Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Tucatjával szedhettem volna ki számítógépekből. Egykor valamelyik Ezermester boltban vettem 0,25 W-os Unitra hangszórót 70.-Ft-ért. Néhány éve dobtam ki, mert lyukacsos lett a sok ide-oda pakolástól.
![]()
Nem véletlen nem kérek pénzt érte
![]()
Szia!
Ha Galfy nem viszi el dobozostól a barna konnektort, akkor én elvinném az egész dobozt, meg a következő képen lévő villásdugós dobozt. Ha Galfy elviszi a dobozt, akkor viszont már a villásdugós dobozért nem mennék el.
Ha és amennyiben megvan a PC ház oldallapja, és esetleg szokott
![]() ![]() Aztán majd idekerül egyszercsak. A hozzászólás módosítva: Hé, 3:41
Szombat (november 15), amikor én az országnak abban a felében járok. Ez kőbe van vésve.
Budapest -> Csanád -> Szentes -> Hódmező (Sany mester foglal asztalt ebédre) -> Csanád -> Budapest. Granpa útjai kiszámíthatatlanok, de ahogyan a mondás tartja: Ritka mint a pesti Granpa.
Szia, szerintem megvan, igen, este megnézem.
Akkor ebből a kupacból, gyakorlatilag csak a két kisebb hangszóró, és a jobb sorsra érdemes lemezlejátszó maradt csak, erre még várok jelentkezőket
Energomat mosógépVan nekem Nógrádban (Iliny) egy régi Energomat mosógépem, kölsőleg nem szép, de nem rozsdatemető és működőképes. Előnye, hogy szinte korlátlanul javítható, minden alkatrész kapható. Viszont sok vizet és áramot használ a modernekhez képest, centrifugáláskor ugrálni akar néha. Átadnám valakinek aki még tudja mosógépként hasznosítani. Van néhány tartalék alkatrész is hozzá. Balassagyarmat-Vác-Budapest útvonalon is át tudom adni majd egyszer amikor november elején jövök onnan vissza.
A két kisebb hangszóróra jelentkeznék
Rendben, tiéd. Jelentkezz kérlek privátban és megbeszéljük a részleteket.
Szia!
Egy barátomat érdekli a mosógép. Kb 2 hét múlva tud érte menni. Privátban beszéljük meg. Motorvédő+Elvihető Budapest, 3-ik kerületből Siemens motorvédő 0.1-0.16A, teszteleltlen.Dugaljba tehető biztonsági gyermekvédő zár, bontatlan, 6db van benne. Kicsit off, de hátha valakinek kell: 2db locsolófej, csak kipróbálva volt.
Szia !
A hangszórókra jelentkezem ,ha Gafly elhozná nekem Granpa hoz .Ha nem elmennék érte egy hétvégén. Üdv stefy
Granpa hozza el nekem, ami engem illet.
Cserébe előzetes egyeztetés után kap körömpörköltet, és hozhat egy vendéget. ![]()
Akkor úgy néz ki jelenleg a helyzet, hogy:
A hangszórók közül a 30cm-es SAL-t elviszi Granpa Gafly-nak A két kisebbre jelentkezett Stefy és Somitomi is, nekem igazából mindegy, ha csak azon múlik, akkor inkább Stefy-nek adnám, mert akkor Granpa el tudja vinni ezt is, egy füst alatt. A PC (oldallappal együtt) Hege88-é lesz. Ezt is Granpa viszi akkor el? ![]() A villanykörtés doboz szintén Gafly-é Granpa-n keresztül Konnektoros és szerelvényes doboz pedig Peter65-é Remélem mindent jól felírtam, ha esetleg valami tévedés lenne szóljatok kérlek. A hozzászólás módosítva: Hé, 20:25
Majdnem jó, de lemaradt a trafó csomag, amire Granpa elsőként lecsapott.
![]()
Igaz, a Trafócsomag az övé.
Idézet: „A PC (oldallappal együtt) Hege88-é lesz. Ezt is Granpa viszi akkor el?” Igen, a szembe csaj már nagyon várja a "pestis árkos tolatósakat". ![]()
Nekem ok !
Ha addig eljut hozzád, és elhoznád, köszönöm szépen!
Nem létkérdés, bár az Orion mély jó lett volna tartaléknak a HS280-asokhoz a nappaliban. Ha Stefy esetleg hajlandó felezni, hozzá is szívesen elszaladok érte és akkor tőled viheti Granpa az egészet.
Nem akar a barátod még egy Hajdú Energomat mosógépet alkatrésznek? Valami folyik, meg nem vitte végig a programot, Békés megye.
Az előző csomagból a szortiment gazdára talált, újabb vihető elektronikai eszközök kerültek elő.
Rádió működik, magnó része is szíjcsere után. VGA szintén, de a hűtőbordát már valaki hasznosította. Beltérit, Somogyi antennát nem tudom tesztelni.
Szia!
Nekem is cserélnem kell a hangfalamban, ezért is örülök neki. Üdv Stefy |
Bejelentkezés
Hirdetés |