Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. TP link routerTP-link router, 3000 Mbps wireless N, sosem használt, dobozában elvihető B.Györökről, Zuglóból vagy B.Csabáról.
Igény tartanák rá , B.csabán átvenném !
Pénteken délután már a KMB csapat asztalán lészen.
Biztosan, mert 300 van ráírva.
![]()
22(44) km helyett ~350(700) km? Jó kanyar, a rádió itt van Györökön.
![]()
Ingyen vihetőÜdv ! Gyári autóhifi matricák , sok méretben és több márkából . Gyári hangszóró és hangszóró szettekhez adott hangszóró kábelek , valamint főleg új hangszóró rácsok elvihetők.
ElvihetőRádió,laptop, PH mérő, hajszárító, csavarbehajtó, mennyezeti lámpa, egyéb alkatrészek stb.Ami biztos, csak egyben vihető és nem postázom
Szia, hol lehet átvenni?
XII. ker. Jagelló u
Szervíz asztal Elektromos egységeÜdv !Érdekel valakit szerviz asztal elektronikája leválasztó trafó nélkül . Képen látható 0 - 30 V , talán 1 A volt . Nem emlékszem ,a Gelkás én koromban nem ez volt .
Nekem volt az ilyen gelkás szervizasztalhoz való nagy leválasztó trafóm. A súlya kb. 15 kiló.
Szerencsémre már megszabadultam tőle - az már alapból bele volt építve az asztalba. És hozzá volt ez a felső részi "kiszolgáló csoda-kombináció". Számomra nagyon ismerős, mivel nagyon sokszor lejártam házunk pincei Gelka szervizébe. Ott tanultam meg videó-magnókat javítani. A gyöngyösi unokatesóm még ma is élő apósa is valaha Gelkás volt - még fiatalabb korában. (a neve - Dér Béla) A hozzászólás módosítva: Pé, 21:13
Üdv !Gelkás időszakom alatt , nálunk Az asztal lap fölött polc volt és a bal oldalán fent volt a leválasztó trafó , alatta a konnektor sor . Ez 1966-79 ig. Utána jött szerintem ez az újabb asztal .
Nem tudom tárolni, viszem a lerakóba, bocsi
Gondolom azért raktad fel, hogy valakinek segítsél a elektronika hobbijába.
Miért nem postázod el annak aki kéri ? Ingyen elvihetőSajnálom kidobni a készüléket. Vagy 10 éve rakosgatom ide-oda, úgysem csinálok már vele semmit sem. Szóval van egy FLUKE DSP4300-as kábel analizátor hordtáskával táppal, stb.Anno azt hiszem valami ram hibával pukkant meg. Nem emlékszem, hogy hova jutottam vele és mi lett a végeredmény. Minden alkatrésze benne van, aksi tuti döglött, nem kapcsoltam be nem piszkálom már. Amennyiben valakit érdekel akkor jelezze, mert pár héten belül megy az elektronikai szemétbe. Hétköznap BP 15.kerületben átvehető személyesen, postával nem foglalkozom ( esetleg GLS akivel napi kapcsolatban vagyok ).
Remek kérdés! Az első bejegyzésben leírtam, hogy biztosan nem postázom!! bocsi, és konkrétan még senki sem kérte, csak egy érdeklődő volt, a helyszínt illetően
A hozzászólás módosítva: Szo, 15:09
Szia! Nekem meg van egy kijelző hibás. Elmennék érte...
A "szerinted újabb asztalban" már alul/hátul volt az említett nagy trafó, gondolom - és feltehetően - a jobb súly-eloszlás érdekében. Nálunk a házban a Gelkánál már mind az ilyen asztalok voltak.
Ingyen elvihető kábelek, dobozokSziasztok, ingyen elvihető több darab hűtőkről leszerelt elosztó doboz, egy doboznyi kábel, Coax kábelek, pc házak, kismegszakítók, relék. Személyesen Dunakeszin lehet átvenni.
Tökéletes a tiéd, a többit priviben !
IBM laptop, műszer skálalapok, kazettás deck alkatrészekTöbb, ingyen elvihető dolog, amelyek értékesek lehetnek valakinek.Kizárólag egyben elvihetők a képeken látható dolgok a XVI. kerületből, vagy Budaörsről. IBM laptop: akkumulátora nincs, tápja nincs. Labortápról ad életjeleket, de a kijelzőjén nem jelenik meg semmi. Skálalapok: ahogy a képen láthatók. Kazettás deck alkatrészek: főleg Aiwa 220-as mechanika alkatrészek. Esetleg csomagküldéssel is átadom őket, a szállítási díj kifizetése esetén. Ha a fiók alján csak hever nálad, kis méretű (1-2-4-8Gb-os), hibátlan pendrive, vagy micro SD memóriakártya, azt örömmel elfogadom cserébe, de természetesen enélkül is vihető ingyen minden.
Whirlpool AWE66610 mosógép hibás ingyen elvihető RáckevérőlKb 10 évet ment nálam, aztán eltört a dobtengely. Előtte már a csapágy is zajos volt.Lehet hozzá kapni felújítókészletet, de én nem foglalkoztam vele. Az utolsó mosásig jól működött, nem folyt sehol. Minden program rendben végigment. Az ajtaja rozsdás, de 30 ezerért sokalltam hozzá az újat, ami majd csak 3 hónap múlva kezd ugyanott rozsdásodni, úgyhogy le lett matricázva. Oldala és a csavarjai is megvannak. Szállításban az 51-es út mentén tudok segíteni. Érdeklődj.
Szőnyeg, gyerek medenceMárkó/Veszprém településekről elvihetőek az alábbiak:-200x300cm barna félhosszú szőrű szőnyeg. Sajnos használat során lelapult, és tisztítással sem lett jobb, a szaga viszont rosszabb... Beltérre már semmiképpen nem ajánlom, de kültérre medence alá pl. még jó lehet. -gyermek/baba pancsoló. Viszonylag nagy, de nem emlékszem mekkora, és képet sem találok róla. Színes pálmafás, kis beülővel, talán csúszdával is. Dobozban van, mikor eltettük még jó volt. Postázom is, de a szőnyeg praktikusabb személyesen (drága lenne). A hozzászólás módosítva: Vas, 10:14
Szia! Ha foxpostal tudod küldeni akkor én szívesen átvenném
![]()
Természetesen el tudom küldeni. Adatokat privátban egyeztessünk.
Ennek a dobjából lehet nagyon jó bográcsolós "állványt" készíteni
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |