ilyen is. A süti az jó dolog, biztosan lesz arra is igény.
Egyben válaszolok:
Mai Ferenc, Gergely névnap és összevont születésnap találkozó jól sikerült, bár nyomokban sem tartalmazott Ferencet és Gergőt. Csülök és körömpörköltnek valós hús megrendelve. Kiló sertészsír már ott vár a szűz inox bográccsal és állvánnyal a garázsban. A hozzászólás módosítva: Szo, 21:16
Ha kérdés arra irányult, hogy ezt tegnap hol fényképeztük, akkor Ópusztaszer
Ha meg arra irányult, hogy hol használnak még ilyet, esetleg indiában. Kedden hivatalosak vagyunk vacsira az indiai kolléganőmékhez, a mamája főz. Tökre nem olyan mint Kálmán: Se hús, se pia.
Hoffert még láttam annó út szélén parkolni iskolába menet.
Sajnos ebben az évben nem kerül megrendezésre.
Ha már India.
Megmuttatta mije van. A hozzászólás módosítva: Vas, 13:09
Ki van fizetve már csak el kell hozni. Kicsit nyűgi a Riaa kolega de remèlem megegyeztek. Privátban szeretnèm elkèrni a számodat. Savanyúságnak uborkát terveztünk vinni de más megoldást is meghallgatok. Továbbá viszem a kèt kilo kenyeret.
A hozzászólás módosítva: Vas, 13:17
Na, mindjart küldöm a telefonszámot.
Remélem azért, hogy Ria fórumtars útbaesik
Szerintem az "csak" gőzeke. Ha jobban körülfényképeződött volna...
Létezett valódi gőztraktor, tényleg. Ha vennenk a faradsagot, és elballagnánk a Georgikonba, Keszthelyen, csodakat látnánk. 30 éve nem voltam én sem A hozzászólás módosítva: Vas, 19:32
Izé.. 20 éve nem voltam, csak elírtam
![]() Mindenesetre Zsomborunk még segítene is biztosan. A hozzászólás módosítva: Vas, 19:34
Igazándiból, ha már három napos pizsma party lészen, akkor valamennyi kultúrprogram is beleférhet...
Ez fehèrváron volt.
Gőzekének középen alul van nagy vízszintesen lévő kötélhúzó tárcsa.
Nem tudok plusz program szervezésben segíteni, de egyáltalán nem borsos a belépő a Majormúzeumba, ha arra gondolsz...
Amúgy volt olyan év, mikor akartatok volna plusz programot (múzeum) a györöki találkozó utánra, de nem nagyon lelkesedtetek, közülünk alig voltatok páran (én se voltam).
Hát:
- Nem én szervezem a dolgot - Nem én lakok ott - Nem is megyek Ugyanakor annó csak felhágtunk a kilátóba SZS mesterrel.
Hát, tényleg nem sokan, de páran azért elmentünk a radiómúzeumba.
(Lelkesedtem én. Mentem is.) Ha nem tudsz segiteni, hát nem. A hozzászólás módosítva: Hé, 8:34
Van nekem otthon èpp elég rádióm. Elég azokat nèzegetni.
Granpa is azt szokta mondani, hogy azért nem megy gyárlátogatásra, mert dolgozott Ő már akkora gyárakba, hogy neki semmi izgalmat nem okoz.
Múzeumba sem megy, mert van neki annyi cucca a pinecében, hogy csak na.
Hosszú életet kívánok neki de ha nem lesz akkor lehet menteni a cuccokat.
Szerintem is éljen soká, meg szeretjük is.
Node, akkor utánanéztem én.
Sajnos a Georgikon múzeum nyitvatartása pont nem kedvez nekünk. -Pénteken ugyan nyitva lesz, de akkor éppcsak odaérünk Györökre. -Szombaton a találkozó fő napja, nemigen lesz időnk rá. -Vasárnap meg nem lesz nyitva... A hozzászólás módosítva: Hé, 18:00
Beiktathatnátok esetleg úgy, hogy pénteken a múzeumot útba ejtitek, mikor Györökre mentek?
Nem, az most mem fog összejönni. Az összejövetelre erkezőket nem trombitalhatom össze azonnali múzeumlatogatasra utazas után azonnsl
![]() De majd augusztusban balatonozunk, szerintem akkor. Csakhát akkor meg nem testületileg...
Ha nagyon akarjátok, akkor esetleg most se testületileg gondoltam, hogy mennétek odafelé a múzeumba.
Azt amúgy tudjuk, hogy ki megy?
![]() Már ugye ha nem titok... |
Bejelentkezés
Hirdetés |

főz.
Megmuttatta mije van.