Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
(Ha van wifi, amire tudsz kapcsolódni, akkor rendben lesz
Van egy bizonyos ok miatt olyan telefonom, amiben még SIM sincs, csak wifi-t adok neki, és internetez, meg GPS-ez. Nyomkövető szoftver van rajta, naná, hogy nem telepítettem a saját telefonomra.)
Ha GPS-ez, akkor ott le tudnak nyomozni.
![]() Írtam privátot.
Igen. Azért nincs az a szoftver a saját telefonomon, jól értetted
A tetőablakomon egy órája már párszemnyi vízcsepp bekopogtatott...: https://www.idokep.hu/radar A helyszínen is vizes lehet majd a fű... Persz nem vagyok időjós, de mikor sok kis esőfelhő száguld át az ország felett, akkor előre nem lehet tudni mely helyeket trafál el.
A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2026
Írtam privátot, hogy megbeszéljük a szombatot.
Itten már konkrétan szakad, de ez lényegileg nem folyásolja be azt a tényt, hogy mire SZS mester ideér cuccokért, az itt várja az elszállítást összekészítve.
Szerencsére esőtől félnetek nem kell, polipkarbonát megvéd: Idézet: „Az már fent van a helyén, majdnem mind.”
Majd a nagy mester nyilatkozik nála mi lesz. Itt fehérváron most ramaty idő van.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2026
Erre még csak szűrt napsütés van. Hozd le gyorsan, aztán gyorsan megcsináljuk, lehet estig kész lesz. Van bogrács.
Jelentem, itt Keszthelyen sajnos esik. ☔
Miután elküldtem a hozzászólásomat már ki is sütött a nap. Kissé "összevissza" csinálja ma az időjárás véletlenszerű napos időszakokkal.
Jelentem az elébb indult el a kék villám, alaposan megpakolva.
Kis késést okozott, hogy annyira friss a csülköröm, hogy még várni kellett a disznógyárra mire ideért a cucc. ![]() Innentől kezdve várom a beszámolókat és granpától a képeket. Most éppen ezerrel süt a nap.
Most éppen itt Keszthelyen is süt a nap, bár kiszámíthatatlan, hogy a nap további részében (meg holnap) mi lesz...
Éjjel 3x is eleredt, reggeltől is szakadt, de már süt a nap.
A polikarbonát fél méter (ami nem sokat számít a szélén) híján mind fent van.
Az jó, tavaly még egyáltalán nem volt felettünk semmi védelem.
De nem is kellett, mert jó idő volt.
Az a biztos, ha van védelem, mivel így nem érhet kellemetlenül az esetleges égi meglepetés.
Itt is esik Keszthelyen, de azt nem tudom, hogy Györökön mi lehet a helyzet.
Látom, jelenleg nem néz ki jól a helyzet... De ha a holnapi napot nézed, akkor ugyan ír esőt, de csak csupa 10%-al, ennél följebb csak délután öt körül/után menne, de ez még holnapig változhat...
Esős napJó reggelt, megkezdődik a nap. Az idő borús, éjjel esett az eső, hideg van. A pörkölt már rotyog. Később lesznek képek.![]() Fele létszám már itt van. A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2026
Szép teljesítmény.
![]() Akkor sikerült beüzemelni a telefonodon a WiFi-t, és ki is lettél oktatva a használatára. Várjuk a képeket, és jó bulizást!
Derűs, kellemes napot kívánok nektek és jó étvágyat!
Köszönöm, határozott fejlődést látok.
- Végre felkerült a házra a számtábla. - Polipkarbonát is, bár... Ugyanakkor látok három fűnyírót, és kötésig álló gazt. Meg a hűtőszekrény roncs is ottan van pár éve, bár legalább van mire tenni sört. A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2026
A polykarbonát az nálam ez lenne...aztán van még a poliészter hullámlemez, ami tartós.
Van még a víztiszta akril (polikarbonát, PVC) hullámlemez, amit a picit nagyobb szemű jégeső már át tud lyukasztani... Szóval, akkor mi az a tetőn? A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2026
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

A pörkölt már rotyog.
Később lesznek képek.