Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Igyekeztem követni az eredetileg leírt sorrendet, így viszont én kerültem legelölre. Pedig anyám úgy tanította, hogy úgy illik: mindig magam említsem utolsóként a sorrendben.
Bocsánatot kérek. A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2026
Ne keverd össze a dolgokat, csak 16-án leszek jelen Györökön, reggel valamelyikőtök elvisz, a nap végén pedig majd visszahoz.
(Bár időközben annyit változott a munkába járásom, hogy jobb busz nem lévén már reggel 7 óra körül ott vagyok, viszont így dél körül el tudok jönni és 13 óra körül már itthon is vagyok, ami nekem sokkal jobb.)
Összefoglalva, akkor Te szombat reggel hétkor, busszal érkezel.
Az jó mert segíthetsz az előkészületekben.
Nem, félreérted. Szombat délelőtt elején valamelyikőtök felszed autóval Keszthelyen és majd a nap végén visszavisz, "off" zárójelben csak a péntekre reagálva írtam, hogy már más rend szerint járok munkába, amivel délután már sokkal hamarabb otthon vagyok.
Kulcszó kell?Volna egy kérdésem...A francért kell összekeveredni a hozzászólásoknak? Rohadtul értelmét veszíti az egész. A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2026
Felvesz bizony, Jánosunk (jani1987) lesz az.
Minden más elgondolás rossz elgondolás. Haza is visz valaki, lehet, hogy János, lehet, hogy ZuZi. Ez menetközben derül ki.
Nem.
Jani azt ígérte (többször is), hogy érte megy. A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2026
Pontosan, "jani1987" visz és majd ott derül ki, hogy ki visz majd haza a helyszínről, majd meglátjuk, hogy a délután folyamán mennyire fáradunk el, hogy mikor és kivel induljunk vissza.
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2026
Ha sokáig magyarázod a dolgokat ott hagylak a.... Ott. Aztán jössz ahogy akarsz.
Csupán az időközben újra és újra felmerülő félreértéseket akarom ilyenkor rendbe tenni.
Nem is magyarázta
![]() Én mondtam néki. Hogy nem felejtettük(felejtetted) el az értemenést. És ez Gafly félreértemezése miatt volt... Másik: na, hol is lesz felvéve az a trafó? A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2026
Hú, de kiléptél hirtelen
![]() Na, ha nem a mérgelődéssel foglalkozol, akkor még időben jelezd, hol vegyem fel a szent transzformátort. Meg azt is, hogy hány tonnás autót kíván
Azt beszéltem meg a fórum társal, hogy a jövő hét pénteken fizetem ki ha a másik nem készül el. Egyelőre még várok vele.
Jó, várom a fejleményt.
Ha meglesz, akkor hama-hama, hogy tudjam a felvételi címet
Hibáztasd a macskát.
![]() Jani1987-nek a többi BAFTÁs cuccok között van már két trafója.
A macskát?
Jó, épp itt durmol a paplanon. No, akkor 2+1 trafót viszek? Mekkora teherautóval készüljek?
Nem, tényleg nem tudok Ria-ról srmmit.
Ria-ria-hungária! Ezt mind.
Nem gond. Nagyobbacska doboz lesz valakinek? Ilyesmire gondolok. Felhasználás szerint akarom csoportosítani a csöveimet.
Küldhetek pár dobozt szs mesterrel, lapra szerelve elfér a bogrács és husi mellett.
Kiegészítés: a konzerves doboz is megteszi. Ebből is gyűjtök az alacsonyabb fajtából (például a kukoricás) a csavaroknak is. Már az asszony kolegáját is megkértem.
R...léder Mária2.
Ennek számomra van értelme.
Börze kérdésA börze oldalán az időpontok között ez olvasható:Idézet: Ez azt jelenti, hogy a szokásos börze is lesz azon a hétvégén a rádiós esemény mellett? „-Június 13. + nosztalgia évente egyszer megrendezett BURAKŐ Budapesti Rádiós Találkozó a Kőrösiben. A nagy Aulában, több teremben és hosszabb időben.”
Szerintem ugyanaz, csak nagyobb és a kreatív nevet kapott a BURABU.
Az jó lenne, mert akkor lennénk Pesten és az idei egy börze látogatásom lenne jún.13-án.
Szerintem számolj úgy, hogy ugyanaz ugyanott, csak nagyobb.
Rendben, akkor úgy számolok, hogy jún.13-án börze a kőrösiben, csak a szokásosnál nagyobb "körítéssel".
Györöki talalkozóhoz:
Szóval: -Gafly intézi a husit (azt majd jól megbeszélitek, mennyit), én meg felkapom bogracsostul, állványostul, elviszrm -vásároltam némi kolompért, 15 kg-ból azthiszem, ki tudjuk gazdálkodni a szükségest. -lesz vereshagyma is nálam. -ki mire esküszik, viszek szalonnát, de ha van jó disznózsír a háznál, az is jó alá. -viszem a kájimpát, szőlő. -van egy tálca sör még (azaz 2 tucat) -5 liter őszilé. Azki úgy látja, hozzátehet még valamit, mert szükséges, hát tegye meg. Péntek reggel indulok, Gafly-nál felpakolok, aztán irány a Györök. Dél elmúl, mire odaérek, biztosan. A hozzászólás módosítva: Szo, 11:40
Az a trafó vegül hogy alakult?
Felvegyem valahol útközben? Esetleg el tud jutni Gafly-hoz? (Úgy egyszerűbb, de nem kell okvetlen. Elég, ha útbaesik is)
Az "őszilé" az őszibarack? Az jó, mivel én önszántamból nem iszok semmiféle alkoholosat ‒ pedig koromnál fogva már megtehetném.
Anyám fog általam küldeni kis sütit, mint tavaly, általam ez fog hozzátevődni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |