Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szerintem többek nevében gondolom azt, hogy sokszor jelent logisztikai problémát, amikor a kizárólag egyben elvihető eszközöknek nincs logikai kapcsolatuk egymással, például egy CRT TV és egy PickIt! fejlesztőkészlet. Akit a TV érdekel azt valószínűleg a programozó nem, illetve akit a programozó érdekel az nem cipelne feleslegesen egy vele árukapcsolt, 20 kilós (kép)ládát is.
Ha nem nagy kérés: jó lenne, ha csak a logikailag egy termékcsoportba tartozó dolgok kerülnének a kizárólag egyben elvihető dolgok közé, vagy ne csak egyben elvihetőek legyenek. Köszönjük!
Szia, a parabolás dolgokra jelentkezem, illetve most látom csak ha egyben, úgy is.
A hozzászólás módosítva: Csü, 20:58
A gugli aszongya, hogy: C210 (1,3MP 640x480)
A hozzászólás módosítva: Csü, 21:05
Jogos a felvetésed...
Sosem értettem, miért jut valaki odáig, ha már szabadulna az általa kacatnak titulált dolgoktól, és nagyvonalúan felkínálja másoknak, akkor miért kell kötni az ebet a karóhoz? Ezzel kb pont az ellenkezőét éri el, csökkenti az esélyét annak, hogy apránként ami még mások számára felhasználható, elvigyék tőle a szükségtelenné vált dolgait. Kicsit olyan érzésem van tőle, hogy mindegy ki viszi, csak vigye már el tőle valaki a szemetet, mert nem fér tőle, meg nagyon sürgősen kell a hely. Ami hónapok esetleg évek óta hányódik, már nem bír ki nála egy-két hetet még pluszban. A lényeg, hogy mihamarabb túl legyen rajta, megspórolva ezzel a megfelelő hulladékudvarba történő szállítást. Mindezek fényében tisztelem becsülöm azon felhasználókat, akik még arra is veszik a fáradságot, hogy csomag feladásával is bajlódnak mások érdekében. Ezen utóbbi cselekedetért szeretnék köszönetet mondani mindazon fórumtagoknak, akik hasonló állásponton vannak. Én is jutottam már hozzá így újra használatba vett, a szemétkupactól megmentett készülékekhez. |
Bejelentkezés
Hirdetés |