Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Canon nyomtató probléma
 
Témaindító: Hurka, idő: Feb 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   45 / 45
(#) bbb válasza kukucka hozzászólására (») Feb 22, 2024 /
 
Nem esett ki egy icike-picike kis fekete műanyag darabka a nyomtatóból? Valószínűleg nem véletlenül akadt ki, hanem a tartó műanyag fülecske adta meg magát. Egyébként meg az az átlátszó szalag be van vonalkázva és a sínnel párhuzamosan kellene lennie, tehát ha az egyik oldalon még meg van a helye és be van akasztva, akkor sok lehetőséged nincs hova tehetnéd a másik felét, adja magát, ha beállítod a szalagot párhuzamosra.
(#) antikzsolt hozzászólása Márc 20, 2024 /
 
Van egy canon ts3350 nyomtatóm. A színes patron elmaradt valahol és csak szöveget szeretnék nyomtatni de E4 hibát mond és nem akar elindulni a nyomtatás. A fájl fekete fehér szürke nyomtatásba is próbáltam. A patronok eredetiek nem rég vettem a nyomtatóval együtt. Hiba törlést nem engedélyez hiába nyomom a háromszöget vagy az ok gombot. Kell a színes patron is hozzá hogy tudjak nyomtatni fekete fehéren? Előre is köszönöm a válaszokat.
(#) uniman válasza antikzsolt hozzászólására (») Márc 20, 2024 /
 
Itt Csak E04-ről tudnak...ha nincs jól belehelyezve a patron, az hiba... (Ha sehogy sincs benne, az ugyanaz a hiba) A legtöbb mai printer nem működik, ha patron hiány van.
(#) antikzsolt válasza uniman hozzászólására (») Márc 20, 2024 /
 
Köszi. Igen kimaradt a 0. Akkor azért nem sikerült a nyomtatás mert nincs bent a színes. Akkor kell vennem egy ujjat
(#) uniman válasza antikzsolt hozzászólására (») Márc 20, 2024 /
 
A új patron áránál olcsóbban is beszerezhetsz működő printert a jófogáson...előtte persze alaposan utána kell nézni, hogy a kiválasztott gép mennyire felel meg a célnak (Olcsó patron/tinta pótlás, az OP-édhez legyen hozzá driver, scanner kell-e benne, helyfoglálása, stb.
Én már rég átváltottam lézer printerre: gyors, minőségi nyomtatás, 3 ezer egy 1000-2000 lapos toner. nem pazarolja a festékanyagot a ki-be kapcsolgatásoknál. Scannerem van, nagyon ritkán használom. Fotókhoz meg ott van egy ismerősöm color lézerje...
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2024
(#) antikzsolt válasza uniman hozzászólására (») Márc 20, 2024 /
 
Új gép. Sajnos miattam nem megy a nyomtató. Valahová elkevertem a színes parton és valószínűleg kiment a kukába mert sehol sem találom. Újra akartam tölteni mert kifogyott ezért vettem ki a gépből. Nem akarok használt nyomtatóval bajlódni hogy talán jó. A lézer meg ha veszek akkor színes lesz. De valószínűleg hamar le fogom cserélni inkább egy színes lézeresre.
Következő: »»   45 / 45
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem