Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   728 / 728
(#) Gafly válasza mateatek hozzászólására (») 14:25 /

Centiméterben mérve mekkora a derékbősége?
(#) mateatek válasza Gafly hozzászólására (») 14:33 /

Nincsen szabócentim, mérőszalaggal 84-85 centi körül mérek. Plusz még egy varrós nő tudna pár centit engedni rajta.
(#) mateatek válasza Gafly hozzászólására (») 14:46 /

-Centiméterben mérve mekkora a derékbősége?
-93 centiméter, uram!
(#) Tomi94 hozzászólása 15:00 /

Ingyen elvihető hibás laptop

Sziasztok!

A képeken látható Acer Aspire 1350 ZP1 laptop elvihető a 13. kerületből (Lehel tér közelében levő lakásról). Postára vitellel, csomagolással szerintem nem akarnak foglalkozni a rokonok, eleve az volt a kérdés lényege, hogy kirakják-e a következő lomtalanításkor.

Hibás, néha már a BIOS POST végén, de legkésőbb a Windows XP betöltőképernyő eltűnésekor hirtelen megáll. Akkuja teljesen halott, töltő nélkül szintén rögtön megáll. Már vagy 7-8 éve a szekrényben állt, mert akkor elhagyták a töltőjét (én csak másik működő, 19V-os gép töltőjével próbáltam most indítani - ez utóbbi nem tartozék).
Igazából már előtte is mértékkel volt használható, mert úgy emlékszem, nagyon lassú is volt, és néha nagyobb terhelésre akkor is leállt. Régebbi előélete ismeretlen, valami eBay-ről pár euroért bekockáztatott vétel volt, ami nem igazán jött be.

Memória, HDD, optikai meghajtó talán használható belőle valami másnak a javításához.
(#) Wertsi válasza Tomi94 hozzászólására (») 15:02 /

Szia! Köszönettel elfogadnám. Írok privát üzenetet.
A hozzászólás módosítva: 15:04
(#) FAZ1 válasza zosza18 hozzászólására (») 15:56 /

És???
Visszavinni, nagyobbra cseréltetni nem lehet?
Sajnálom, de rám pl. nem jó. Pedig máris vinném ...
(#) nyamnyam hozzászólása 16:53 /

Ingyen

Nem tudom gyüjt-e valaki még bélyegeket de van pár darabom ingyen elviheti !!
Következő: »»   728 / 728
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem