Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
(Ha van wifi, amire tudsz kapcsolódni, akkor rendben lesz
Van egy bizonyos ok miatt olyan telefonom, amiben még SIM sincs, csak wifi-t adok neki, és internetez, meg GPS-ez. Nyomkövető szoftver van rajta, naná, hogy nem telepítettem a saját telefonomra.)
Ha GPS-ez, akkor ott le tudnak nyomozni.
![]() Írtam privátot.
Igen. Azért nincs az a szoftver a saját telefonomon, jól értetted
A tetőablakomon egy órája már párszemnyi vízcsepp bekopogtatott...: https://www.idokep.hu/radar A helyszínen is vizes lehet majd a fű... Persz nem vagyok időjós, de mikor sok kis esőfelhő száguld át az ország felett, akkor előre nem lehet tudni mely helyeket trafál el.
A hozzászólás módosítva: Csü, 21:12
Írtam privátot, hogy megbeszéljük a szombatot.
Itten már konkrétan szakad, de ez lényegileg nem folyásolja be azt a tényt, hogy mire SZS mester ideér cuccokért, az itt várja az elszállítást összekészítve.
Szerencsére esőtől félnetek nem kell, polipkarbonát megvéd: Idézet: „Az már fent van a helyén, majdnem mind.”
Majd a nagy mester nyilatkozik nála mi lesz. Itt fehérváron most ramaty idő van.
A hozzászólás módosítva: Pé, 8:27
Erre még csak szűrt napsütés van. Hozd le gyorsan, aztán gyorsan megcsináljuk, lehet estig kész lesz. Van bogrács.
Jelentem, itt Keszthelyen sajnos esik. ☔
Miután elküldtem a hozzászólásomat már ki is sütött a nap. Kissé "összevissza" csinálja ma az időjárás véletlenszerű napos időszakokkal.
Jelentem az elébb indult el a kék villám, alaposan megpakolva.
Kis késést okozott, hogy annyira friss a csülköröm, hogy még várni kellett a disznógyárra mire ideért a cucc. ![]() Innentől kezdve várom a beszámolókat és granpától a képeket. Most éppen ezerrel süt a nap.
Most éppen itt Keszthelyen is süt a nap, bár kiszámíthatatlan, hogy a nap további részében (meg holnap) mi lesz...
Éjjel 3x is eleredt, reggeltől is szakadt, de már süt a nap.
A polikarbonát fél méter (ami nem sokat számít a szélén) híján mind fent van.
Az jó, tavaly még egyáltalán nem volt felettünk semmi védelem.
De nem is kellett, mert jó idő volt.
Az a biztos, ha van védelem, mivel így nem érhet kellemetlenül az esetleges égi meglepetés.
Itt is esik Keszthelyen, de azt nem tudom, hogy Györökön mi lehet a helyzet.
Látom, jelenleg nem néz ki jól a helyzet... De ha a holnapi napot nézed, akkor ugyan ír esőt, de csak csupa 10%-al, ennél följebb csak délután öt körül/után menne, de ez még holnapig változhat...
Esős napJó reggelt, megkezdődik a nap. Az idő borús, éjjel esett az eső, hideg van. A pörkölt már rotyog. Később lesznek képek.![]() Fele létszám már itt van. A hozzászólás módosítva: 6:44
Szép teljesítmény.
![]() Akkor sikerült beüzemelni a telefonodon a WiFi-t, és ki is lettél oktatva a használatára. Várjuk a képeket, és jó bulizást!
Derűs, kellemes napot kívánok nektek és jó étvágyat!
Köszönöm, határozott fejlődést látok.
- Végre felkerült a házra a számtábla. - Polipkarbonát is, bár... Ugyanakkor látok három fűnyírót, és kötésig álló gazt. Meg a hűtőszekrény roncs is ottan van pár éve, bár legalább van mire tenni sört. A hozzászólás módosítva: 8:42
A polykarbonát az nálam ez lenne...aztán van még a poliészter hullámlemez, ami tartós.
Van még a víztiszta akril (polikarbonát, PVC) hullámlemez, amit a picit nagyobb szemű jégeső már át tud lyukasztani... Szóval, akkor mi az a tetőn? A hozzászólás módosítva: 9:07
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

A pörkölt már rotyog.
Később lesznek képek.